Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

NMHH: javul a digitális földfelszíni műsorszórás elérhetősége

MTI, 2011. július 22. - péntek 13:21
Címkék: NMHH, televízió, változás
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Módosította a digitális földfelszíni televíziós és rádiós műsorszóró hálózatok üzemeltetési jogosultságára vonatkozó megállapodást a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH), valamint az Antenna Hungária részben annak érdekében, hogy javítsák a digitális földfelszíni műsorszórás elérhetőségét.


Az NMHH pénteki közleménye szerint a módosítást a hatóság elnöke, Szalai Annamária, valamint az Antenna Hungária Csoport (AH) vezetői írták alá a héten.

A 2008 szeptemberében megkötött hatósági szerződéseken azért változtattak, hogy elősegítsék a digitális átállás végrehajtását, javítsák a digitális földfelszíni műsorszórás elérhetőségét, valamint tovább élénkítsék a televíziós műsorterjesztési platformok közötti versenyt, ami magasabb színvonalú szolgáltatást nyújt az ügyfeleknek.

A digitális földfelszíni televíziós hálózatok kiépítésének ütemezésével kapcsolatban az AH a korábbi szerződésben foglaltakon túl további, például az adóhálózattal kapcsolatos fejlesztéseket vállalt. Az új megállapodás a cég számára lehetőséget ad arra is, hogy tovább bővítse műsorkínálatát.

A közlemény szerint a két fél megállapodott arról is, hogy szorosan együttműködnek az analóg lekapcsolási stratégia végrehajtása során. A cél az, hogy a lekapcsolásban érintett háztartások ne maradjanak ingyenes televíziózási lehetőség nélkül.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Laszlo, 2020. február 20.

Vasaroltam egy autot amit annak rendje es modja szerint elvittem eredetvizsgara es megbukott. A buka...

Valami nem stimmel a megvett autóval

Laszlo, 2020. február 20.

Vasaroltam egy autot amit annak rendje es modja szerint elvittem eredetvizsgara es megbukott. A buka...

Valami nem stimmel a megvett autóval

Mr. Dékány Endre, 2020. február 19.

Szüksége van sürgős kölcsönre pénzügyi problémájának megoldásához, valamint vállalkoz...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza