Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Elszállították a német szemetet Mindszentről

MTI, 2011. szeptember 08. - csütörtök 17:01
Címkék: szemét,
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Elszállították a Csongrád megyei Mindszentről az ott öt éve illegálisan lerakott mintegy 21 tonnányi külföldi hulladékot - mondta Reith Imre, az A.S.A. Hódmezővásárhely Köztisztasági Kft. ügyvezető igazgatója.


2006-ban a mindszenti - azóta használaton kívül helyezett - hulladéklerakóba több tonnányi, Magyarországra illegálisan behozott hulladék került. A 25 bálányi háztartási szemét része volt annak a Baden-Württenbergből és Bajorországból származó, Magyarország több településén, engedélyek nélkül lerakott, összesen mintegy 4.100 tonna hulladéknak, amelynek jelentős részét a magyar hatóságok már visszaszállíttatták Németországba emlékeztetett a szakember.

mti

A mindszenti önkormányzat korábban megkísérelte az elszállíttatást, de a szakhatósági engedélyek beszerzése, valamint az akció költsége ezt meghiúsította.

A hulladék kezelésére és ártalmatlanítására a megfelelő engedélyekkel rendelkező A.S.A. Hódmezővásárhely Köztisztasági Kft. szerdán két fuvarban szállította el a szemetet, melyet a cég lerakójában helyeztek el.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Bishop Berry Smith, 2018. december 13.

A nevem Mary Adam, egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, így annyi adósságot hagyot...

Telefonok a szervizben

Luis Roland, 2018. december 12.

Az én nevem Luis Roland, van egy kedves feleségem és 3 gyerekem. egy héttel ezelőtt kétségbee...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Debaets Balsiger, 2018. december 11.

Sürgős hitelt szeretne? Üzleti vagy igazán hitelet szeretne
autóhitel
jelzálog h...

Telefonok a szervizben

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés