Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Új rádió kezdte meg adását Veszprémben

MTI, 2011. augusztus 22. - hétfő 12:51
Címkék: rádió, Veszprém
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Méz Rádió elnevezéssel új helyi rádió kezdte meg adását hétfőn Veszprémben; a tizennégy dolgozót foglalkoztató városi médiumot 40 millió forintos költséggel indították - mondta Bóka Viktor vállalkozó, a Méz Rádió Veszprém tulajdonosa sajtótájékoztatón.


Közlése szerint azért választották a méz elnevezést, mert az nosztalgiát ébreszt a veszprémiekben, és emlékeztet az egykori közkedvelt városi rádióra, a Jamre, és szerinte jó szlogeneket lehet a mézzel kapcsolatosan kitalálni.

Herendi Gábor, a Méz Rádió ügyvezető-főszerkesztője és "ötletgazdája" elmondta: Veszprém 50 kilométeres körzetében fogható az adás. Hozzátette: Veszprém az egyetlen megyeszékhely, ahol nem működött helyi rádió.

Emlékeztetett arra, hogy hat éve megszűnt a helyi Jam Rádió, s akkor az utolsó megszólalásában azt mondta, hogy ha egy mód lesz rá, akkor visszatér még rádiósként. Hat év kellett ahhoz, hogy a megfelelő pénzügyi háttér megteremtődjön, s elindulhatott hétfő reggel az adás - mondta Herendi Gábor.

A rádió Veszprémről szól a veszprémieknek - fogalmazott a főszerkesztő, megemlítve: első hírként azt adták közre, hogy egy gyermek született hétfőn hajnalban Veszprémben, a szülőknek pedig gratulált a város "újszülött" rádiója. Elmondta, hogy a technika vadonatúj, a teljes berendezést az Egyesült Államokból hozatták.

Némedi Lajos (Fidesz-KDNP), Veszprém alpolgármestere azt hangsúlyozta, hogy hiányzott már a városból egy "saját rádió", hiszen a megyeszékhely vezetésének sok segítséget nyújthat a helyi tájékoztatásában, s a lakossággal való folyamatos kapcsolattartásban.

Veszprém új rádiója a 103,1 megahertzes frekvencián sugározza adásait.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Mr. Richard Cosmos, 2018. október 19.

Pénzügyileg és szükséged van egy kölcsönre, hogy megváltoztasd a sürgős szükségletedet, ...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mr. Richard Cosmos, 2018. október 19.

Kell hitel? Személyi kölcsönök? Üzleti kölcsönök? jelzálogkölcsönök? Mezőgazdasági és...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

David Peterson, 2018. október 19.

Mindenkinek szüksége van egy kis segítségre. A Személyi Kölcsön segíthet abban, hogy megenge...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés