Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Csak szüleikkel bulizhatnak a tizenévesek Újfehértón

MTI, 2011. szeptember 02. - péntek 15:21
Címkék: korhatár, disco
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Októbertől szigorítják a 14 éven aluli gyermekek éjszaka is nyitva tartó kereskedelmi és vendéglátóegységekben való tartózkodását Újfehértón.


Az erről szóló rendeletet legutóbbi ülésén fogadta el a város önkormányzatának képviselő-testülete - közölte a szabolcsi település jegyzője. A rendelet értelmében 22 óráig szülői felügyelettel, azt követőn pedig egyáltalán nem tartózkodhatnak az éjszakai szórakozóhelyeken.

A szabály megalkotására a város rendőrőrsének vezetője tett javaslatot, mivel a tapasztalatok szerint - főként a pénteki és szombati rendezvények után - egyre több bódult, illetve ittas állapotban lévő gyermek- és fiatalkorúval szemben intézkedett a rendőrség - ismertette Mátyás. B. Szabolcs jegyző. Az MTI információi szerint jelenleg nyolc csoportos garázdaság ügyében folytat eljárást a rendőrség, a gyanúsítottak több mint fele fiatalkorú.

A rendelkezést a 16. életévüket be nem töltött fiatalkorúakra is kiterjesztette az önkormányzat, azzal a módosítással, hogy ők este tíz óra után csak szülői felügyelettel szórakozhatnak a vendéglátóhelyeken.

A rendelet betartásáért az üzletek üzemeltetői, rendezvények szervezői a felelősek, akik szabálysértés esetén ötvenezer forintig terjedő pénzbírsággal sújthatóak - tette hozzá Mátyás B. Szabolcs.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Rozsa Karoly, 2018. július 19.

Jó nap
hitelintézet vagy szervezet vagyunk, 2% -os kamatot kínálunk mindkettőnek
...

Telefonok a szervizben

Mrs Farida Stephen, 2018. július 19.

Jó nap regisztrált magánpénzt kölcsönadó vagyok. Olyan hiteleket adunk ki, amelyek segítik a...

Patika trükk

Mrs Farida Stephen, 2018. július 19.

Jó nap regisztrált magánpénzt kölcsönadó vagyok. Olyan hiteleket adunk ki, amelyek segítik a...

Évi egy fogkefe

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés