Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Hardver hiba miatt áll a MÁV e-Ticket rendszere

MTI, 2011. augusztus 25. - csütörtök 15:41
Címkék: MÁV, e-ticket
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Számítógépes hardver hiba miatt nem működik a MÁV-START Zrt. e-Ticket rendszere, egyelőre nem tudni, mikor használhatók újra az internetes jegykiadó automaták - közölte a személyszállítással foglalkozó vasúttársaság csütörtökön délután.


A vasúttársaság azt közölte: a rendszer újraindítása a műszaki hiba elhárítása után lehetséges, de ennek időpontja jelenleg nem meghatározható. A szakemberek mindent elkövetnek annak érdekében, hogy a rendszer mielőbb újraindulhasson és az utasok rendelkezésére álljon - tették hozzá.

A jegyvásárlás a menetjegypénztárakban és a vonatokon továbbra is biztosított.

A MÁV-START Zrt. szerint belföldi utazás nem hiúsulhat meg a rendszer meghibásodása miatt, mivel az utasok újabb jegy váltása nélkül is felszállhatnak a vonatra. A nemzetközi utazásnál pedig a vasúttársaság -amennyiben a jogszabályi feltételek fennállnak - utólagosan téríti meg a felmerült többletköltségeket.

Azok a belföldi utasok, akik az interneten keresztül már megváltották a belföldi menetjegyüket, de még nem nyomtatták ki az internetes jegykiadó automatából, a menetjegy nélkül is felszállhatnak a vonatra. További fizetési kötelezettségük nincs, azonban a jegyvizsgálótól a vonaton kapott utasleadási lapot adategyeztetésre el kell juttatni a MÁV-START ügyfélszolgálatára. Ezt megtehetik e-mailben, faxon, személyesen vagy levélben.

Az interneten vásárolt nemzetközi jeggyel utazni szándékozók - ha még nem vették át a menetjegyüket - csak új menetjegy váltásával kezdhetik meg nemzetközi utazásukat - hívják fel a figyelmet. A regisztrált e-mail cím, a vásárlás időpontja megjelölésével, és az eredeti jegy benyújtásával az ügyfélszolgálaton keresztül igényelhető az újonnan, pénztárnál váltott nemzetközi menetjegy kezelési költség levonása nélküli visszatérítése is.

A vasúttársaságnál hangsúlyozták, hogy a rendszerleállás miatt az utasokat anyagi hátrány nem éri.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

giovannipiombi@gmail.com, 2020. január 15.

Komoly és gyors nemzetközi egyedi kölcsön-ajánlat.
Szeretne kölcsönt keresni anélkül...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

giovannipiombi@gmail.com, 2020. január 15.

Komoly és gyors nemzetközi egyedi kölcsön-ajánlat.
Szeretne kölcsönt keresni anélkül...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

REMY FINK, 2020. január 09.

[REMY.CREDIT111@gmail.com]

Szüksége van valamilyen hitelre vagy finanszírozásra? ...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza