Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

NMHH: javul a digitális földfelszíni műsorszórás elérhetősége

MTI, 2011. július 22. - péntek 13:21
Címkék: NMHH, televízió, változás
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Módosította a digitális földfelszíni televíziós és rádiós műsorszóró hálózatok üzemeltetési jogosultságára vonatkozó megállapodást a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH), valamint az Antenna Hungária részben annak érdekében, hogy javítsák a digitális földfelszíni műsorszórás elérhetőségét.


Az NMHH pénteki közleménye szerint a módosítást a hatóság elnöke, Szalai Annamária, valamint az Antenna Hungária Csoport (AH) vezetői írták alá a héten.

A 2008 szeptemberében megkötött hatósági szerződéseken azért változtattak, hogy elősegítsék a digitális átállás végrehajtását, javítsák a digitális földfelszíni műsorszórás elérhetőségét, valamint tovább élénkítsék a televíziós műsorterjesztési platformok közötti versenyt, ami magasabb színvonalú szolgáltatást nyújt az ügyfeleknek.

A digitális földfelszíni televíziós hálózatok kiépítésének ütemezésével kapcsolatban az AH a korábbi szerződésben foglaltakon túl további, például az adóhálózattal kapcsolatos fejlesztéseket vállalt. Az új megállapodás a cég számára lehetőséget ad arra is, hogy tovább bővítse műsorkínálatát.

A közlemény szerint a két fél megállapodott arról is, hogy szorosan együttműködnek az analóg lekapcsolási stratégia végrehajtása során. A cél az, hogy a lekapcsolásban érintett háztartások ne maradjanak ingyenes televíziózási lehetőség nélkül.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza