Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Behajtó cégek és a család

-, 2011. augusztus 02. - kedd 11:21
Címkék: adósság, behajtás
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Mónika problémája akár az egész ország problémája is lehetne. Másfél éves állástalanság után épp kezdene egyenesbe jönni a család, csupán a behajtó cégek munkatársai írogatnak sms-t este kilenc után.


Sajnos munkahely elvesztése miatt nehéz helyzetbe kerültünk. Másfél évig nem találtunk munkát, eközben akaratlanul is tartozásokat halmoztunk fel szolgáltatók felé. Amikor döntenem kellett, hogy csekket fizetek vagy a 3 gyermeknek adok enni, az utóbbit választottam.

Közben a szolgáltatók a tartozást eladták követelésbehajtó cégeknek. Ezek munkatársai megértők,kedvesen próbálnak segíteni, de olyan is volt aki üvöltött velem a telefonban:mondván fizetni kell,nem magyarázkodni! Hiába mondtam, hogy ha annyit fizetek, amennyit ők megszabnak, akkor az aktuális havit nem tudom fizetni, őket nem érdekelte.

A tartozást elismertem,ki akarom fizetni,de egyszerre nem tudok annyit előteremteni amennyit ők akarnak megszabni. Még este 9 után is hívogatnak, hétvégén is, meg sms-t küldenek napjában többször is, hogy állami kényszer igénybevételével fogják behajtani. Mit lehet ellenük tenni azon kívül, hogy amennyire lehetőségem van törlesztek?

Mónika

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Matus László, 2012. december 23. - vasárnap 21:29

Fel kell őket jelenteni a hírközlési hatóságnál. Csak azért mert nem válaszoltak 30 napon belül kaptak 200.000Ft.os bírságot ,visszatéríttették a költségeimet és a vezető még kapott 50.000-res bírságot mert félrevezetett.

Varga Zoltán, 2012. december 23. - vasárnap 18:44

Az én esetemet mondanám el, ha lehet. A T-online vagy T- home vagy Magyar Telekom Zrt.( mindenhol másképpen nevezi meg magát) szolgáltatóval volt egy általam vitatott és megfellebezett 11.300. ft-os számlám, amelyet megkifogásoltam de a szolgáltató a mai napig válaszra sem méltatott és minden értesítés nélkül eladott három behajtó cégnek. Jelenleg mindhárom behajtó követeli az álitólagos tartozásom kifizetését, melyik ajánlatát fogadjam el? Ha egyiket kifizetem, a másik kettő is követeli. A szolgáltató, ha csak féláron értékesítte a követelését, azt 150%-osan megkapta, én pedig 3 követeléskezelövel viaskodjak? Írásban mind 3 behajtónak jeleztem és bizonyítottam, hogy egyazon tartozásról van szó, és mindhárman ugyanazt követelik, de választ a mai napig nem kaptam, csak midegyik sms-ben követelőzik és fenyeget jogi eljárással.

balek, 2012. december 15. - szombat 10:39

Az EOS behajtó továbbra is zaklatja az embereket,mintha semmi sem történt volna! Látszik nem kapták meg a tisztességes büntetést,mert nem fog rajtuk.Sőt agresszivebb módon lépnek fel,mondja ismerősöm.Meg is fenyegetik az embert!Tényleg , kik ezek?

balek, 2012. december 03. - hétfő 21:42

Cím: 2012-12-01 Kiút többszemközt Adás dátuma: 2012-12-01 Leírás: Vendégek: Czirmes György ügyvéd és Ölvetzky István ügyvéd. Téma: Devizahitelek deviza nélkül. Műsorvezető: Vámos György. Érdemes megnézni!

zaklatott, 2012. december 03. - hétfő 16:27

Egy újabb trükkel állt elő az EOS behajtó.A moratórium ellenére is kiküldeti az E.ON-nal a kikapcsolási felszólítókat.Azzal fenyegetőznek rejtett számú telefonokon,hogy bárhová fordulunk,őket nem érdekli!Mindenáron végrehajtatnak és feljelentenek,ha nem fizetünk.Nincs semmi kegyelem!Nemrég büntették meg őket tíz milliós bírságra.De tovább ténykednek,mintha semmi sem történt volna. Kérjük a hatóságokat,hogy az ilyen behajtó cégeket azonnal számolják fel! Türhetetlen,hogy miket megengedhetnek maguknak. Ma volt az Orszáházban szó róla,hogy a szegény embereket segítik! Akkor ki érti ezt az egészet?Ezekre milyen törvény vonatkozik? Nem egy behajtó fel volt már jelentve,de eredmény minimális,vagy egyáltalán nem született.Akkor a kormány intézkedése hazugság?Elég ám most már tényleg a néphülyítésből!

zaklatott, 2012. november 30. - péntek 20:09

"Egy év alatt 93 ezerrel emelkedett az adótartozást maguk előtt görgető magánszemélyek száma, a közadósságot felhalmozók tábora így megközelítette az 1,1 milliót. A hatóság sok esetben nem talált vagyontárgyat, legális jövedelmet." De még mennyi lesz!A bankok már a behajtó cégeiket arra ösztönzik,hogy minden adóst jelentsenek fel a bíróságokon,hogy mielőbb pénzükhöz jussanak!Már hamis papírokat is kiállítottak egyes behajtók és azokkal zaklatják az ügyfeleket!Működik a korrupció újra,mert a bíróságok mind nekik adnak igazat és az adós elvan taposva végleg!Semmi esélye! Az OTP Faktoring "népnyúzó" ilyenben most a leg aktívabb.De az EOS is tovább zaklat rejtett számi telefonokon.Hiába bűntették meg őket.Ezek összhangban vannak és maffiózó módszereket alkalmaznak.

olvasó, 2012. október 28. - vasárnap 11:42

Az origo is letiltott,pedig nagyon komoly dolgokról írtam. Megint nem működik a kommentek? Nem jelennek sorjában a hozzászólások.Vagy igen erősen bánt valakiket? Sajnáljuk,de akkor minek vannak?A beírások igenis fontosak,mert sajnos el lehetetlenítenek bennünket és azért tesszük azt , hogy a sajtó nyílvánosságával megpróbáljuk letörni a csaló,rabló bandák kezét!

Lényeg a foci..., 2012. október 28. - vasárnap 08:45

Nem gond itt, adókból , önkéntes pénztári vagyonból klubcsapatokba tolni a zsét cirkuszra havi levonásokból , csődölő városokba fitymapártba , fitymaközeli Ibrahim-cégekbe trágya munkát végző ratyi cégekbe herdálni , mol részvényekbe tolni ezermilliárdokat .MALÉV is jó buli vót , sok lekopszatott BANK adókbol újra felpumpálni ( banki haveroknak ingyen visszanemtérintendő kuratóriumi segély vidd Bécikém van még csak vigyed nem kell visszahozni , szólj a Rezsőnek is csapjatok össze gyorsan egy KFT-t és vigyen ő is de hozzatok vissza is egy fél bőröndel nekem is :) A magyar dolgozó réteg is már észrevehetné hogy a hátán vágják a fát évtizedek óta . Emberek miért nem ébredtek már fel? "ÖN" Felszámolni eladni mindent és GO ! Elvágni idegszálakat és eltolni a bringát ! Mindig az éppen uralkodó 5 éves kormány nyúz le benneteket. Megszorít ? Nem én vettem fel a IMF hiteleket és nem tapsoltam el AUDI -ban havi 40000 km-ert utazom MOL Kártyával stb 2,5 milliós fizetés segg vezetőnek hol nemis akarnakezek érteni semmihez . LÓVÉT ZSEBREVÁGNI ÉS FIZESSE MEG A SZERENCSÉTLEN PÓR NÉP ! Igen mindig jön egy DUMAGYÁR kormány társadalomnak szüksége van a hitelre ,mert baj van .Jaj ezt hallgatjuk már 30 éve . Kutya fxát . Odafent dobálják a milliárdokat talicskával hordják szét és rá HTK-zák az ÁLLAMRA A jövő nemzedékek terhére !ArschKopf politikusok , jó pozicióban tengődő kövér ratyik , szarkeverő gazdasági töketlenek . Blokkolják a normális életet , állítólag egyetemet végzett felsővezetők ? EZEK ? Xart. Népnyúzó faxfejek , Jegyzők , Jogászok ügyvédek bírók, behajtó cégek vastag kigyúrt nyakú majmok országa ez .Itt a számítógép adatok milliói elfér rajta , van technika a ZAKLATÁSHOZ ,behajtáshoz fillérekért hivogatnak levelezgetnek .TERRORBAN AKARTOK ÉLNI ? ÉBRESZTŐ! Építse tovább ezt az országot aki akarja , aztán bocsánat baxa meg. Aki hagyja magát azt előbb vagy utóbb úgyis leszopatnak. Miért jó ez emberek ??


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26

Kommentek

Ratman, 2016. december 06.

danielfred517@gmail.com barátom feladta sajnos a küzdelmet... :(
Mindegy, köszönjük meg ...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

Laca, 2016. december 02.

Nekem is minden hírdetésemre írnak rövid reagálást, de most már valóban sms-t is kaptam err...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

Laca, 2016. december 02.

Nekem is minden hírdetésemre írnak rövid reagálást, de most már valóban sms-t is kaptam err...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés