Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Behajtó cégek és a család

-, 2011. augusztus 02. - kedd 11:21
Címkék: adósság, behajtás
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Mónika problémája akár az egész ország problémája is lehetne. Másfél éves állástalanság után épp kezdene egyenesbe jönni a család, csupán a behajtó cégek munkatársai írogatnak sms-t este kilenc után.


Sajnos munkahely elvesztése miatt nehéz helyzetbe kerültünk. Másfél évig nem találtunk munkát, eközben akaratlanul is tartozásokat halmoztunk fel szolgáltatók felé. Amikor döntenem kellett, hogy csekket fizetek vagy a 3 gyermeknek adok enni, az utóbbit választottam.

Közben a szolgáltatók a tartozást eladták követelésbehajtó cégeknek. Ezek munkatársai megértők,kedvesen próbálnak segíteni, de olyan is volt aki üvöltött velem a telefonban:mondván fizetni kell,nem magyarázkodni! Hiába mondtam, hogy ha annyit fizetek, amennyit ők megszabnak, akkor az aktuális havit nem tudom fizetni, őket nem érdekelte.

A tartozást elismertem,ki akarom fizetni,de egyszerre nem tudok annyit előteremteni amennyit ők akarnak megszabni. Még este 9 után is hívogatnak, hétvégén is, meg sms-t küldenek napjában többször is, hogy állami kényszer igénybevételével fogják behajtani. Mit lehet ellenük tenni azon kívül, hogy amennyire lehetőségem van törlesztek?

Mónika

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Matus László, 2013. május 14. - kedd 15:27

Kedves Ilona! Bírósághoz! Lehet próbálkozni panaszlevelet írni a Tigáznak,a fogyasztóvédelmi hatóságoknak,de a válaszuk végén tuti ez fog szerepelni: forduljon a békéltető testülethez vagy a bírósághoz. Sajnos ez egy ilyen ország ezek a cégek pedig állam az államban.

Szűcs Ilona, 2013. május 14. - kedd 14:55

Én a saját panaszomra szeretnék tanácsot kapni nem tudom hóvá fordulhatok. Jogtalanul minden védekezésem ellenére letiltották a nyugdijamból 1 havi, 4 évvel ezelötti TIGÁZ számlámat 23.000.-Ft helyett 80.000 Ft-ot. Annak ellenére, hogy a befizetett számlával igazoltam, hogy nincs elmaradásom. A legnagyobb megdöbbenésemre pár honap mulva, kaptam egy határozatot a TIGÁZ-tól, hogy tulfizetésem van és most jönn a java visszaküldtek a letiltásból 4.000,-Ft-ot a többit levonták kezelési kötségnek, persze a behajtó cég által levont összegről szó sem volt. Szerintem nekik kellett volna sürü bocsánat kérés mellett visszaküldeni a jogtalanul behajtott 80.000,-Ft-ot. Segitsen valaki, hogy hová fordulhatok jogorvoslásért. Köszönettel Ilona

aktívista, 2013. május 08. - szerda 19:20

Közönséges Bűnözők ! A bankok deviza elszámolásaik és végrehajtási eljárásaik során már nyíltan mellőzhetik a jog és az igazság, azaz a törvényesség látszatát is, hiszen ma már minden a "pénzügyi stabilitást" veszélyezteti ! A hazai bűnözés egyértelműen új szintre költözött, hazánkban beköszöntött a bankárbűnözés korszaka ... a pénzügyi uzsora termék mellett legalizált a foglalkozás körében elkövetett közjegyzői közokirat-hamisítás, terjedőben van a hatósági bűnpártolás és koncepciós eljárás ! Magyarország láthatóan tényleg jobban teljesít, ezt az eredményt nem szabad eltagadni... még egy laza népirtás is megengedhető nemzetérdekből ! There is no free lunch ! /Nincs ingyen ebéd!/ Te jó ég, hogy ezt a kijelentést hányan hányféleképpen tudták értelmezni korábban... Simortól. A lényege ennek valójában, ha egy jegybank elnök mocskos pofájából hangzik el, hogy a nemzetérdekből végrehajtott cselekménysorozatnak a hozamát sajnos, de valakiknek ki kell fizetni ! Simor Andrásnak kijárt volna a börtön, ehelyett magas beosztású EBRD állással zárta 6 éves jegybanki tevékenységét, szerintem ez volt a jutalma ! Magyarország nem kér és nem kap ... haláláig jó adós marad. Tetszettek volna forradalmat csinálni.... úgy gondolom Antal József örök igazságot mondott ki, próbáljuk megérteni és megfogadni szavait ! Falus Zsolt Ferenc B.É.C.S.

aktívista, 2013. április 11. - csütörtök 15:16

További ajánlat:http://www.youtube.com/watch?v=SXkaRzbCLHU

aktívista, 2013. április 08. - hétfő 16:39

Nyílt felszólítás minden banknak és pénzintézetnek, hogy hagyjanak fel mindenféle bűncselekménnyel és álljanak el azok folytatásától 4/06/2013 hírek, Közzétesszük magyar nyelven és országunkra vonatkozóan azt a nemzetközi levelet, melyben minden bank és pénzügyi intézmény fel lett szólítva illegális és ártalmas tevékenységének beszüntetésére, és a jogi eljárások megkezdésére annak érdekében, hogy az emberek tulajdonában lévő ingatlanok és lakások illegális kisajátítása befejeződjön. Minden ilyen intézmény törvényesen végleg ki lett zárva, tevékenységük 2013 április 1-től meg lett szüntetve. A továbbiakban az ilyen törvénysértő tettekért azok viselik a teljes büntetőjogi felelősséget személyesen, akik utasítást adnak illetve elkövetik ezeket a bűncselekményeket. Továbbá nem bújhatnak a vállalataik mögé, mert azok már hivatalosan nem léteznek. További nyelveken és országokra vonatkozóan a következő oldalról tölthető le a levél: http://americankabuki.blogspot.hu/2013/04/cease-desist-orders-for-bankers.html Mindenki tegyen belátása szerint, és töltse le, majd ossza meg másokkal is a dokumentumot, küldje el bankvezetőknek, politikusoknak, hivatalos személyeknek, hogy tisztában legyenek azzal, hogy mi is tudjuk, mi történik.

Motika Szilvia, 2013. március 30. - szombat 16:37

Segítség mindenkinek! Örömmel számolok be róla, hogy engem is mint sok más sorstársamat, folyamasosan zaklatott a Dunacorp munkatársa, sőt vették a bátorságot és az édesapámat is felhívták az Amerikai úti agysebészeti klinikán, úgy hogy előző nap kapott stroke-ot és fenyegetőztek,de szerencsés vagyok, mert találtam egy ügyvédi irodát akit ajánlani is tudok, felvették velük a kesztyűt, és kedden pert nyertem ellenük személyiségi jogok megsértése miatt. Úgy gondolom sokakat sajnos sikerül pszichésen terrorizálniuk, ne hagyjuk magunkat, mert különben ezek a jogtalan eszközökkel félemlítik meg az embereket, néha azért elgondolkodom a rendőrség miért nem tesz semmit a fenyegetőzés ellen, és mi az, ha nem uzsora kamat amit behajtanak rajtunk. Ezek is ugyan olyan bűnözők, csak fehérgallérosok. Szerencsés vagyok, nekem sikerült, és kívánom mindenkinek aki bátor és szembeszáll velük sikerüljön!! Szilvia

zaklatott ügyfél, 2013. március 30. - szombat 11:01

Már nem heti 3 alkalommal,hanem naponta legalább 3 alkalommal zaklatnak,zsarolnak!Jó kis intézkedést hoztak ellenük! Csakis a saját részükre,nem az ügyfelek részére szolgál?Megint megtalálták az egyoldalúságot,a kiskapuval.Ez egy maffiózó hálózat! Ezt éljük át nap mint nap,hogy szedik szét a családokat!

balek, 2013. március 05. - kedd 07:56

Az Ügyészségen meg kell tenni ellenük a feljelentést!Kedves Mariann. Ezek zsarolják a hiteleseket! Kivásárolják a bankoktól.Összejátszanak egyes bankvezetőkkel,majd a bevételt,ha hozzájutottak ,osszák egymásközt.A bank abból semmit sem kap.Csak az a legnagyobb baj,hogy ezek ellen nem igen tesz senki semmit!Létezik korrupció,vagy nem?Lefizetnek mindenkit.Egy beépített személy elköpte,hogy náluk ez így megy. Azért merik nyíltan csinálni!Ha bement,fogadtak?Mert elbújva háttérből cselekszenek.Nem nagyon mernek mutatkozni.Sokan próbáltuk már megkeresni őket,de senkit nem találtunk a megadott címen.Tudod ez így működik maffiáéknál.

Mariann, 2013. március 04. - hétfő 22:19

Az előzőhöz folytatásként, mivel panasszal éltem, elküldte az EOS a fiam banszámlájának teljes kimutatását, amin persze semmilyen mozgás nem volt,csak havidíjak meg kártyadíjak. Kérdezem: EZ NEM A BANKTITOK MEGSZEGÉSE?? Kiadta a bank a teljes forgalmi kimutatást a számlatulajdonos beleegyezése nélkül egy idegen cégnek!!

Mariann, 2013. március 04. - hétfő 22:04

A Mi esetünk is elég érdekes, vagy inkább a fiamé. Évek óta külföldön él és dolgozik. Jött egy EOS-os felszólítás, fizessen 60ezret. Amikor bementem hozzájuk, azt mondták, nem adhatnak ki infót, csak ha hozok meghatalmazást a fiamtól. Megtettem, azóta zaklatnak, a K@H eladta a tartozást, egy olyan számla havidíjai, amit soha nem használt, meg éves kártyadíjak, amiket soha nem kapott meg. 2007-től 2012-ig, csak gyűlt ez az összeg a banknál, a számlán meg nulla mozgás!Nem szüntették meg, de eladták, amikor már elég volt rajta, hogy megérje........... Zaklatnak telefonon,hétvégén is, sms-ekkel,most feljelentettem őket a PSZÁF-nál, meg várom a PBT válaszát, meg feljelentem őket az ügyészségen is. A fiam több ezer kilométerre, egy olyan szolgáltatásért kéne fizetnie, amit nem használt? Bizonyítani sem tudom, nem volt ilyen számlája, vagy ha volt, azt sem.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27

Kommentek

milan chris, 2017. július 19.

Nehéz időkben megy keresztül a hitelfelvétel megszerzéséért, mert a MILAN Loan Lending Compan...

Jogi ügyintézés csekély díjazásért

milan chris, 2017. július 19.

Nehéz időkben megy keresztül a hitelfelvétel megszerzéséért, mert a MILAN Loan Lending Compan...

Jogi ügyintézés csekély díjazásért

Nagy Katalin, 2017. július 18.

Én a Hazai mosószer webáruházban veszem a Was Taps folyékony mosószereket amivel nagyon elége...

Miből van a mosópor?

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés