Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Sziget - Sűrűbben induló és rendkívüli BKV-járatok

MTI, 2011. augusztus 10. - szerda 10:41
Címkék: Sziget, fesztivál, BKV
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

A Sziget fesztivál idején számos BKV-járat sűrűbben közlekedik, illetve rendkívüli járatokat is működtetnek - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szerdán az.


A közlemény szerint Tarlós István főpolgármester intézkedése nyomán olyan megállapodás jött létre a főváros és az e héten zajló fesztivál szervezői között, amely nemcsak a közterület-használat ellentételezésére, hanem a közösségi közlekedési szolgáltatások megrendelésére is kiterjed.

A Sziget fesztivál ideje alatt a H5-ös (szentendrei) HÉV napközben sűrűbben közlekedik és éjszakánként is jár, 20 percenként. Az Árpád hídon közlekedő 1-es és 1A jelzésű villamosokat, valamint az éjszakai 901-es autóbuszokat is sűrűbben indítják, és ahogy mindig, egész éjjel jár a 6-os villamos a Nagykörúton.

A rendezvény első napjaiban - így szerdán is - a Liszt Ferenc repülőtérről a BKV különjárati autóbuszokkal szállítja a fesztiválozókat, ezek a CITYPASS karszalagokkal vehetők igénybe. A karszalag érvényes a villamosokon, a trolibuszokon, a földalattin, a metrón és a fogaskerekűn a vonalak teljes hosszán, a BKV autóbuszain a Budapest közigazgatási határát követő első megállóhelyig, a HÉV-en a főváros közigazgatási határán belül, és a gyógyfürdők, illetve más szolgáltatások igénybevételére is felhasználható.

Szerdán éjjel negyed 12-ig a Keleti pályaudvartól és a Nyugati pályaudvartól 20-30 percenként közvetlen járatokkal is elérhető a fesztivál helyszíne. A rendezvény alatt hajójáratokat is üzemeltetnek.

A H5-ös HÉV Batthyány téri végállomása és a Filatorigát megálló közötti szakaszon, valamint a nagykörúti villamosvonalon a biztonsági őrök megerősített létszámmal vigyáznak a rendre. A fesztivál ideje alatt a szentendrei HÉV vonalán, az 1 és az 1A jelzésű, valamint a 4-es és a 6-os villamos vonalán a BKV Zrt. jegyellenőrei szintén megerősített létszámmal, a közterület-felügyelőkkel együttesen ellenőrzik az utazási jogosultságot - áll a közleményben.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

REMY FINK, 2020. június 21.

Helló, kölcsönre van szüksége? Írjon nekünk e-mailt remy.credit111@gmail.com
E-mail (r...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mr. Dékány Endre, 2020. június 12.

Szüksége van bármilyen pénzügyi támogatásra? Személyi kölcsönök? Üzleti hitelek? Jelzál...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza