Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Egységesek lehetnek a 3D szemüvegek

MTI, 2011. augusztus 09. - kedd 13:11
Címkék: 3D
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Egységes technológiai szabvány kialakítására törekszenek a vezető 3 dimenziós tévékészülék gyártók a látvány élvezetéhez szükséges szemüvegekhez.


A 3D tévékészülékeket gyártó vállalatok mindegyike saját technológiát használt szemüvegeik gyártására, ezért azok nem voltak alkalmasak más készülékekhez.

A Panasonic, a Samsung és a Sony megállapodott a 3D megjelenítési technológiai fejlesztésre szakosodott XPand 3D vállalattal egy közös szabvány létrehozásában, aminek a licence a tervek szerint szeptemberre már kereskedelmi hasznosításra kerülhet.

A fejlesztésben együttműködő társaságok a licenc értékesítését is közösen végzik majd. A 3D szemüvegek nem csak tévékészülékekhez, de számítógépekhez és 3D mozifilmek megtekintéséhez is alkalmas lesz a megfelelő technológiát alkalmazó mozikban.

Az új technológiai szabvány folyadékkristályos aktív szemüveg infravörös és bluetooth jelátviteles vezérlésén alapul majd. A két szem által észlelt látványt polarizált fénnyel elkülönítő technológiával szemben az aktív eljárás a két szem előtt felváltva sötétíti el a szemüveget.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Tóth Éva, 2020. március 27.


...

Villanyóra feltöltés hírlapüzletekben is

Baka László, 2020. március 27.

Király...

Elstartolt a MÁV valós idejű vonatfigyelője

Hanga, 2020. március 26.

Név szerint Hanga vagyok, és Szegeden élek, annyira tele vagyok boldogsággal és örömmel, szer...

Autóhitelek válságos szemmel

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza