Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Magyarországi strandok nemzetközi toplistán

MTI, 2011. július 29. - péntek 09:01
Címkék: strand, felmérés
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Az ökoszemléletű gárdonyi Sport Beach strand, valamint Tisza-tavi Eurostrand és "élménydesztinációként" a Balaton is bekerült egy, "a világ 66 legszebb strandját" ismertető, osztrák-magyar szerkesztésű nemzetközi kiadványba - közölte a gárdonyi strandot üzemeltető Bál-na Produkció Kft. ügyvezetője.


Bálint György tájékoztatása szerint a Magyar Turizmus Zrt. ausztriai külképviselete az osztrák Corps Touristique Austria szakmai egyesülettel együttműködésben a közelmúltban jelentette meg a Világ legszebb strandjai című, "a világ top strandjait" ismertető nemzetközi tematikus kiadványt. A strandok kiválasztásánál döntő szempont volt az országos ismertség, és az egyediség, valamint az objektív kritériumoknak való megfelelés.

A gárdonyi Sport Beach négy éve ökoszemléletű strandként működik, ami azt jelenti, hogy valamennyi létesítménye és szolgáltatása környezetbarát módon működik. Kempingjének éjszakai világításához és a melegvíz előállításához alternatív energiát, napelemeket használnak, füstmentes szigetek szolgálják a nemdohányzók védelmét. A papírhulladékot szelektíven gyűjtik és briketté dolgozzák fel, és a szezon végén a rászorulóknak adományozzák. A gyerekeket természetes anyagokból készült játékok szórakoztatják.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Kevesebb az ittas sofőr

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Futószalagon itélik el az ittas vezetőket

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Futószalagon itélik el az ittas vezetőket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza