Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Kedvező fordulat az Ingatlandepo ügyben

MTI, 2011. augusztus 08. - hétfő 13:01
Címkék: ingatlandepo, ingatlanbazar,
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

A fogyasztókkal szemben tisztességtelen magatartást tanúsító weboldalak behajtója, a Creditexpress is a fogyasztóvédők oldalára állt, és a követeléseket tárgytalannak tekinti.


Az ingatlandepo.com és az ingatlanbazar.com weboldalakon való hirdetés szerződési feltételei szerint az üzemeltető vállalkozás egy ingatlanhirdetés díjmentes elhelyezését biztosítja 30 napig, amelyet próbaidőszaknak hív. Ugyanitt olvasható, hogy a hirdető feladata a hirdetés törlése, illetve a felmondási szándékát hitelt érdemlően köteles jelezni a szolgáltató felé.

Csupán egy apró betűs rész figyelmezet csupán arra, hogy amennyiben a fogyasztó nem törli a 30 napig ingyenesen biztosított hirdetését, úgy határozatlan idejű szerződés jön létre, amelyért már fizetni kell. Erre hivatkozva kapott rengeteg fogyasztó több százezer forintos számlát, és rótt rájuk ki napi 1 százalékos késedelmi kötbért a működtető. A vállalkozás a követelések érvényesítésére adósságbehajtó céget fogadott.

A fentiekre reagálva a Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetsége bejelentéssel élt a Gazdasági Versenyhivatal és a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság felé tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat gyanúja miatt, illetve több ízben a sajtó útján tájékoztatta a közvéleményt a fennálló veszélyekről, és igyekezett tanácsokkal ellátni a fogyasztókat.

Küzdelmük pozitív eredményt hozott, mert a behajtó cég, a Creditexpress Magyarország Kft. felmondta a szerződést a vállalkozással. A behajtó kérte, hogy a fogyasztók a korábban elküldött fizetési felszólításokat, díjbekérőket tekintsék tárgytalannak, az azokon szereplő összeget nem kell befizetni.

Forrás: marketinginfo.hu

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

pinotemole, 2011. október 31. - hétfő 23:27

Hát én már nem tudom mi folyik ebben az országban. Az ember azt gondolná, hogy egy ingatlanközvetítő cég nem lehet olyan hülye, hogy pont a sanyiék legújabb lehúzós oldalán hirdetgesse magát, és mégis. Tessék a link: http://www.ingatlan.ag/index.php?page=ingatlan&id=66855 Van még pár érdekes link, tessék vigyázni velük, sanyi szaguk van: http://www.tenyered.com/user.php http://www.olx.hu/q/engedje/c-367

Lukács, 2011. október 22. - szombat 08:54

Sziasztok ! Találtam egy érdekes hírdetést ! Persze lehet, hogy ennek a Szabó Lajosnak semmi köze a "mi " Dr.Szabó Lajosunkhoz Kecskeméten, de érdemes lenne utánajárni !!!!! Ingatlanokat keresek megvételre. Szabó Lajos vagyok az INGATLANBROKER NET’96 KFT –től. Engedje meg, hogy felajánljam a szolgáltatásainkat. A cégünk 1996 óta működik , mind az eladóink mind a vevőink nagy megelégedésére . A már meglévő külföldi és belföldi vásárlóink ,illetve befektetőink részére keresünk ingatlanokat . Cégünknél eladás után nem kell fizetnie , mindössze kiszálláskor van egy egyszeri önköltsége, ez 9000 forint, ezért az összegért 1 évig folyamatosan hirdetjük és kiajánljuk már meglévő ügyfeleink részére az ingatlant. Megtisztelne bennünket ,ha mi értékesíthetnénk az ingatlanját! Amennyiben felkeltettük az érdeklődését ,akkor hívjon a +36205725652-es vagy a +36308454583-as telefonon. Előre is köszönjük megtisztelő bizalmát. Szabó Lajos értékesítő Elérhetőség: +36308454583, +36205725652 bezárás...

Kommentek

Mr. George Anderson, 2020. május 30.

Sürgős kölcsönt keres? Megtagadták-e hitelét a bankjától vagy bármely pénzügyi vállalkoz...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mr. Dékány Endre, 2020. május 30.

Szüksége van hitelre az adósság megszilárdításához? Szüksége van kölcsönre vállalkozás...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mária Ádám, 2020. május 28.

A nevem Mária Ádám, magyar, egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza