Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Veszteséges volt a július a fővárosi strandokon

MTI, 2011. szeptember 08. - csütörtök 11:31
Címkék: strand
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

A fővárosi strandokon a májusi, júniusi és augusztusi hónapok látogatottsága kedvezően alakult, viszont a júliusi rossz időjárás következtében éppen a strandszezon legerősebb időszaka volt mind forgalom, mind bevétel tekintetében veszteséges a Budapest Gyógyfürdő és Hévízei Zrt. (BGYH) számára - közölte a Budapesti Városüzemeltetési Központ (BVK).


Júliusban a hőségriadó hétvégéjén ugyan rekordszámban látogatták a fővárosi strandokat, az egész hónapot tekintve mégis több mint harminc százalékos volt a forgalom visszaesés, amit csak némileg sikerült kompenzálni augusztusban.

A közlés szerint a városüzemeltetés munkatársai folyamatosan figyelemmel kísérik az időjárás előrejelzést, de a napos idő mellett szeptemberben, a tanév megkezdésével, nem annyira a hőfokhoz, hanem teljes egészében a látogatók igényéhez próbálják igazítani a strandok nyitva tartását.

mti

Ennek megfelelően, habár a hivatalos strandszezon augusztus 31-el véget ért a budapesti strandokon, a jó időre való tekintettel meghosszabbították a nyitva tartást. A strandok többsége múlt vasárnap zárt be.

A Csepeli és Palatinus strandfürdők még ezen a héten hétfőtől csütörtökig zárva tartanak, pénteken, szombaton és vasárnap viszont reggel kilenctől és este hét óráig üzemelnek. Ezen fürdők, valamint a Csillaghegyi strandfürdő esetében a nyári idény utolsó napja szeptember 11., vasárnap. A Dagály strand viszont nyári üzemmenet szerint szeptember végéig nyitva tart.

A strandok a bezárását követően megkezdik a medencék takarítását és téliesítését, valamint a strand területének víztelenítését és az őszi kertészeti munkákat - közölte a BVK.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Mumu, 2020. február 27.

Náágyon náágy hitél ájánlát ván Ámériká, én címem bishopberrysmith@gmail.com És csák...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mr. Dékány Endre, 2020. február 24.

Szüksége van egy hitel fizeti ki hitelek és adósságok? Azt kell finanszírozni, hogy hozzanak l...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mark Geza Istvan, 2020. február 22.

Nekem is a Plastic World Hungary Kft-vel van kellemetlen tapasztalatom. Panel lakás ablak és ajtó...

Ablakcsere buktatókkal

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza