Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Cukorvásárlás hamis étkezési utalvánnyal

MTI, 2011. augusztus 30. - kedd 12:11
Címkék: hamisítás, étkezési utalvány
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Hamisított étkezési utalvánnyal vásárolt nagy mennyiségben cukrot két Nógrád megyei férfi Észak-Magyarországon; büntetőeljárás indult ellenük - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t kedden.


Úgyszólván ipari mennyiségben vásárolt cukrot Nógrád, Heves és Borsod megye több boltjában egy 40 és egy 35 éves Nógrád megyei férfi. Július végén elkezdett portyájuk augusztus 22-én ért véget a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Borsodnádasdon - ismertette az esetet Gaskó Bertalan, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

Az árúért minden alkalommal étkezési utalvánnyal fizettek, és a pénztárosok, boltvezetők csak jóval a vásárlás után jöttek rá, hogy a papírok hamisítványok.

A borsodnádasdi boltosok már hallottak a korábbi akciókról, ezért is tűnt fel nekik, hogy egy idegen hatvan kiló cukrot étkezési utalvánnyal akart kifizetni. Értesítették a rendőröket, akik a férfit elfogták, miként a helyszínről kocsival elmenekülő társát is. Autójukban 71 ezer forint értékű hamisított étkezési utalványt és nagy mennyiségű cukrot találtak.

A két férfit előállították, és készpénz-helyettesítő fizetési eszközzel visszaélés vétségének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak ellenük.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Dobbs, 2018. május 23.

Vannak pénzügyi nehézségei? HA IGEN! Vegye fel a kapcsolatot a Dobbs Finance and Mortgages Limit...

Telefonok a szervizben

Mehmet Hakan, 2018. május 22.

Kadri Zoltan vagyok, kölcsönöket kínálunk magánszemélyeknek és cégeknek, akik sürgős köl...

Emeltdíjas telefonszám álláshirdetésekben

Trust Fund, 2018. május 22.

Voltál már keresni, hogy hová kölcsönt kapj 3% -os diszkontrátával? nem tudott hitelt szerezn...

Évi egy fogkefe

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés