Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Két napig nem járnak a villamosok Debrecenben

MTI, 2011. augusztus 17. - szerda 16:31
Címkék: villamos, Debrecen
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Nem járnak a villamosok augusztus 21-22-én Debrecenben, mert a pályaépítés olyan szakaszhoz érkezik, amikor szükség van a forgalom leállítására - mondta el a DKV Debreceni Közlekedési Zrt. vezérigazgatója szerdai városi sajtótájékoztatóján.


Nagy Attila közölte: a pályaépítés egyik legnehezebb szakasza következik. A jelenlegi 1-és és a leendő 2-es villamosvonal közös szakaszán, a Péterfia és a Hunyadi utca kereszteződésében megkezdik a peronok átépítését és az elektromos földkábelek fektetését. A munkálatok ideje alatt villamospótló autóbuszok szállítják az utasokat.

Augusztus 23-ától a Nagyállomás és a Hunyadi utca között villamospótló autóbuszok szállítják majd az utasokat, onnan a Nagyerdőig villamosok közlekednek. A szeptemberi iskolakezdés után a DKV csuklós buszokat bérel a Volántól, mert saját járműveivel már nem tudja pótolni a villamosokat.

Nagy Attila közölte, hogy a villamossínek fektetése várhatóan szeptemberben megkezdődik. Összesen 7,6 kilométer sínpályát építenek a 2-es villamosnak.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Mr. George Anderson, 2018. július 23.

Pénzhitelező vagyok, kölcsönöket kínálok egész nap, személyes kölcsönöket és üzleti k...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

Mr. Richard Cosmos, 2018. július 22.

Ha szüksége van egy sürg?s kölcsönre, hogy megoldja pénzügyi szükségleteit, €3000 és €...

Évi egy fogkefe

chris, 2018. július 22.

Ha szüksége van egy sürgős kölcsön pénzügyi igényeinek megoldására, mi hitelek közötti ...

Telefonok a szervizben

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés