Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

GYSEV - Menetrendváltozás a Sopron-Szentgotthárd vonalon

MTI, 2011. augusztus 24. - szerda 15:28
Címkék: GYSEV, vonat
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Változik a menetrend a Sopron-Szombathely-Szentgotthárd vonalon, az utóbbi két település között pedig jelentősen csökken a menetidő - áll a GYSEV szerdai közleményében.


Az augusztus 29-én életbe lépő új menetrendben 12 óra 16 percről 11 óra 40-re kerül a Sopronból Szombathelyre tartó járat indulása annak érdekében, hogy könnyebben beérjenek a munkahelyükre azok, akik délutáni műszakban dolgoznak. Emellett a járatnak így csatlakozása lesz Szombathelyről Nagykanizsára, Kőszegre, és Budapestre is, ahová Intercityvel, vagy gyorsvonattal is továbbmehetnek az utasok - írják.

A Szombathely-Szentgotthárd vonalon az eddigi 60 helyett már óránként 120 kilométeres sebességgel közlekedhetnek a vonatok. Így jóval rövidebb lesz a menetidő is: a személyvonatok 70 helyett 46 perc alatt, az InterCityk pedig 63 helyett 39 perc alatt teszik meg a távolságot. Emellett a vasúttársaság ütemes menetrendet vezet be, ami azt jelenti, hogy a reggeli és délutáni, frekventált időszakokban óránként, vagy akár fél óránként járnak a vonatok - jelezték.

Szombathely és Szentgotthárd között két új járat is indul, ezzel már 12 pár közvetlen vonat közlekedik majd Sopron és Szentgotthárd között - áll a közleményben.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

oceanicfinance, 2017. november 22.

Hitelre van szüksége? Keresett már hol lehet kölcsön? Megpróbált valamilyen kölcsönt kapni?...

Nincs több egyoldalú szerződésmódosítás

Hobelman Finance, 2017. november 21.

Hitelre van szüksége? HA IGEN! Vegye fel a kapcsolatot a Hobelman Finance and Mortgages Limited c...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

REMY.CREDIT, 2017. november 21.

XMAS HITEL IS MOST MÓDOSan alacsony áron 1%{REMY.CREDIT111@gmail.com}

Szüksége va...

A gyóntatófülke nem szauna

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés