Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Menetrendváltozás a Budapest-Nyíregyháza vasútvonalon

MTI, 2011. július 29. - péntek 11:11
Címkék: MÁV, vasút, menetrend
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Pályaépítési és karbantartási munkák miatt szombattól augusztus 18-ig az eddigiektől eltérően közlekednek a vonatok a Budapest-Hatvan-Miskolc-Szerencs-Sátoraljaújhely, illetve Nyíregyháza vasútvonalon. A munkálatok ideje alatt Szerencs és Nyíregyháza, valamint Nyíregyháza és Görögszállás között vonatpótló autóbuszok szállítják majd az utasokat - tájékoztatott a MÁV Zrt.


Az említett időszakban az Eger, Sátoraljaújhely felől Hatvanba, illetve Budapestre, továbbá Budapestről, Hatvanból és Füzesabonyból Hidasnémetibe, Egerbe és Sátoraljaújhelyre közlekedő sebes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek - olvasható a közleményben.

Az érintett vonatok Eger és Füzesabony, Miskolc és Hidasnémeti, valamint Miskolc és Sátoraljaújhely között menetrend szerint járnak.

A Budapest-Debrecen-Nyíregyháza-Miskolc-Budapest viszonylatú közvetlen, kör-InterCity a munkálatok ideje alatt csak a Budapest-Nyíregyháza, illetve a Szerencs-Miskolc-Budapest viszonylatban közlekedik. Szerencs és Nyíregyháza között az InterCity vonatokat - Tokaj és Rakamaz érintésével - autóbuszok pótolják.

Az autóbuszok Nyíregyháza állomásról a közforgalmú menetrendben meghirdetett indulási és érkezési időknél korábban indulnak, illetve később érkeznek, valamint közlekedésük hosszabb menetidőt vesz igénybe, emiatt Szerencsen, illetve Nyíregyházán csak a következő órában induló InterCity vonathoz csatlakoznak.

A kényelmesebb utazás érdekében a Szerencsre utazóknak a budapesti Keleti pályaudvarról, a Nyíregyházára tartóknak pedig a budapesti Nyugati pályaudvarról induló járatokat ajánlják.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Kevesebb az ittas sofőr

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Futószalagon itélik el az ittas vezetőket

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Futószalagon itélik el az ittas vezetőket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza