Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Behajtó cégek és a család

-, 2011. augusztus 02. - kedd 11:21
Címkék: adósság, behajtás
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Mónika problémája akár az egész ország problémája is lehetne. Másfél éves állástalanság után épp kezdene egyenesbe jönni a család, csupán a behajtó cégek munkatársai írogatnak sms-t este kilenc után.


Sajnos munkahely elvesztése miatt nehéz helyzetbe kerültünk. Másfél évig nem találtunk munkát, eközben akaratlanul is tartozásokat halmoztunk fel szolgáltatók felé. Amikor döntenem kellett, hogy csekket fizetek vagy a 3 gyermeknek adok enni, az utóbbit választottam.

Közben a szolgáltatók a tartozást eladták követelésbehajtó cégeknek. Ezek munkatársai megértők,kedvesen próbálnak segíteni, de olyan is volt aki üvöltött velem a telefonban:mondván fizetni kell,nem magyarázkodni! Hiába mondtam, hogy ha annyit fizetek, amennyit ők megszabnak, akkor az aktuális havit nem tudom fizetni, őket nem érdekelte.

A tartozást elismertem,ki akarom fizetni,de egyszerre nem tudok annyit előteremteni amennyit ők akarnak megszabni. Még este 9 után is hívogatnak, hétvégén is, meg sms-t küldenek napjában többször is, hogy állami kényszer igénybevételével fogják behajtani. Mit lehet ellenük tenni azon kívül, hogy amennyire lehetőségem van törlesztek?

Mónika

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

balek, 2012. december 03. - hétfő 21:42

Cím: 2012-12-01 Kiút többszemközt Adás dátuma: 2012-12-01 Leírás: Vendégek: Czirmes György ügyvéd és Ölvetzky István ügyvéd. Téma: Devizahitelek deviza nélkül. Műsorvezető: Vámos György. Érdemes megnézni!

zaklatott, 2012. december 03. - hétfő 16:27

Egy újabb trükkel állt elő az EOS behajtó.A moratórium ellenére is kiküldeti az E.ON-nal a kikapcsolási felszólítókat.Azzal fenyegetőznek rejtett számú telefonokon,hogy bárhová fordulunk,őket nem érdekli!Mindenáron végrehajtatnak és feljelentenek,ha nem fizetünk.Nincs semmi kegyelem!Nemrég büntették meg őket tíz milliós bírságra.De tovább ténykednek,mintha semmi sem történt volna. Kérjük a hatóságokat,hogy az ilyen behajtó cégeket azonnal számolják fel! Türhetetlen,hogy miket megengedhetnek maguknak. Ma volt az Orszáházban szó róla,hogy a szegény embereket segítik! Akkor ki érti ezt az egészet?Ezekre milyen törvény vonatkozik? Nem egy behajtó fel volt már jelentve,de eredmény minimális,vagy egyáltalán nem született.Akkor a kormány intézkedése hazugság?Elég ám most már tényleg a néphülyítésből!

zaklatott, 2012. november 30. - péntek 20:09

"Egy év alatt 93 ezerrel emelkedett az adótartozást maguk előtt görgető magánszemélyek száma, a közadósságot felhalmozók tábora így megközelítette az 1,1 milliót. A hatóság sok esetben nem talált vagyontárgyat, legális jövedelmet." De még mennyi lesz!A bankok már a behajtó cégeiket arra ösztönzik,hogy minden adóst jelentsenek fel a bíróságokon,hogy mielőbb pénzükhöz jussanak!Már hamis papírokat is kiállítottak egyes behajtók és azokkal zaklatják az ügyfeleket!Működik a korrupció újra,mert a bíróságok mind nekik adnak igazat és az adós elvan taposva végleg!Semmi esélye! Az OTP Faktoring "népnyúzó" ilyenben most a leg aktívabb.De az EOS is tovább zaklat rejtett számi telefonokon.Hiába bűntették meg őket.Ezek összhangban vannak és maffiózó módszereket alkalmaznak.

olvasó, 2012. október 28. - vasárnap 11:42

Az origo is letiltott,pedig nagyon komoly dolgokról írtam. Megint nem működik a kommentek? Nem jelennek sorjában a hozzászólások.Vagy igen erősen bánt valakiket? Sajnáljuk,de akkor minek vannak?A beírások igenis fontosak,mert sajnos el lehetetlenítenek bennünket és azért tesszük azt , hogy a sajtó nyílvánosságával megpróbáljuk letörni a csaló,rabló bandák kezét!

Lényeg a foci..., 2012. október 28. - vasárnap 08:45

Nem gond itt, adókból , önkéntes pénztári vagyonból klubcsapatokba tolni a zsét cirkuszra havi levonásokból , csődölő városokba fitymapártba , fitymaközeli Ibrahim-cégekbe trágya munkát végző ratyi cégekbe herdálni , mol részvényekbe tolni ezermilliárdokat .MALÉV is jó buli vót , sok lekopszatott BANK adókbol újra felpumpálni ( banki haveroknak ingyen visszanemtérintendő kuratóriumi segély vidd Bécikém van még csak vigyed nem kell visszahozni , szólj a Rezsőnek is csapjatok össze gyorsan egy KFT-t és vigyen ő is de hozzatok vissza is egy fél bőröndel nekem is :) A magyar dolgozó réteg is már észrevehetné hogy a hátán vágják a fát évtizedek óta . Emberek miért nem ébredtek már fel? "ÖN" Felszámolni eladni mindent és GO ! Elvágni idegszálakat és eltolni a bringát ! Mindig az éppen uralkodó 5 éves kormány nyúz le benneteket. Megszorít ? Nem én vettem fel a IMF hiteleket és nem tapsoltam el AUDI -ban havi 40000 km-ert utazom MOL Kártyával stb 2,5 milliós fizetés segg vezetőnek hol nemis akarnakezek érteni semmihez . LÓVÉT ZSEBREVÁGNI ÉS FIZESSE MEG A SZERENCSÉTLEN PÓR NÉP ! Igen mindig jön egy DUMAGYÁR kormány társadalomnak szüksége van a hitelre ,mert baj van .Jaj ezt hallgatjuk már 30 éve . Kutya fxát . Odafent dobálják a milliárdokat talicskával hordják szét és rá HTK-zák az ÁLLAMRA A jövő nemzedékek terhére !ArschKopf politikusok , jó pozicióban tengődő kövér ratyik , szarkeverő gazdasági töketlenek . Blokkolják a normális életet , állítólag egyetemet végzett felsővezetők ? EZEK ? Xart. Népnyúzó faxfejek , Jegyzők , Jogászok ügyvédek bírók, behajtó cégek vastag kigyúrt nyakú majmok országa ez .Itt a számítógép adatok milliói elfér rajta , van technika a ZAKLATÁSHOZ ,behajtáshoz fillérekért hivogatnak levelezgetnek .TERRORBAN AKARTOK ÉLNI ? ÉBRESZTŐ! Építse tovább ezt az országot aki akarja , aztán bocsánat baxa meg. Aki hagyja magát azt előbb vagy utóbb úgyis leszopatnak. Miért jó ez emberek ??

balek, 2012. október 27. - szombat 22:17

Az Echo Tv 20121.10.24-i Napi Aktuális adásában Thürmer Gyula, a Munkáspárt elnöke, – a hazug politikusokról beszél, akik az ország érdekei helyett, – most is csak a saját önös érdekeiket képviselik, s akik ezúttal is félrevezetik az embereket. Czirmes György pedig, – a csőbe húzott hitelesek jogi lehetőségeiről ad használható információkat. A beszélgetés a “Békemenet” kapcsán, a haza-, és otthon fosztásra terelődött. Ebben a fosztogatásban és országrombolásban a cionista pénzérdekeket képviselő politikusok viszik a prímet. Miközben hazug ígéretekkel évtizedek óta becsapják, munkanélkülivé, és kiszolgáltatottá teszik az embereket. Az országot ugyanígy adósították el, és tették élet- és védekezés képtelenné. Ebben a nép- és országellenes hadjáratban, a törvényalkotók és alkalmazók is a korrupt politikusok érdekeit képviselve törvénykeztek és bíráskodtak. Ez nem összeesküvés elmélet, ez valódi összeesküvés az ország, és a magyar nép ellen, s már több mint 25-éve tart.

megzsarolt@, 2012. október 27. - szombat 18:28

Szeretném ezt azokkal megosztani,akik nincsenek tisztába néhány törvénnyel,és így kénytelenek eltűrni az ilyen rabló csaló banda (PL: Dunacorp Faktorház Zrt. EOS Faktor Magyarország Zrt Zalabest Kft Argenta Credit Zrt. Defactoring Zrt. OTP Faktoring Követeléskezelő Zrt. Díjbeszedő Faktorház Zrt Magyar Faktorház Zrt. mindennapos zaklatásait, és fenyegetéseit! : Zaklatás Btk. 176/A. § (1) Aki abból a célból, hogy mást megfélemlítsen, vagy más magánéletébe, illetőleg mindennapi életvitelébe önkényesen beavatkozzon, rendszeresen vagy tartósan mást háborgat, így különösen mással, annak akarata ellenére telekommunikációs eszköz útján vagy személyesen rendszeresen kapcsolatot teremteni törekszik, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétséget követ el, és egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. Zsarolás: Btk. 323. § (1) Aki jogtalan haszonszerzés végett mást erőszakkal vagy fenyegetéssel arra kényszerít, hogy valamit tegyen, ne tegyen vagy eltűrjön és ezzel kárt okoz, bűntettet követ el, és egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. Különösen megállja a zsarolás a helyét, ha a bank vagy képviselője hivatalos személynek adja ki magát! (végrehajtó) Zsarolás: Btk. 323. § (2) A büntetés két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés, ha a zsarolást hivatalos személyként e jelleg felhasználásával, avagy hivatalos megbízás vagy minőség színlelésével követik el.

Administrator, 2012. október 25. - csütörtök 19:18

Ne légy passzív! Írta: Administrator | | | Segíts magadon, segíts másokon! Oszd meg ezt az információt ismerőseiddel is. Ha hiteled van, és már gondot okoz a fizetése, vagy bajba kerültél, vagy csak úgy érzed, hogy igazságtalanul sokat fizetsz, lépj egyet előre. Ne hagyd magad! A bankkal lehet tárgyalni, de csak akkor, ha rákényszeríted. Kérj hitelrevíziót, számoltasd újra tartozásodat. Kérd számon a szerződéses-módosításokat. Alkudj és ha már más nem lehetséges, pereld a bankot. A hitelt vissza kell fizetni, de nem mindegy, milyen áron. Mit kérj az egyesülettől? Kérj: hitelátvilágítást és revíziót megmondjuk, milyen irányba indulj el kattints a honlapon segítségkérés menüpontra. Facebook oldalunk Segíts barátaidon! Oszd meg ezt a hivatkozást másokkal is!


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26

Kommentek

Kicsi Ferei, 2015. március 25.

Napok óta zaklat egy köcsög behajtó cég ennek a fos Vaterának a megbízásából, hogy fizesse...

Így húzza le a Vatera a gyanútlan ügyfelet

Mr Dakany, 2015. március 25.

Ön még szüksége sürgős hitelt? Mit kell semmiféle hitelt a vállalkozások létrehozásához?...

Menekülés a UPC-től

419 scam , 2015. március 24.

Marika1955 ! December óta több e-mailt is írtam neked a citromail-re, de nem jelentkezel. ...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés