Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Nincsen nap cukrozott üdítő nélkül

MTI, 2011. szeptember 01. - csütörtök 11:25
Címkék: felmérés, cukor
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Az amerikai népességnek körülbelül a fele minden nap iszik cukrozott üdítőt, a legtöbbet a tizenéves fiúk és a fiatal férfiak.


Az Egyesült Államok betegségmegelőzéssel foglalkozó hatósága, a CDC kutatói 17 ezer amerikait kérdeztek meg étrendjükről, erről készült jelentésüket szerdán tették közzé.

Az első ilyen jellegű, a teljes nemzetre vonatkozó statisztikát tartalmazó jelentésből kiderül, hogy a férfiak átlagosan naponta 175 kalóriát vesznek magukhoz cukrozott üdítőkből, míg a nők napi energiabevitelét 94 kalóriával emelik meg a hozzáadott cukorral készült üdítőitalok.

A 12 és 19 év közötti fiúk átlagosan napi 273 kalóriát vesznek magukhoz a cukros italokból, ami körülbelül két doboz kólának felel meg minden áldott nap. A második helyen állnak az elfogyasztott cukrozott üdítőket tekintve a 20 és 39 év közötti férfiak, akik átlagosan napi 252 kalóriát vesznek magukhoz ezekkel az italokkal.

Az Amerikai Szív Társaság ajánlása heti 450 kalória energiatartalmú cukrozott üdítőt tart még elfogadhatónak az egészséges életvitelhez.

A cukrozott italok közé szénsavas üdítők, hozzáadott cukrot tartalmazó gyümölcslevek, energiaitalok, sportitalok és ízesített ásványvizek tartoznak.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Mr. Dékány Endre, 2020. január 19.


Van rossz hitelképességi mutatója? Pénzügyi szempontból nem megfelelő? Hitelt adunk a...

Menekülés a UPC-től

giovannipiombi@gmail.com, 2020. január 15.

Komoly és gyors nemzetközi egyedi kölcsön-ajánlat.
Szeretne kölcsönt keresni anélkül...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

giovannipiombi@gmail.com, 2020. január 15.

Komoly és gyors nemzetközi egyedi kölcsön-ajánlat.
Szeretne kölcsönt keresni anélkül...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza