Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Elvi gyorsulás a Telenor mobilinternet-hálózatán

MTI, 2011. augusztus 30. - kedd 13:31
Címkék: Telenor, mobilnet
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

A Telenor Magyarország hálózatfejlesztése révén Budapesten és környékén 637 bázisállomás átállításával elérhetővé vált a másodpercenként 42 megabit - a korábbi átlagnál hatszor gyorsabb sebességű - elvi maximális letöltési internetkapcsolat.


Christopher Laska, a cég vezérigazgatója kedden Budapesten sajtótájékoztatón mondta el, a hálózat országos kiépítése a Dunántúlon folytatódik, s az összesen mintegy hatezer állomás cseréjével járó munkálatok befejezését követően minden olyan városban elérhető lesz ez a névleges maximális letöltési sebesség, ahol harmadik generációs (3G) hálózat van.

A hálózat fizikai cseréje az idén januárban kezdődött, míg az eszközök szállítására vonatkozó szerződést tavaly nyáron kötötte a Telenor a kínai ZTE-vel.

A szerződés listaáron 200 millió euró értékű, de a nemzetközi tapasztalatok szerint az új eszközökből 20-80 százalékos kedvezményt is ad a szállító.

A fejlesztés során az állomások kapacitása is megkétszereződik: a továbbiakban több ügyfél egyidejű, jobb minőségű és stabilabb kiszolgálására lesznek alkalmasak. A hálózat 500 új bázisállomással bővül, amelyek hozzájárulnak a beltéri lefedettség javulásához is.

A vezérigazgató elmondta, a Telenor az idén nemcsak hálózatát fejleszti, hanem teljes üzlethálózatát is átalakítja. A teljes értékesítési, 230 üzletet érintő, partnerek és beszállítók támogatásával végzett fejlesztés során a legújabb digitális megoldásokat alkalmazzák: a termékfalaknál például kipróbálhatók és összehasonlíthatók lesznek a bekapcsolt készülékek.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza