Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Csak szüleikkel bulizhatnak a tizenévesek Újfehértón

MTI, 2011. szeptember 02. - péntek 15:21
Címkék: korhatár, disco
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Októbertől szigorítják a 14 éven aluli gyermekek éjszaka is nyitva tartó kereskedelmi és vendéglátóegységekben való tartózkodását Újfehértón.


Az erről szóló rendeletet legutóbbi ülésén fogadta el a város önkormányzatának képviselő-testülete - közölte a szabolcsi település jegyzője. A rendelet értelmében 22 óráig szülői felügyelettel, azt követőn pedig egyáltalán nem tartózkodhatnak az éjszakai szórakozóhelyeken.

A szabály megalkotására a város rendőrőrsének vezetője tett javaslatot, mivel a tapasztalatok szerint - főként a pénteki és szombati rendezvények után - egyre több bódult, illetve ittas állapotban lévő gyermek- és fiatalkorúval szemben intézkedett a rendőrség - ismertette Mátyás. B. Szabolcs jegyző. Az MTI információi szerint jelenleg nyolc csoportos garázdaság ügyében folytat eljárást a rendőrség, a gyanúsítottak több mint fele fiatalkorú.

A rendelkezést a 16. életévüket be nem töltött fiatalkorúakra is kiterjesztette az önkormányzat, azzal a módosítással, hogy ők este tíz óra után csak szülői felügyelettel szórakozhatnak a vendéglátóhelyeken.

A rendelet betartásáért az üzletek üzemeltetői, rendezvények szervezői a felelősek, akik szabálysértés esetén ötvenezer forintig terjedő pénzbírsággal sújthatóak - tette hozzá Mátyás B. Szabolcs.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Keller Williams, 2019. április 19.

Jó nap uram / asszonyom:

A hiteles kölcsön megszerzése mindig nagy probléma volt...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

oriofinance, 2019. április 19.

Helló úr / asszony

Van pénzügyi problémája? Nincs több gondja, hogy egy kölcs...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

oriofinance, 2019. április 19.

Helló úr / asszony

Van pénzügyi problémája? Nincs több gondja, hogy egy kölcs...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés