Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Cukorvásárlás hamis étkezési utalvánnyal

MTI, 2011. augusztus 30. - kedd 12:11
Címkék: hamisítás, étkezési utalvány
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Hamisított étkezési utalvánnyal vásárolt nagy mennyiségben cukrot két Nógrád megyei férfi Észak-Magyarországon; büntetőeljárás indult ellenük - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t kedden.


Úgyszólván ipari mennyiségben vásárolt cukrot Nógrád, Heves és Borsod megye több boltjában egy 40 és egy 35 éves Nógrád megyei férfi. Július végén elkezdett portyájuk augusztus 22-én ért véget a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Borsodnádasdon - ismertette az esetet Gaskó Bertalan, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

Az árúért minden alkalommal étkezési utalvánnyal fizettek, és a pénztárosok, boltvezetők csak jóval a vásárlás után jöttek rá, hogy a papírok hamisítványok.

A borsodnádasdi boltosok már hallottak a korábbi akciókról, ezért is tűnt fel nekik, hogy egy idegen hatvan kiló cukrot étkezési utalvánnyal akart kifizetni. Értesítették a rendőröket, akik a férfit elfogták, miként a helyszínről kocsival elmenekülő társát is. Autójukban 71 ezer forint értékű hamisított étkezési utalványt és nagy mennyiségű cukrot találtak.

A két férfit előállították, és készpénz-helyettesítő fizetési eszközzel visszaélés vétségének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak ellenük.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Valeria Marco, 2019. november 10.

A nevem Valeria Marco. 6 hónappal ezelőtt vállalkozásom összeomlott, nem reméltem, hogy újra ...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Lili, 2019. november 09.

Üdvözlet mindenkinek, Lili vagyok, magyarországi, és csak nagyon üdvözlettel szeretném kösz...

Kettős árfeltüntetés, durva hangnem

Valeria Marco, 2019. november 06.

A nevem Valeria Marco. 6 hónappal ezelőtt vállalkozásom összeomlott, nem reméltem, hogy újra ...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés