Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Életveszélyes módszerekkel lopják az áramot

MTI, 2011. július 29. - péntek 13:31
Címkék: áram, tolvaj
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Az áramszolgáltató szakemberei és a rendőrség közös nyíradonyi akciója során szerdán 35 esetben találtak szabálytalan vételezést, több helyen életveszélyes módszerekkel lopták az áramot - ismertette a razzia eredményét pénteken a rendőrség.


A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálatának közlése szerint az E.ON és a rendőrség részéről közel hatvanan vettek részt az ellenőrzésekben. Az akcióban 71 helyen történt ellenőrzés és csaknem minden második ingatlannál bukkantak áramlopás nyomaira.

mti

A rendőrség tizenhat nyíradonyi lakost állított elő: tízen szabálysértési őrizetbe kerültek, négy ember ellen szabálysértési eljárást, kettővel szemben pedig büntető eljárást indítottak. Utóbbiak életveszélyes módszereket alkalmaztak, az utcai vezetékről közvetlenül vezették az áramot a lakásukba, illetve megcsapolták a házukban található fővezetéket.

Az akciónak kettős célja volt, egyrészt a hálózatveszteség csökkentése, másrészt a szabálytalan vételezések miatt tömegesen fennálló élet-, és balesetveszélyes állapotok megszüntetése. Az őrizetbe vett személyeket a rendőrség gyorsított eljárással 72 órán belül bíróság elé állítja - zárul a rendőrség közleménye.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

REMY FINK, 2020. június 21.

Helló, kölcsönre van szüksége? Írjon nekünk e-mailt remy.credit111@gmail.com
E-mail (r...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mr. Dékány Endre, 2020. június 12.

Szüksége van bármilyen pénzügyi támogatásra? Személyi kölcsönök? Üzleti hitelek? Jelzál...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza