Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Új központot kapott a Magyar Posta Ferihegyen

MTI, 2011. szeptember 06. - kedd 14:01
Címkék: posta,
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Átadták a Magyar Posta nemzetközi küldeményeket feldolgozó új központját a Budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren kedden.


A nemzetközi posta kicserélő központot 510 millió forint ráfordítással alakította ki a Magyar Posta, korábban a nemzetközi küldemények feldolgozását Budapesten az Orczy téren és a nemzetközi repülőtéren végezték.

Az átadáson Geszti László, a Magyar Posta Zrt. vezérigazgatója hangsúlyozta: a fejlesztés fontos lépés a 2013. évi postai liberalizáció szempontjából, mert lehetővé válik az új minőségi követelményeknek megfelelő, hatékony postai szolgáltatás ellátása.

Jost Lammers, a Budapest Airport Zrt. vezérigazgatója kiemelte: a Magyar Posta nemzetközi küldeményeket kezelő központjának kialakítása illeszkedik stratégiai elképzelésükbe, hogy a régió legsikeresebb repülőterévé váljanak.

mti

A BA Zrt. vezérigazgatója szólt arról, hogy a Magyar Posta 4.800 négyzetméteren kialakított új központja az első lépés a 2-es terminál cargobázisának kialakításában, a fejlesztéseket folytatják, és terveik szerint jövőre újabb bérlők költöznek majd a logisztikai területre.

A Magyar Posta tájékoztatása szerint az átadott nemzetközi posta kicserélő központ kialakításával új alapokra helyezték a nemzetközi küldemények forgalmát, amely összhangban áll közép-európai régiós szerepkörük erősítését célzó stratégiai elképzeléseikkel. A jelenlegi forgalmi adatokat figyelembe véve az új központ 272 munkatárssal tudja ellátni feladatait.

Az 510 millió forintos beruházás tartalmazza a teljes technológiai kialakítás költségeit: a szállítópályákat, a repülésbiztonsági átvilágló berendezést, a vámröntgent, az anyagmozgató eszközöket, az informatikai felszereléseket, a bútorokat. A Magyar Posta beruházását pályázati úton támogatta az Egyetemes Posta Egyesület nemzetközi szervezet - közölte a Magyar Posta.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Judit, 2012. március 08. - csütörtök 12:15

Hol lehet ide munkára jelentkezni?

Kommentek

Mr. Dékány Endre, 2019. szeptember 22.


Kell kölcsönöznie? személyes hitelek? üzleti hitelek? Jelzálogkölcsönök? mezőgazda...

Nincs tartozásom, de feketelistán vagyok...

Elena, 2019. szeptember 22.

Kedves hitelkeresők!

Van bármilyen pénzügyi nehézsége? Saját vállalkozást sz...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Kovács Márton, 2019. szeptember 20.

betegojogi k.Debreceni nem csinált semmit...

Mit tehet a betegjogi képviselő?

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés