Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Elégedettséget mér az MEH

MTI, 2011. szeptember 08. - csütörtök 09:01
Címkék: MEH, energia, felmérés
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Összesen húszezer fogyasztó személyes megkérdezésével végez elégedettségi felmérést a Magyar Energia Hivatal az áram- és gázcégekkel közösen szeptember-októberben - jelentette be a hivatal szerdán.


Közleményében a hivatal hangsúlyozza az energia felhasználók fogyasztói elégedettségének fontosságát, amit minden évben számba vesznek. Az eredmények nagymértékben segítik a hivatalt és a vállalkozásokat a szolgáltatás színvonalának javításában és abban, hogy az minél jobban megfeleljen a fogyasztók elvárásainak.

A vizsgálatot a lakosság, a kis- és közepes vállalkozások, valamint az intézmények körében végzik el. A szolgáltatók által megbízott kutatóintézetek kérdezőbiztosai kérdőív segítségével kérnek véleményt a villamos energia- és földgázszolgáltatásról és az érintett energetikai vállalkozásról.

A válaszokat az energiahivatal összesíti és az eredményről tájékoztatja a kormányt is.

A Magyar Energia Hivatal évről évre ösztönzi a szolgáltatókat, hogy fordítsanak kiemelt figyelmet azokra a problémás területekre, melyekre a kutatás rávilágít.

A tavaly szeptemberben végzett és idén áprilisban közzétett elégedettségi vizsgálat eredménye szerint a fogyasztók a legkevésbé a gázszolgáltatók ügyfélszolgálataival elégedettetek, de sok kritikával illették a gázszámlák érthetőségét is. A villamos energia szolgáltatásban az kisebb-nagyobb áramkimaradások miatt voltak leginkább elégedetlenek a felhasználók, de kifogásolták az ügyfélszolgáltatok elérhetőségének nehézségét, a hibabejelentés kezelésének módját és a hibaelhárítás lassúságát.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Theresa Oliver, 2019. március 20.

Én Theresa Oliver vagyok. de USA-ban élek, Néhány hónappal ezelőtt pénzügyileg feszült volt...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Ratman, 2019. március 18.

Nem ajánlom Richard Cosmos urat (se), nem túl sok hitelt küld :D...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

Váradi Tibor Attila, 2019. március 17.

Tisztelt Tulajdonos(ok)!

Szeretnék Önökkel beszélni benzines autó elektromosra v...

Alakítsd elektromossá az autód!

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés