Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Behajtó cégek és a család

-, 2011. augusztus 02. - kedd 11:21
Címkék: adósság, behajtás
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Mónika problémája akár az egész ország problémája is lehetne. Másfél éves állástalanság után épp kezdene egyenesbe jönni a család, csupán a behajtó cégek munkatársai írogatnak sms-t este kilenc után.


Sajnos munkahely elvesztése miatt nehéz helyzetbe kerültünk. Másfél évig nem találtunk munkát, eközben akaratlanul is tartozásokat halmoztunk fel szolgáltatók felé. Amikor döntenem kellett, hogy csekket fizetek vagy a 3 gyermeknek adok enni, az utóbbit választottam.

Közben a szolgáltatók a tartozást eladták követelésbehajtó cégeknek. Ezek munkatársai megértők,kedvesen próbálnak segíteni, de olyan is volt aki üvöltött velem a telefonban:mondván fizetni kell,nem magyarázkodni! Hiába mondtam, hogy ha annyit fizetek, amennyit ők megszabnak, akkor az aktuális havit nem tudom fizetni, őket nem érdekelte.

A tartozást elismertem,ki akarom fizetni,de egyszerre nem tudok annyit előteremteni amennyit ők akarnak megszabni. Még este 9 után is hívogatnak, hétvégén is, meg sms-t küldenek napjában többször is, hogy állami kényszer igénybevételével fogják behajtani. Mit lehet ellenük tenni azon kívül, hogy amennyire lehetőségem van törlesztek?

Mónika

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Matus László, 2012. december 23. - vasárnap 21:29

Fel kell őket jelenteni a hírközlési hatóságnál. Csak azért mert nem válaszoltak 30 napon belül kaptak 200.000Ft.os bírságot ,visszatéríttették a költségeimet és a vezető még kapott 50.000-res bírságot mert félrevezetett.

Varga Zoltán, 2012. december 23. - vasárnap 18:44

Az én esetemet mondanám el, ha lehet. A T-online vagy T- home vagy Magyar Telekom Zrt.( mindenhol másképpen nevezi meg magát) szolgáltatóval volt egy általam vitatott és megfellebezett 11.300. ft-os számlám, amelyet megkifogásoltam de a szolgáltató a mai napig válaszra sem méltatott és minden értesítés nélkül eladott három behajtó cégnek. Jelenleg mindhárom behajtó követeli az álitólagos tartozásom kifizetését, melyik ajánlatát fogadjam el? Ha egyiket kifizetem, a másik kettő is követeli. A szolgáltató, ha csak féláron értékesítte a követelését, azt 150%-osan megkapta, én pedig 3 követeléskezelövel viaskodjak? Írásban mind 3 behajtónak jeleztem és bizonyítottam, hogy egyazon tartozásról van szó, és mindhárman ugyanazt követelik, de választ a mai napig nem kaptam, csak midegyik sms-ben követelőzik és fenyeget jogi eljárással.

balek, 2012. december 15. - szombat 10:39

Az EOS behajtó továbbra is zaklatja az embereket,mintha semmi sem történt volna! Látszik nem kapták meg a tisztességes büntetést,mert nem fog rajtuk.Sőt agresszivebb módon lépnek fel,mondja ismerősöm.Meg is fenyegetik az embert!Tényleg , kik ezek?

balek, 2012. december 03. - hétfő 21:42

Cím: 2012-12-01 Kiút többszemközt Adás dátuma: 2012-12-01 Leírás: Vendégek: Czirmes György ügyvéd és Ölvetzky István ügyvéd. Téma: Devizahitelek deviza nélkül. Műsorvezető: Vámos György. Érdemes megnézni!

zaklatott, 2012. december 03. - hétfő 16:27

Egy újabb trükkel állt elő az EOS behajtó.A moratórium ellenére is kiküldeti az E.ON-nal a kikapcsolási felszólítókat.Azzal fenyegetőznek rejtett számú telefonokon,hogy bárhová fordulunk,őket nem érdekli!Mindenáron végrehajtatnak és feljelentenek,ha nem fizetünk.Nincs semmi kegyelem!Nemrég büntették meg őket tíz milliós bírságra.De tovább ténykednek,mintha semmi sem történt volna. Kérjük a hatóságokat,hogy az ilyen behajtó cégeket azonnal számolják fel! Türhetetlen,hogy miket megengedhetnek maguknak. Ma volt az Orszáházban szó róla,hogy a szegény embereket segítik! Akkor ki érti ezt az egészet?Ezekre milyen törvény vonatkozik? Nem egy behajtó fel volt már jelentve,de eredmény minimális,vagy egyáltalán nem született.Akkor a kormány intézkedése hazugság?Elég ám most már tényleg a néphülyítésből!

zaklatott, 2012. november 30. - péntek 20:09

"Egy év alatt 93 ezerrel emelkedett az adótartozást maguk előtt görgető magánszemélyek száma, a közadósságot felhalmozók tábora így megközelítette az 1,1 milliót. A hatóság sok esetben nem talált vagyontárgyat, legális jövedelmet." De még mennyi lesz!A bankok már a behajtó cégeiket arra ösztönzik,hogy minden adóst jelentsenek fel a bíróságokon,hogy mielőbb pénzükhöz jussanak!Már hamis papírokat is kiállítottak egyes behajtók és azokkal zaklatják az ügyfeleket!Működik a korrupció újra,mert a bíróságok mind nekik adnak igazat és az adós elvan taposva végleg!Semmi esélye! Az OTP Faktoring "népnyúzó" ilyenben most a leg aktívabb.De az EOS is tovább zaklat rejtett számi telefonokon.Hiába bűntették meg őket.Ezek összhangban vannak és maffiózó módszereket alkalmaznak.

olvasó, 2012. október 28. - vasárnap 11:42

Az origo is letiltott,pedig nagyon komoly dolgokról írtam. Megint nem működik a kommentek? Nem jelennek sorjában a hozzászólások.Vagy igen erősen bánt valakiket? Sajnáljuk,de akkor minek vannak?A beírások igenis fontosak,mert sajnos el lehetetlenítenek bennünket és azért tesszük azt , hogy a sajtó nyílvánosságával megpróbáljuk letörni a csaló,rabló bandák kezét!

Lényeg a foci..., 2012. október 28. - vasárnap 08:45

Nem gond itt, adókból , önkéntes pénztári vagyonból klubcsapatokba tolni a zsét cirkuszra havi levonásokból , csődölő városokba fitymapártba , fitymaközeli Ibrahim-cégekbe trágya munkát végző ratyi cégekbe herdálni , mol részvényekbe tolni ezermilliárdokat .MALÉV is jó buli vót , sok lekopszatott BANK adókbol újra felpumpálni ( banki haveroknak ingyen visszanemtérintendő kuratóriumi segély vidd Bécikém van még csak vigyed nem kell visszahozni , szólj a Rezsőnek is csapjatok össze gyorsan egy KFT-t és vigyen ő is de hozzatok vissza is egy fél bőröndel nekem is :) A magyar dolgozó réteg is már észrevehetné hogy a hátán vágják a fát évtizedek óta . Emberek miért nem ébredtek már fel? "ÖN" Felszámolni eladni mindent és GO ! Elvágni idegszálakat és eltolni a bringát ! Mindig az éppen uralkodó 5 éves kormány nyúz le benneteket. Megszorít ? Nem én vettem fel a IMF hiteleket és nem tapsoltam el AUDI -ban havi 40000 km-ert utazom MOL Kártyával stb 2,5 milliós fizetés segg vezetőnek hol nemis akarnakezek érteni semmihez . LÓVÉT ZSEBREVÁGNI ÉS FIZESSE MEG A SZERENCSÉTLEN PÓR NÉP ! Igen mindig jön egy DUMAGYÁR kormány társadalomnak szüksége van a hitelre ,mert baj van .Jaj ezt hallgatjuk már 30 éve . Kutya fxát . Odafent dobálják a milliárdokat talicskával hordják szét és rá HTK-zák az ÁLLAMRA A jövő nemzedékek terhére !ArschKopf politikusok , jó pozicióban tengődő kövér ratyik , szarkeverő gazdasági töketlenek . Blokkolják a normális életet , állítólag egyetemet végzett felsővezetők ? EZEK ? Xart. Népnyúzó faxfejek , Jegyzők , Jogászok ügyvédek bírók, behajtó cégek vastag kigyúrt nyakú majmok országa ez .Itt a számítógép adatok milliói elfér rajta , van technika a ZAKLATÁSHOZ ,behajtáshoz fillérekért hivogatnak levelezgetnek .TERRORBAN AKARTOK ÉLNI ? ÉBRESZTŐ! Építse tovább ezt az országot aki akarja , aztán bocsánat baxa meg. Aki hagyja magát azt előbb vagy utóbb úgyis leszopatnak. Miért jó ez emberek ??


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26

Kommentek

Owen Harvey, 2016. szeptember 29.

Ön üzletember vagy nő?
Ön keres egy nagyon eredeti hitelt egy
megfizethető kamatl...

Karácsonyi segítség

Szucs zoltan, 2016. szeptember 27.

Szertnem meg kerdezni ,hogy garancias tablettem a harmadik javitasa elott kerhetek e cseret ill.hany...

Garanciális sikertörténet

Újabb adatok, 2016. szeptember 26.

brenda barnes már nagyon nyomul. Még jobban, mint azok, akikkel eddig kapcsolatba kerültem, és ...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés