Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Szembeszállnak a sárkányokkal Dunakeszin

MTI, 2011. augusztus 04. - csütörtök 10:21
Címkék: Dunakeszi, repülés
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Rendeletben tiltotta meg Dunakeszi önkormányzata, hogy a város határán belül siklóernyős vagy sárkányrepülős felszállóhelyet létesítsenek, üzemeltessenek - közölték a település honlapján.


A korlátozásról a Dunakeszi felett kis magasságban repülő motoros járművek egyre sűrűbb felbukkanása, illetve lakossági panaszok miatt döntöttek.

A helyi önkormányzat a legutóbbi ülésén - helyt adva a beérkezett, több száz aláírással ellátott lakossági kérelemnek - rendeletben szabályozta a város légterének használatát.

Az új szabály szerint a jövőben tilos motoros légi járművek - például a motoros siklóernyők és sárkányrepülők - számára felszállóhelyet létesíteni vagy ilyen helyet üzemeltetni Dunakeszin, mert a város sűrűn lakott, s az emberek jogos igénye, hogy indokolatlan zajkeltéssel ne zavarják a nyugalmukat. A rendelet kimondja azt is, hogy a légi járművek kizárólag a dunakeszi repülőtérről, ellenőrzött körülmények között hajthatnak végre felszállást.

Az MTI információi szerint a panaszok egy részének hátterében egy Fótról áttelepült, motoros sárkányrepülőkkel foglalkozó cég tevékenysége áll. A cég által üzemeltetett felszállóhely immár legálisnak minősül - derül ki a www.dunakeszi.hu honlapról.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

giovannipiombi@gmail.com, 2020. január 15.

Komoly és gyors nemzetközi egyedi kölcsön-ajánlat.
Szeretne kölcsönt keresni anélkül...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

giovannipiombi@gmail.com, 2020. január 15.

Komoly és gyors nemzetközi egyedi kölcsön-ajánlat.
Szeretne kölcsönt keresni anélkül...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

REMY FINK, 2020. január 09.

[REMY.CREDIT111@gmail.com]

Szüksége van valamilyen hitelre vagy finanszírozásra? ...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza