Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!


Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Behajtó cégek és a család

-, 2011. augusztus 02. - kedd 11:21
Címkék: adósság, behajtás
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Mónika problémája akár az egész ország problémája is lehetne. Másfél éves állástalanság után épp kezdene egyenesbe jönni a család, csupán a behajtó cégek munkatársai írogatnak sms-t este kilenc után.


Sajnos munkahely elvesztése miatt nehéz helyzetbe kerültünk. Másfél évig nem találtunk munkát, eközben akaratlanul is tartozásokat halmoztunk fel szolgáltatók felé. Amikor döntenem kellett, hogy csekket fizetek vagy a 3 gyermeknek adok enni, az utóbbit választottam.

Közben a szolgáltatók a tartozást eladták követelésbehajtó cégeknek. Ezek munkatársai megértők,kedvesen próbálnak segíteni, de olyan is volt aki üvöltött velem a telefonban:mondván fizetni kell,nem magyarázkodni! Hiába mondtam, hogy ha annyit fizetek, amennyit ők megszabnak, akkor az aktuális havit nem tudom fizetni, őket nem érdekelte.

A tartozást elismertem,ki akarom fizetni,de egyszerre nem tudok annyit előteremteni amennyit ők akarnak megszabni. Még este 9 után is hívogatnak, hétvégén is, meg sms-t küldenek napjában többször is, hogy állami kényszer igénybevételével fogják behajtani. Mit lehet ellenük tenni azon kívül, hogy amennyire lehetőségem van törlesztek?

Mónika

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

olvasó, 2012. október 28. - vasárnap 11:42

Az origo is letiltott,pedig nagyon komoly dolgokról írtam. Megint nem működik a kommentek? Nem jelennek sorjában a hozzászólások.Vagy igen erősen bánt valakiket? Sajnáljuk,de akkor minek vannak?A beírások igenis fontosak,mert sajnos el lehetetlenítenek bennünket és azért tesszük azt , hogy a sajtó nyílvánosságával megpróbáljuk letörni a csaló,rabló bandák kezét!

Lényeg a foci..., 2012. október 28. - vasárnap 08:45

Nem gond itt, adókból , önkéntes pénztári vagyonból klubcsapatokba tolni a zsét cirkuszra havi levonásokból , csődölő városokba fitymapártba , fitymaközeli Ibrahim-cégekbe trágya munkát végző ratyi cégekbe herdálni , mol részvényekbe tolni ezermilliárdokat .MALÉV is jó buli vót , sok lekopszatott BANK adókbol újra felpumpálni ( banki haveroknak ingyen visszanemtérintendő kuratóriumi segély vidd Bécikém van még csak vigyed nem kell visszahozni , szólj a Rezsőnek is csapjatok össze gyorsan egy KFT-t és vigyen ő is de hozzatok vissza is egy fél bőröndel nekem is :) A magyar dolgozó réteg is már észrevehetné hogy a hátán vágják a fát évtizedek óta . Emberek miért nem ébredtek már fel? "ÖN" Felszámolni eladni mindent és GO ! Elvágni idegszálakat és eltolni a bringát ! Mindig az éppen uralkodó 5 éves kormány nyúz le benneteket. Megszorít ? Nem én vettem fel a IMF hiteleket és nem tapsoltam el AUDI -ban havi 40000 km-ert utazom MOL Kártyával stb 2,5 milliós fizetés segg vezetőnek hol nemis akarnakezek érteni semmihez . LÓVÉT ZSEBREVÁGNI ÉS FIZESSE MEG A SZERENCSÉTLEN PÓR NÉP ! Igen mindig jön egy DUMAGYÁR kormány társadalomnak szüksége van a hitelre ,mert baj van .Jaj ezt hallgatjuk már 30 éve . Kutya fxát . Odafent dobálják a milliárdokat talicskával hordják szét és rá HTK-zák az ÁLLAMRA A jövő nemzedékek terhére !ArschKopf politikusok , jó pozicióban tengődő kövér ratyik , szarkeverő gazdasági töketlenek . Blokkolják a normális életet , állítólag egyetemet végzett felsővezetők ? EZEK ? Xart. Népnyúzó faxfejek , Jegyzők , Jogászok ügyvédek bírók, behajtó cégek vastag kigyúrt nyakú majmok országa ez .Itt a számítógép adatok milliói elfér rajta , van technika a ZAKLATÁSHOZ ,behajtáshoz fillérekért hivogatnak levelezgetnek .TERRORBAN AKARTOK ÉLNI ? ÉBRESZTŐ! Építse tovább ezt az országot aki akarja , aztán bocsánat baxa meg. Aki hagyja magát azt előbb vagy utóbb úgyis leszopatnak. Miért jó ez emberek ??

balek, 2012. október 27. - szombat 22:17

Az Echo Tv 20121.10.24-i Napi Aktuális adásában Thürmer Gyula, a Munkáspárt elnöke, – a hazug politikusokról beszél, akik az ország érdekei helyett, – most is csak a saját önös érdekeiket képviselik, s akik ezúttal is félrevezetik az embereket. Czirmes György pedig, – a csőbe húzott hitelesek jogi lehetőségeiről ad használható információkat. A beszélgetés a “Békemenet” kapcsán, a haza-, és otthon fosztásra terelődött. Ebben a fosztogatásban és országrombolásban a cionista pénzérdekeket képviselő politikusok viszik a prímet. Miközben hazug ígéretekkel évtizedek óta becsapják, munkanélkülivé, és kiszolgáltatottá teszik az embereket. Az országot ugyanígy adósították el, és tették élet- és védekezés képtelenné. Ebben a nép- és országellenes hadjáratban, a törvényalkotók és alkalmazók is a korrupt politikusok érdekeit képviselve törvénykeztek és bíráskodtak. Ez nem összeesküvés elmélet, ez valódi összeesküvés az ország, és a magyar nép ellen, s már több mint 25-éve tart.

megzsarolt@, 2012. október 27. - szombat 18:28

Szeretném ezt azokkal megosztani,akik nincsenek tisztába néhány törvénnyel,és így kénytelenek eltűrni az ilyen rabló csaló banda (PL: Dunacorp Faktorház Zrt. EOS Faktor Magyarország Zrt Zalabest Kft Argenta Credit Zrt. Defactoring Zrt. OTP Faktoring Követeléskezelő Zrt. Díjbeszedő Faktorház Zrt Magyar Faktorház Zrt. mindennapos zaklatásait, és fenyegetéseit! : Zaklatás Btk. 176/A. § (1) Aki abból a célból, hogy mást megfélemlítsen, vagy más magánéletébe, illetőleg mindennapi életvitelébe önkényesen beavatkozzon, rendszeresen vagy tartósan mást háborgat, így különösen mással, annak akarata ellenére telekommunikációs eszköz útján vagy személyesen rendszeresen kapcsolatot teremteni törekszik, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétséget követ el, és egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. Zsarolás: Btk. 323. § (1) Aki jogtalan haszonszerzés végett mást erőszakkal vagy fenyegetéssel arra kényszerít, hogy valamit tegyen, ne tegyen vagy eltűrjön és ezzel kárt okoz, bűntettet követ el, és egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. Különösen megállja a zsarolás a helyét, ha a bank vagy képviselője hivatalos személynek adja ki magát! (végrehajtó) Zsarolás: Btk. 323. § (2) A büntetés két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés, ha a zsarolást hivatalos személyként e jelleg felhasználásával, avagy hivatalos megbízás vagy minőség színlelésével követik el.

Administrator, 2012. október 25. - csütörtök 19:18

Ne légy passzív! Írta: Administrator | | | Segíts magadon, segíts másokon! Oszd meg ezt az információt ismerőseiddel is. Ha hiteled van, és már gondot okoz a fizetése, vagy bajba kerültél, vagy csak úgy érzed, hogy igazságtalanul sokat fizetsz, lépj egyet előre. Ne hagyd magad! A bankkal lehet tárgyalni, de csak akkor, ha rákényszeríted. Kérj hitelrevíziót, számoltasd újra tartozásodat. Kérd számon a szerződéses-módosításokat. Alkudj és ha már más nem lehetséges, pereld a bankot. A hitelt vissza kell fizetni, de nem mindegy, milyen áron. Mit kérj az egyesülettől? Kérj: hitelátvilágítást és revíziót megmondjuk, milyen irányba indulj el kattints a honlapon segítségkérés menüpontra. Facebook oldalunk Segíts barátaidon! Oszd meg ezt a hivatkozást másokkal is!

megzsarolt@, 2012. október 25. - csütörtök 19:10

Engem ma is próbált zsarolni egyik DUNACORP-os csaló a +36305234274 -es telefon számról. Ezeknek senki ne dőljön be és ne fizessen! www.jogiforum.hu oldalon rengeteg téma található róluk. Remélem valamennyi Dunacorp-os sittre kerül mihamarabb! A hatóságoktól KÖVETELJUK,HOGY SZÁMOLJÁK FEL ezeket és nyerjék el méltó büntetéseiket!!!!! Hiszen már a munkahelyekre is bepofátlankodnak és a szomszédokat is zaklatják!

megzsarolt@, 2012. október 23. - kedd 19:58

Nekünk is hamis adatokat,címet adtak meg és hamis telefonszámokon más nevével visszaélve zaklatnak.Ez a DUNACORP zrt.

N. V., 2012. október 21. - vasárnap 19:09

Volt " szerencsém" nekem is megismerni ezt a R.betűvel kezdődő behajtó céget.Még idén augusztus végén keresett egy hölgy.Telefonon megegyeztünk,hogy szept.5-ig kifizetek 17.000 Ft kezdőrészletet a 140.000 Ft-os kamatos kamatokkal megnövelt összegből.Közben úgy alakult az anyagi helyzetem,hogy nem tudtam kifizetni.Erre szeptemberben hívogatni kezdtek,de nem tudtam felvenni a telefonomat,na erre már a főnöknőmet kezdték el hívogatni,akivel közölték,hogy rendőrt fognak hívni a munkahelyemre,és onnan vitetnek el,mivel becsaptam őket,és nem fizettem ki a megbeszélt összeget.Már ezen felháborodtam,hogy miért kell így lejáratni a munkahelyemen a főnöknőm előtt....Aztán két nappal később felhívtak engem is,és olyan stílusban üvöltött és fenyegetett az illető ,hogy az döbbenet volt.Megkérdezte,hogy voltam-e már büntetve,mert ha nem,akkor most leszek,mert kiküld a munkahelyemre értem két rendőrt most azonnal,és le fognak csukni.Utána azt kérdezgette,hogy hányas a kabátom,és miért röhögök a mocskos pofámmal rajta.Amikor megkértem,hogy máskor ne hívja fel a főnöknőmet,akkor közölte,hogy épp azt akarja elérni,hogy engem kirúgjanak..Aztán amikor próbáltam neki elmondani,hogy 1 hét múlva rendezném a tartozásomat,és átutalom a pénzt,azt mondta,hogy ő már nem hisz nekem,és beküld hozzám két embert,és annak a kezébe adjam a pénzt.Erre nem voltam hajlandó,hanem felhívtam a kolleganőjét,akivel végre normálisan lehetett beszélni,és akivel megegyeztünk,hogy átutalom a pénzt,és cserébe nem hívogatják a főnöknőmet.Ennek azért örültem,mert a személyiségi jogaim akkor hol vannak ilyen esetben???????

Nényei Viktória, 2012. október 21. - vasárnap 18:59

Volt " szerencsém" nekem is megismerni ezt a R.betűvel kezdődő behajtó céget.Még idén augusztus végén keresett egy hölgy.Telefonon megegyeztünk,hogy szept.5-ig kifizetek 17.000 Ft kezdőrészletet a 140.000 Ft-os kamatos kamatokkal megnövelt összegből.Közben úgy alakult az anyagi helyzetem,hogy nem tudtam kifizetni.Erre szeptemberben hívogatni kezdtek,de nem tudtam felvenni a telefonomat,na erre már a főnöknőmet kezdték el hívogatni,akivel közölték,hogy rendőrt fognak hívni a munkahelyemre,és onnan vitetnek el,mivel becsaptam őket,és nem fizettem ki a megbeszélt összeget.Már ezen felháborodtam,hogy miért kell így lejáratni a munkahelyemen a főnöknőm előtt....Aztán két nappal később felhívtak engem is,és olyan stílusban üvöltött és fenyegetett az illető ,hogy az döbbenet volt.Megkérdezte,hogy voltam-e már büntetve,mert ha nem,akkor most leszek,mert kiküld a munkahelyemre értem két rendőrt most azonnal,és le fognak csukni.Utána azt kérdezgette,hogy hányas a kabátom,és miért röhögök a mocskos pofámmal rajta.Amikor megkértem,hogy máskor ne hívja fel a főnöknőmet,akkor közölte,hogy épp azt akarja elérni,hogy engem kirúgjanak..Aztán amikor próbáltam neki elmondani,hogy 1 hét múlva rendezném a tartozásomat,és átutalom a pénzt,azt mondta,hogy ő már nem hisz nekem,és beküld hozzám két embert,és annak a kezébe adjam a pénzt.Erre nem voltam hajlandó,hanem felhívtam a kolleganőjét,akivel végre normálisan lehetett beszélni,és akivel megegyeztünk,hogy átutalom a pénzt,és cserébe nem hívogatják a főnöknőmet.Ennek azért örültem,mert a személyiségi jogaim akkor hol vannak ilyen esetben???????

Egy zaklatott, 2012. október 19. - péntek 00:06

← Bankár-mustra 2012., Budapest – avagy Semmisek a devizahitel szerződések az Európai Bíróság szerint Posted on 2012/10/14 Semmisek a devizahitel szerződések az Európai Bíróság szerint Dr. Lehmann György az Echo TV-ben beszélt arról, hogy mikor tekinthető semmisnek a devizahitel szerződés. Egy hozzászólás: a Pannon infóról: “#13 VÁ: Semmisek a devizahitel szerződések az Európai Bíróság szerint — Molnár Marianna 2012-09-25 07:08 2007-ben tukmálták rám a chf elszámolású devizahitelt, mikor 145 Ft volt 1 Chf. Azért mondom, hogy tukmálták, mert én forint alapút kértem, amilyen már volt is és elégedett voltam vele. Céges aláírással kaptam értesítést árfolyamgarantá lt kisösszegű alacsony törlesztésű hitel folyósításáról egy törlesztési tervvel, amin a legmagasabb törlesztőrészle t is 18.000 Ft volt. Ezeknek a dokumentumoknak birtokában vagyok. Kérdésemre, hogy ez mennyire biztos azt mondták, hogy max. 20 %-al emelkedhet, ma 36.000 Ft-nál tartok. A bankoknál magasan képzett szakemberek, kockázatelemzők dolgoznak, akik ekkorát nem tévednek, így és ezért előre megfontolt szándékot feltételezek. A közjegyzői okiratban szereplő 50 chf helyett 150-et kérnek. A törlesztés biztosítást is tartalmaz, amit Chf-ban fizettetnek. Nincs Magyarországon olyan biztosító, akinél devizában lehet fizetni! Ez is törvénytelen. Ltp-is köttettek hozzá, 4 évig fizettem. Benyelték állami támogatással együtt. Öt év törlesztés után úgy állok, hogy a felvett 2.300 eFt hitelre kb 1.700 eFt-ot visszafizettem, de a tartozásom 3.300 eFt. Ha ez nem uzsora, akkor mi? Chf-et életemben nem láttam, de a bank dolgozói sem, megkérdeztem. A bank igazgatója nem megy nyugdíjba, mert olyan jól megy a banknak, hogy érdemes maradnia, ezzel szemben én otthagytam 23 éves admin. állásom és külföldön, távol a családomtól próbálok takarítói munkát keresni, hogy szabaduljak a rám kényszerített tehertől. Ügyvédet nem találok, aki vállalná a pert, de nem is hiszem, hogy nyerhetnénk. Egy precedens értékű határozat után a bíróságoknak az e határozatra hivatkozott beadványokat hasonlóan kéne kezelni, ezek milliárdok!!! Azért írtam le ennyire részletesen, hogy aki szerencsés és nincs ilyen hitele, az ne tituláljon felelőtlennek,h anem becsapottnak. De becsapott a fodrászom, az autókereskedőm, a kedvenc fagyizóm és mindenki, ahol emiatt nem tudok költeni. Egyébként több mint 20 évig ingatlanokkal foglalkoztam, a hitelfelezős időszak is beletartozik, ilyennel soha nem találkoztam, ezért nem is feltételezhette m, hogy ilyet mernek művelni. Nem magam sajnálom, mert “talpraesős” típus vagyok, hanem azokat a gyerekeket, akik vacsora nélkül, éhesen, ne adj Isten apa nélkül fekszenek le emiatt…” Szabad Riport Tudósító Iroda Már több fórumon mi is jeleztük,de eddig senki nem foglalkozott velünk érdemileg,csak elutasító válaszokat kaptunk még a bíróságoktól is.Ebből arra lehetett következtetni,hogy a titkos üzenetváltásos rendszerük jól működik.Az az korrupció uralkodik a mai napig is.Összejátszanak.Itt van például,hogy megfogják támadni a bankadó végett a kormány intézkedéseit is! Ezt már tapasztaltuk.Szélmalom harc a maffia ellen.Sajnos egyes bankárok mindent megtehetnek,pedig a törvény mindenkire vonatkozik! Ezért ajánlom,hogy az ECHO TV KIÚT c.műsorát tekintsék meg,mert amit az ügyvéd úr mond,az önmagáért beszél!


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26

Fókuszban a fogyasztóvédelem és a reklámjog - Mikor büntet a GVH?
DM-kampányok és a reklámtörvény
Jelentkezzen konferenciánkra!

Kommentek

Mamamia, 2014. július 29.

Tisztelt Pöttöm! A hagyatéki eljárás része az esetleges örökösök fel kutatása. Az örök...

Megörökölt tartozás

Pöttöm, 2014. július 28.

Tisztelt Ügyvédi Iroda, Kedves Szakértő!

Édesapám elhunyt nemrégiben.Volt neki...

Megörökölt tartozás

Sagalaj, 2014. július 28.

Bővebb információ az EAN kódról, az országazonosítókról: http://www.ident.hu/vonalkod-alapo...

Vonalkódok megfejtése

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...
Lássunk világot!
Taxidermia Taxidermia Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés