Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Átnevezésre készül a Sole-Mizo

MTI, 2011. augusztus 25. - csütörtök 09:31
Címkék: tej,
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Az elkövetkező hónapokban több Sole elnevezésű termékét Mizo márkanév alatt hozza forgalomba a Sole-Mizo Zrt., a márkák közötti átcsoportosítástól forgalmának növekedését várja a tejipari vállalat.


A Bonafarm csoporthoz tartozó Sole-Mizo Zrt. 28 terméke, amely eddig Sole márkanévvel került a boltokba, az ősz folyamán a cég húzó márkája, a Mizo név alá kerül át. Így az ismert márka kínálatába új termékkategóriák kerülnek be, mint például a gyümölcsjoghurtok, a krémfehér sajt vagy a kávétejszín - közölte a társaság.

A Sole márka ugyanakkor nem szűnik meg, mivel a cég exportja jelentős mértékben támaszkodik a Sole logóval forgalmazott termékekre. Ezért például több sajtot, kávétejszínt és reggeli italokat - amelyek elsősorban a román, az arab és a balkán országok piacain népszerűek - nem érinti a változás.

Szilágyi László, kereskedelmi és marketing igazgató közölte: a cég árbevétele 2010-ben 36,6 milliárd forint volt. Ez az előző évhez képest 2 százalékos visszaesést jelentett, ami elsősorban a 2010-ben jelentősen megnövekedett nyerstej alapanyagár által okozott fogyasztás-csökkenéssel magyarázható. A társaságnál a kivitel jelenlegi részaránya a teljes árbevétel 22 százaléka.

A szakember véleménye szerint a nyerstej árának növekedése tovább erősítette a fogyasztás visszaesésének kedvezőtlen folyamatát. Így elképzelhető az árbevétel további csökkenése, de ennek mértékét még nehéz meghatározni. A csökkenő forgalmat termékfejlesztésekkel, illetve az értékesítési munka hatékonyságának további növelésével igyekeznek ellensúlyozni - tette hozzá.

A márkák közötti átcsoportosítástól a cég a forgalom növekedését reméli, mivel a Mizo márkanév alatt forgalomba hozott termékeket a fogyasztók nagyobb bizalommal vásárolják a társaság szerint.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza