Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Mosógép-történeti kiállítás Budapesten

MTI, 2011. szeptember 05. - hétfő 13:01
Címkék: mosógép, mosószer, kiállítás
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

A mosógépek és mosószerek történetével, jövőjével foglalkozó előadások, tárlatvezetések és alkotóműhely várja az érdeklődőket szeptember 10-én a Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum (MMKM) műszaki tanulmánytárában Budapesten.


A háztartástechnikai gyűjteményben Vámos Éva, az MMKM főmuzeológusa kalauzolja majd a látogatókat, ezen kívül műtárgybemutató és előadások színesítik a programokat, a kisebbeket pedig alkotóműhely várja - közölte az intézmény.

mti

A családi nap előadói a mosás eredményességének tudományos magyarázatát és háziasszonyi praktikáit ismertetik meg a közönséggel: a mosás történetéről Takács Anett, a Kaposvári Egyetem tanársegédje, a modern mosás eszközeiről Deme Tibor, a MOVA Kft. ügyvezető igazgatója, a mosógépek történetéről Vámos Éva beszél.

Mitől mos a mosószer? címmel Schenker Beatrix vegyészmérnök, a Magyar Kémikusok Egyesületének munkatársa tart előadást. Ecker Károlyné, a Textil Múzeum Alapítvány és a Textilipari Műszaki Tudományos Egyesület hagyományvédő szakosztálya elnöke a Mos6 című kiállítás tanulságait foglalja össze, Erőss-Kiss Zénó múzeumpedagógus és Schenker Beatrix pedig a 20. század mosási fortélyaiba vezeti be a hallgatóságot.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Mr. Richard Cosmos, 2020. január 24.

Szüksége van kölcsönre? személyi kölcsönök? Üzleti hitelek? Jelzáloghitel? Mezőgazdasági...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Á. Balázs, 2020. január 22.

Üdv! Nekünk a Baliner Bt.-ről van nagyon rossz véleményünk. Nem teljesítették határidőre a...

Ablakcsere buktatókkal

Mr. George Anderson, 2020. január 22.

Üzleti kölcsönt keres? Személyi kölcsönök, lakáscélú kölcsönök, autó kölcsönök, di...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza