Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Albérleti díjak az egyetemi városokban

MTI, 2011. augusztus 02. - kedd 14:34
Címkék: albérlet, díj
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Budapesten a havi 60 ezer forintos albérleti díj a lélektani határ, de a díjjal azonos értékkel bír az egyetemtől mért távolság, illetve az addig tartó utazási idő, vidéken a kisebb távolságok miatt a díj a meghatározó - közölte elemzésben az Otthon Centrum (OC) ingatlan franchise hálózat.


Budapesten a havi 60 ezer forintnál drágább albérleteket már több személy veszi ki, hogy így mérsékeljék a költségeket. Miután a bérlők többnyire alkalmi társulások, így évente változik a bérlők személye. A tipikus albérleti szerződés is egy évre szól.

A belső kerületekben - a nagykörúton belül - egy kétszobás, 55 négyzetméteres lakást havi 65 ezer forintért lehet kibérelni. A körúton kívül, viszont már négyszobás, 90 négyzetéteres lakást is ki lehet bérelni 75-80 ezer forintért. Az Újlipótvárosban viszont egy kis garzonért kérnek 50-60 ezer forintot.

A vidéki egyetemi városokból is származnak albérleti ajánlatok az OC adatbankjában. Debrecenben egy háromszobás panellakás díja 40-50 ezer forint. Pécsett ugyan ezért a pénzért csak egyszobás panel bérelhető. Győrben és Szegeden pedig 50-60 ezer forint a havi díja egy kétszobás tégla lakásnak. A legdrágább Kecskemét, ahol egy belvárosi kétszobás - igaz felújított - téglalakás díja 70-80 ezer forint.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Mr. George Anderson, 2020. április 06.

Sürgősségi kölcsönt keres? A bankja vagy pénzügyi intézménye megtagadja a hitelt? Szükség...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Kevesebb az ittas sofőr

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Futószalagon itélik el az ittas vezetőket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza