Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Új központot kapott a Magyar Posta Ferihegyen

MTI, 2011. szeptember 06. - kedd 14:01
Címkék: posta,
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Átadták a Magyar Posta nemzetközi küldeményeket feldolgozó új központját a Budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren kedden.


A nemzetközi posta kicserélő központot 510 millió forint ráfordítással alakította ki a Magyar Posta, korábban a nemzetközi küldemények feldolgozását Budapesten az Orczy téren és a nemzetközi repülőtéren végezték.

Az átadáson Geszti László, a Magyar Posta Zrt. vezérigazgatója hangsúlyozta: a fejlesztés fontos lépés a 2013. évi postai liberalizáció szempontjából, mert lehetővé válik az új minőségi követelményeknek megfelelő, hatékony postai szolgáltatás ellátása.

Jost Lammers, a Budapest Airport Zrt. vezérigazgatója kiemelte: a Magyar Posta nemzetközi küldeményeket kezelő központjának kialakítása illeszkedik stratégiai elképzelésükbe, hogy a régió legsikeresebb repülőterévé váljanak.

mti

A BA Zrt. vezérigazgatója szólt arról, hogy a Magyar Posta 4.800 négyzetméteren kialakított új központja az első lépés a 2-es terminál cargobázisának kialakításában, a fejlesztéseket folytatják, és terveik szerint jövőre újabb bérlők költöznek majd a logisztikai területre.

A Magyar Posta tájékoztatása szerint az átadott nemzetközi posta kicserélő központ kialakításával új alapokra helyezték a nemzetközi küldemények forgalmát, amely összhangban áll közép-európai régiós szerepkörük erősítését célzó stratégiai elképzeléseikkel. A jelenlegi forgalmi adatokat figyelembe véve az új központ 272 munkatárssal tudja ellátni feladatait.

Az 510 millió forintos beruházás tartalmazza a teljes technológiai kialakítás költségeit: a szállítópályákat, a repülésbiztonsági átvilágló berendezést, a vámröntgent, az anyagmozgató eszközöket, az informatikai felszereléseket, a bútorokat. A Magyar Posta beruházását pályázati úton támogatta az Egyetemes Posta Egyesület nemzetközi szervezet - közölte a Magyar Posta.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Judit, 2012. március 08. - csütörtök 12:15

Hol lehet ide munkára jelentkezni?

Kommentek

Mark Geza Istvan, 2020. február 22.

Nekem is a Plastic World Hungary Kft-vel van kellemetlen tapasztalatom. Panel lakás ablak és ajtó...

Ablakcsere buktatókkal

Mark Geza Istvan, 2020. február 22.

Nekem is a Plastic World Hungary Kft-vel van kellemetlen tapasztalatom. Panel lakás ablak és ajtó...

Ablakcsere buktatókkal

Laszlo, 2020. február 20.

Vasaroltam egy autot amit annak rendje es modja szerint elvittem eredetvizsgara es megbukott. A buka...

Valami nem stimmel a megvett autóval

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza