Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Egy felmérés szerint a Citibank hazánk legjobb e-bankja

MTI, 2011. augusztus 30. - kedd 16:51
Címkék: internet, bank
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

A Citibank Magyarország kapta a Global Finance nemzetközi pénzügyi magazin legjobb vállalati és intézményi internet bank díját "A világ legjobb internet Bankja 2011" versenyen - közölte a pénzintézet kedden.


A magazin a további hét Közép- és Kelet-Európa régiós díjat is a Citinek ítélte: legjobb a befektetési szolgáltatások terén, legjobb az online pénzforgalmi szolgáltatások terén, legjobb a kereskedelemfinanszírozás terén, legjobb weboldal design, legjobb az információbiztonság terén, legjobb a mobilbanki szolgáltatások terén és legjobb a social media terén.

Joseph D. Giarraputo, a Global Finance magazin kiadója így foglalta össze a kiválasztás során szerzett tapasztalatait: "kevesebb, mint egy évtized alatt az internet gyökeresen megváltoztatta az emberek és a vállalatok bankolási szokásait. Az idei pályázatok pedig azt mutatják, hogy az online megoldások fejlődése folyamatos, és még jelentősebb internetbanki innovációkra számíthatunk a jövőben."

A nyerteseket olyan kritériumok vizsgálata alapján választották ki, mint az online banki ügyfelek megszerzésére és kiszolgálására irányuló stratégia, az internetalapú banki szolgáltatásokat igénybe vevő ügyfelek számának növekedése, az online termékskála nagysága, az online szolgáltatás használatával járó kézzelfogható előnyök, illetve magának a honlapnak a kivitelezése és funkcionalitása.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Á. Balázs, 2020. január 22.

Üdv! Nekünk a Baliner Bt.-ről van nagyon rossz véleményünk. Nem teljesítették határidőre a...

Ablakcsere buktatókkal

Mr. George Anderson, 2020. január 22.

Üzleti kölcsönt keres? Személyi kölcsönök, lakáscélú kölcsönök, autó kölcsönök, di...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

bishop berry smith, 2020. január 21.

Helló Szüksége van pénzügyi kölcsönre, ingatlanbefektetésre, autókölcsönre, adósságkons...

Menekülés a UPC-től

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza