Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

GYSEV - Menetrendváltozás a Sopron-Szentgotthárd vonalon

MTI, 2011. augusztus 24. - szerda 15:28
Címkék: GYSEV, vonat
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Változik a menetrend a Sopron-Szombathely-Szentgotthárd vonalon, az utóbbi két település között pedig jelentősen csökken a menetidő - áll a GYSEV szerdai közleményében.


Az augusztus 29-én életbe lépő új menetrendben 12 óra 16 percről 11 óra 40-re kerül a Sopronból Szombathelyre tartó járat indulása annak érdekében, hogy könnyebben beérjenek a munkahelyükre azok, akik délutáni műszakban dolgoznak. Emellett a járatnak így csatlakozása lesz Szombathelyről Nagykanizsára, Kőszegre, és Budapestre is, ahová Intercityvel, vagy gyorsvonattal is továbbmehetnek az utasok - írják.

A Szombathely-Szentgotthárd vonalon az eddigi 60 helyett már óránként 120 kilométeres sebességgel közlekedhetnek a vonatok. Így jóval rövidebb lesz a menetidő is: a személyvonatok 70 helyett 46 perc alatt, az InterCityk pedig 63 helyett 39 perc alatt teszik meg a távolságot. Emellett a vasúttársaság ütemes menetrendet vezet be, ami azt jelenti, hogy a reggeli és délutáni, frekventált időszakokban óránként, vagy akár fél óránként járnak a vonatok - jelezték.

Szombathely és Szentgotthárd között két új járat is indul, ezzel már 12 pár közvetlen vonat közlekedik majd Sopron és Szentgotthárd között - áll a közleményben.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Harki8ns Szilvia, 2018. február 24.

Sajnos a CCC cipőboltban vásárolt valamennyi - összesen három pár- cipő kevesebb mint négy h...

Fogyasztóvédelem és cipővásárlás

Patricia Martins, 2018. február 23.

A nevem Patricia Martins, egyedülálló anyám, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot hagyo...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Pataki Krisztián, 2018. február 18.

http://www.kriszvisz.honlapom.com...

Kezdő költözők, profi költöztetők

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés