Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Pótlóbuszok járnak a 17-es villamos vonalán

MTI, 2011. augusztus 03. - szerda 09:01
Címkék: villamos, BKV
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Mától pótlóbuszok szállítják az utasokat Budapesten a 17-es villamos teljes vonalán a Fővárosi Vízművek csatornafelújítási munkálatai miatt.


A Budapesti Közlekedési Központ tájékoztatása szerint a Bécsi út Nagyszombat utca és Zsigmond tér közötti szakaszát érintő felújítás idején emiatt hosszabb menetidőre kell számítani. A villamospótló buszok a Bécsi úttól egészen Újbuda-központig közlekednek, egyszerre pótolva mind a 17-es villamosokat, mind a Szent Gellért rakparti pályafelújítás miatt módosított útvonalon vagy nem közlekedő 18-as, 19-es és 41-es járatokat. A villamospótló járattal így közvetlenül, átszállás nélkül lehet utazni mindkét munkaterület mellett és a közbenső szakaszon is.

A munkálatok várhatóan augusztus végén fejeződnek be, és szeptember 1-jén indulhat meg a villamosközlekedés a 17-es villamos teljes útvonalán.

A Szent Gellért rakparton a villamosvágányok felújítása miatt rendeltek el vágányzárat múlt csütörtökön szeptember közepéig, ezért a 41-es villamosok a Batthyány tér helyett a Deák Ferenc térre közlekednek, a 19-es villamos ezen időszak alatt nem jár, a 18-as villamosok megosztva, a Széll Kálmán tér és a Döbrentei tér, illetve a Savoya Park és Újbuda-központ (Bocskai út) között közlekednek. A villamosok helyett 18-41V jelzéssel pótlóbusz jár a Batthyány tér és Újbuda-központ (Bocskai út) között.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

csa-csa, 2011. augusztus 06. - szombat 17:33

meddig!!!!!!!!!!!!!!!

Kommentek

Mumu, 2020. február 27.

Náágyon náágy hitél ájánlát ván Ámériká, én címem bishopberrysmith@gmail.com És csák...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mr. Dékány Endre, 2020. február 24.

Szüksége van egy hitel fizeti ki hitelek és adósságok? Azt kell finanszírozni, hogy hozzanak l...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mark Geza Istvan, 2020. február 22.

Nekem is a Plastic World Hungary Kft-vel van kellemetlen tapasztalatom. Panel lakás ablak és ajtó...

Ablakcsere buktatókkal

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza