Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Veszteséges volt a július a fővárosi strandokon

MTI, 2011. szeptember 08. - csütörtök 11:31
Címkék: strand
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

A fővárosi strandokon a májusi, júniusi és augusztusi hónapok látogatottsága kedvezően alakult, viszont a júliusi rossz időjárás következtében éppen a strandszezon legerősebb időszaka volt mind forgalom, mind bevétel tekintetében veszteséges a Budapest Gyógyfürdő és Hévízei Zrt. (BGYH) számára - közölte a Budapesti Városüzemeltetési Központ (BVK).


Júliusban a hőségriadó hétvégéjén ugyan rekordszámban látogatták a fővárosi strandokat, az egész hónapot tekintve mégis több mint harminc százalékos volt a forgalom visszaesés, amit csak némileg sikerült kompenzálni augusztusban.

A közlés szerint a városüzemeltetés munkatársai folyamatosan figyelemmel kísérik az időjárás előrejelzést, de a napos idő mellett szeptemberben, a tanév megkezdésével, nem annyira a hőfokhoz, hanem teljes egészében a látogatók igényéhez próbálják igazítani a strandok nyitva tartását.

mti

Ennek megfelelően, habár a hivatalos strandszezon augusztus 31-el véget ért a budapesti strandokon, a jó időre való tekintettel meghosszabbították a nyitva tartást. A strandok többsége múlt vasárnap zárt be.

A Csepeli és Palatinus strandfürdők még ezen a héten hétfőtől csütörtökig zárva tartanak, pénteken, szombaton és vasárnap viszont reggel kilenctől és este hét óráig üzemelnek. Ezen fürdők, valamint a Csillaghegyi strandfürdő esetében a nyári idény utolsó napja szeptember 11., vasárnap. A Dagály strand viszont nyári üzemmenet szerint szeptember végéig nyitva tart.

A strandok a bezárását követően megkezdik a medencék takarítását és téliesítését, valamint a strand területének víztelenítését és az őszi kertészeti munkákat - közölte a BVK.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Rozsa Karoly, 2018. július 19.

Jó nap
hitelintézet vagy szervezet vagyunk, 2% -os kamatot kínálunk mindkettőnek
...

Telefonok a szervizben

Mrs Farida Stephen, 2018. július 19.

Jó nap regisztrált magánpénzt kölcsönadó vagyok. Olyan hiteleket adunk ki, amelyek segítik a...

Patika trükk

Mrs Farida Stephen, 2018. július 19.

Jó nap regisztrált magánpénzt kölcsönadó vagyok. Olyan hiteleket adunk ki, amelyek segítik a...

Évi egy fogkefe

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés