Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Új rádió kezdte meg adását Veszprémben

MTI, 2011. augusztus 22. - hétfő 12:51
Címkék: rádió, Veszprém
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Méz Rádió elnevezéssel új helyi rádió kezdte meg adását hétfőn Veszprémben; a tizennégy dolgozót foglalkoztató városi médiumot 40 millió forintos költséggel indították - mondta Bóka Viktor vállalkozó, a Méz Rádió Veszprém tulajdonosa sajtótájékoztatón.


Közlése szerint azért választották a méz elnevezést, mert az nosztalgiát ébreszt a veszprémiekben, és emlékeztet az egykori közkedvelt városi rádióra, a Jamre, és szerinte jó szlogeneket lehet a mézzel kapcsolatosan kitalálni.

Herendi Gábor, a Méz Rádió ügyvezető-főszerkesztője és "ötletgazdája" elmondta: Veszprém 50 kilométeres körzetében fogható az adás. Hozzátette: Veszprém az egyetlen megyeszékhely, ahol nem működött helyi rádió.

Emlékeztetett arra, hogy hat éve megszűnt a helyi Jam Rádió, s akkor az utolsó megszólalásában azt mondta, hogy ha egy mód lesz rá, akkor visszatér még rádiósként. Hat év kellett ahhoz, hogy a megfelelő pénzügyi háttér megteremtődjön, s elindulhatott hétfő reggel az adás - mondta Herendi Gábor.

A rádió Veszprémről szól a veszprémieknek - fogalmazott a főszerkesztő, megemlítve: első hírként azt adták közre, hogy egy gyermek született hétfőn hajnalban Veszprémben, a szülőknek pedig gratulált a város "újszülött" rádiója. Elmondta, hogy a technika vadonatúj, a teljes berendezést az Egyesült Államokból hozatták.

Némedi Lajos (Fidesz-KDNP), Veszprém alpolgármestere azt hangsúlyozta, hogy hiányzott már a városból egy "saját rádió", hiszen a megyeszékhely vezetésének sok segítséget nyújthat a helyi tájékoztatásában, s a lakossággal való folyamatos kapcsolattartásban.

Veszprém új rádiója a 103,1 megahertzes frekvencián sugározza adásait.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Mr. Dékány Endre, 2020. január 19.


Van rossz hitelképességi mutatója? Pénzügyi szempontból nem megfelelő? Hitelt adunk a...

Menekülés a UPC-től

giovannipiombi@gmail.com, 2020. január 15.

Komoly és gyors nemzetközi egyedi kölcsön-ajánlat.
Szeretne kölcsönt keresni anélkül...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

giovannipiombi@gmail.com, 2020. január 15.

Komoly és gyors nemzetközi egyedi kölcsön-ajánlat.
Szeretne kölcsönt keresni anélkül...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza