Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Mosógép-történeti kiállítás Budapesten

MTI, 2011. szeptember 05. - hétfő 13:01
Címkék: mosógép, mosószer, kiállítás
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

A mosógépek és mosószerek történetével, jövőjével foglalkozó előadások, tárlatvezetések és alkotóműhely várja az érdeklődőket szeptember 10-én a Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum (MMKM) műszaki tanulmánytárában Budapesten.


A háztartástechnikai gyűjteményben Vámos Éva, az MMKM főmuzeológusa kalauzolja majd a látogatókat, ezen kívül műtárgybemutató és előadások színesítik a programokat, a kisebbeket pedig alkotóműhely várja - közölte az intézmény.

mti

A családi nap előadói a mosás eredményességének tudományos magyarázatát és háziasszonyi praktikáit ismertetik meg a közönséggel: a mosás történetéről Takács Anett, a Kaposvári Egyetem tanársegédje, a modern mosás eszközeiről Deme Tibor, a MOVA Kft. ügyvezető igazgatója, a mosógépek történetéről Vámos Éva beszél.

Mitől mos a mosószer? címmel Schenker Beatrix vegyészmérnök, a Magyar Kémikusok Egyesületének munkatársa tart előadást. Ecker Károlyné, a Textil Múzeum Alapítvány és a Textilipari Műszaki Tudományos Egyesület hagyományvédő szakosztálya elnöke a Mos6 című kiállítás tanulságait foglalja össze, Erőss-Kiss Zénó múzeumpedagógus és Schenker Beatrix pedig a 20. század mosási fortélyaiba vezeti be a hallgatóságot.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Rozsa Karoly, 2018. július 19.

Jó nap
hitelintézet vagy szervezet vagyunk, 2% -os kamatot kínálunk mindkettőnek
...

Telefonok a szervizben

Mrs Farida Stephen, 2018. július 19.

Jó nap regisztrált magánpénzt kölcsönadó vagyok. Olyan hiteleket adunk ki, amelyek segítik a...

Patika trükk

Mrs Farida Stephen, 2018. július 19.

Jó nap regisztrált magánpénzt kölcsönadó vagyok. Olyan hiteleket adunk ki, amelyek segítik a...

Évi egy fogkefe

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés