Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Elégedettséget mér az MEH

MTI, 2011. szeptember 08. - csütörtök 09:01
Címkék: MEH, energia, felmérés
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Összesen húszezer fogyasztó személyes megkérdezésével végez elégedettségi felmérést a Magyar Energia Hivatal az áram- és gázcégekkel közösen szeptember-októberben - jelentette be a hivatal szerdán.


Közleményében a hivatal hangsúlyozza az energia felhasználók fogyasztói elégedettségének fontosságát, amit minden évben számba vesznek. Az eredmények nagymértékben segítik a hivatalt és a vállalkozásokat a szolgáltatás színvonalának javításában és abban, hogy az minél jobban megfeleljen a fogyasztók elvárásainak.

A vizsgálatot a lakosság, a kis- és közepes vállalkozások, valamint az intézmények körében végzik el. A szolgáltatók által megbízott kutatóintézetek kérdezőbiztosai kérdőív segítségével kérnek véleményt a villamos energia- és földgázszolgáltatásról és az érintett energetikai vállalkozásról.

A válaszokat az energiahivatal összesíti és az eredményről tájékoztatja a kormányt is.

A Magyar Energia Hivatal évről évre ösztönzi a szolgáltatókat, hogy fordítsanak kiemelt figyelmet azokra a problémás területekre, melyekre a kutatás rávilágít.

A tavaly szeptemberben végzett és idén áprilisban közzétett elégedettségi vizsgálat eredménye szerint a fogyasztók a legkevésbé a gázszolgáltatók ügyfélszolgálataival elégedettetek, de sok kritikával illették a gázszámlák érthetőségét is. A villamos energia szolgáltatásban az kisebb-nagyobb áramkimaradások miatt voltak leginkább elégedetlenek a felhasználók, de kifogásolták az ügyfélszolgáltatok elérhetőségének nehézségét, a hibabejelentés kezelésének módját és a hibaelhárítás lassúságát.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Mária Ádám, 2020. február 16.

A nevem Mária Ádám, magyar, egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Lázár István, 2020. február 14.

Mi 2019.10.28-án rendeltünk telje nyílás záró cserét, a mai napi semmi, csak ígérgetések ...

Ablakcsere buktatókkal

Mr Mito, 2020. február 11.

Né hígyjél té Richard Cosmos, mivel ő égy csáló gázfickó, átkoz tégéd éső szél vihá...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza