Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Sziget - Sűrűbben induló és rendkívüli BKV-járatok

MTI, 2011. augusztus 10. - szerda 10:41
Címkék: Sziget, fesztivál, BKV
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

A Sziget fesztivál idején számos BKV-járat sűrűbben közlekedik, illetve rendkívüli járatokat is működtetnek - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szerdán az.


A közlemény szerint Tarlós István főpolgármester intézkedése nyomán olyan megállapodás jött létre a főváros és az e héten zajló fesztivál szervezői között, amely nemcsak a közterület-használat ellentételezésére, hanem a közösségi közlekedési szolgáltatások megrendelésére is kiterjed.

A Sziget fesztivál ideje alatt a H5-ös (szentendrei) HÉV napközben sűrűbben közlekedik és éjszakánként is jár, 20 percenként. Az Árpád hídon közlekedő 1-es és 1A jelzésű villamosokat, valamint az éjszakai 901-es autóbuszokat is sűrűbben indítják, és ahogy mindig, egész éjjel jár a 6-os villamos a Nagykörúton.

A rendezvény első napjaiban - így szerdán is - a Liszt Ferenc repülőtérről a BKV különjárati autóbuszokkal szállítja a fesztiválozókat, ezek a CITYPASS karszalagokkal vehetők igénybe. A karszalag érvényes a villamosokon, a trolibuszokon, a földalattin, a metrón és a fogaskerekűn a vonalak teljes hosszán, a BKV autóbuszain a Budapest közigazgatási határát követő első megállóhelyig, a HÉV-en a főváros közigazgatási határán belül, és a gyógyfürdők, illetve más szolgáltatások igénybevételére is felhasználható.

Szerdán éjjel negyed 12-ig a Keleti pályaudvartól és a Nyugati pályaudvartól 20-30 percenként közvetlen járatokkal is elérhető a fesztivál helyszíne. A rendezvény alatt hajójáratokat is üzemeltetnek.

A H5-ös HÉV Batthyány téri végállomása és a Filatorigát megálló közötti szakaszon, valamint a nagykörúti villamosvonalon a biztonsági őrök megerősített létszámmal vigyáznak a rendre. A fesztivál ideje alatt a szentendrei HÉV vonalán, az 1 és az 1A jelzésű, valamint a 4-es és a 6-os villamos vonalán a BKV Zrt. jegyellenőrei szintén megerősített létszámmal, a közterület-felügyelőkkel együttesen ellenőrzik az utazási jogosultságot - áll a közleményben.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza