Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Folyamatosan párolognak a budapesti utcák

MTI, 2011. augusztus 23. - kedd 13:41
Címkék: hőség
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

A hőség miatt Budapest utcáit éjjel-nappal mossák és hűtik, a forgalmas csomópontokban vizet osztanak, a strandok tovább tartanak nyitva - közölte a Főpolgármesteri Hivatal.


Miután az országos tiszti főorvos kedden 0 órától éjfélig másodfokú, szerdán 0 órától péntek éjfélig harmadfokú hőségriasztásról határozott, a fővárosi önkormányzat a budapesti közműcégek segítségével keddtől "próbál enyhíteni a fővárosiak melegérzetén" - olvasható a közleményben.

Mint írták, a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. éjjel-nappal mossa és hűti Budapest utcáit. A nappali órákban a lakótelepek és a sűrűn lakott városrészek mellékutcáit, este pedig a fő- és tömegközlekedési úthálózatot locsolják. A BKV Zrt. által megadott vonalakon a villamossíneket is naponta locsolják.

-

A Deák Ferenc téren párahűtőket állítanak fel és vizet osztanak a Fővárosi Vízművek munkatársai. Emellett a város több forgalmas csomópontján, a Széll Kálmán, az Örs vezér, a Blaha Lujza és a Nyugati téren hűtőkocsikból zacskós vizet osztanak.

A Főkert Nonprofit Zrt. valamennyi, kezelésében lévő ivókutat megnyitja.

A Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. strandjai meghosszabbított nyitva tartással üzemelnek.

A budapest.hu oldalon megtalálható azon fővárosi épületek listája, ahová bárki betérhet hűsölni a hőségriasztás ideje alatt.

A tartós hőség miatt szerdára az ország 14 megyéjére és a főváros területére piros, a többi megyére narancssárga figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat. A hőség várhatóan csütörtökön és pénteken tetőzik.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Mr. Richard Cosmos, 2018. október 19.

Pénzügyileg és szükséged van egy kölcsönre, hogy megváltoztasd a sürgős szükségletedet, ...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mr. Richard Cosmos, 2018. október 19.

Kell hitel? Személyi kölcsönök? Üzleti kölcsönök? jelzálogkölcsönök? Mezőgazdasági és...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

David Peterson, 2018. október 19.

Mindenkinek szüksége van egy kis segítségre. A Személyi Kölcsön segíthet abban, hogy megenge...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés