Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Kifizette a reálhozamokat az MKB is

MTI, 2011. augusztus 04. - csütörtök 12:41
Címkék: nyugdíj, hozam
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Az MKB Nyugdíjpénztár a közel harmincötezer visszalépő egykori tagja közül 31.400-nak fizetett ki összesen 3 milliárd 454 millió forint reálhozamot és 642 millió forint tagdíj-kiegészítést - közölte a pénztár csütörtökön.


Ezt megelőzően a kassza 54,2 milliárd forint értékű vagyont adott át a Nyugdíjreform és Adósságcsökkentő Alapnak június 10-én.

Az MKB Nyugdíjpénztár magánága 2011. augusztus 1-jén átadta a Magyar Postának az azoknak a volt tagoknak járó összegeket, akik postai úton kérték a járandóságukat. Akik nem rendelkeztek a nekik visszajáró összegről, szintén a posta közreműködésével jutnak hozzá a járandóságukhoz. A posta - a jogszabályi előírásokhoz igazodva - 20 napon belül kézbesíti a kifizetéseket, a pénztárnál nyilvántartott lakcímre.

Az összegeket bankszámlára, közvetlenül az állami rendszerbe vagy önkéntes nyugdíjpénztárba kérő volt tagok részére augusztus 2-3. között indultak el a banki átutalások. A fogadó bank rendszerétől függően augusztus 3-án vagy 4-én érkezik meg a pénz a megadott bankszámlára vagy nyugdíjpénztári számlára.

Az MKB magánpénztárának jelenleg 3.325 tagja van, 90 százalékuk 50 év alatti, a pénztár vagyona meghaladja a 10 milliárd forintot.

Az MKB önkéntes nyugdíjpénztári ága közel 96 ezer tagjával és mintegy nyolcvanhét milliárd forintos vagyonával a negyedik legnagyobb szereplő a hazai piacon - olvasható a közleményben.

Lehoczky László, az MKB Nyugdíjpénztár vezetője szerint a nyugdíjrendszerben lezajlott változásokkal egyre többen érzik szükségét az öngondoskodás egyik kézenfekvő formájának, az önkéntes nyugdíjpénztári megtakarításoknak.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Mr. Dékány Endre, 2020. január 19.


Van rossz hitelképességi mutatója? Pénzügyi szempontból nem megfelelő? Hitelt adunk a...

Menekülés a UPC-től

giovannipiombi@gmail.com, 2020. január 15.

Komoly és gyors nemzetközi egyedi kölcsön-ajánlat.
Szeretne kölcsönt keresni anélkül...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

giovannipiombi@gmail.com, 2020. január 15.

Komoly és gyors nemzetközi egyedi kölcsön-ajánlat.
Szeretne kölcsönt keresni anélkül...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza