Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Fokozott vízi rendészeti ellenőrzés Szabolcsban

MTI, 2011. július 13. - szerda 15:41
Címkék: víz, ellenőrzés, rendőrség
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Fokozott ellenőrzést tartanak pénteken Szabolcs-Szatmár-Bereg megye jelentősebb folyóvízi szakaszain és nagyobb állóvizein - közölte a rendőrség szerdán.


A rendőrség, a Felső Tisza-vidéki Vízügyi és Környezetvédelmi Igazgatóság, valamint a Szabolcs Halászati Kft. szakemberei által tartott akcióban elsősorban a vízi rendészeti szabályok betartását ellenőrzik, különös tekintettel a Tiszán, illetve tavakon közlekedő vízi járművekre - ismertette Fedor Rita, a megyei rendőr-főkapitányság helyettes sajtószóvivője.

-

Az ellenőrzés kiterjed például a járművek kötelező tartozékainak, a vezetésre való alkalmasságnak a vizsgálatára, a töltések használatának rendeltetésszerű használatára, illegális vízkivételi helyek felderítésére, valamint az engedéllyel nem rendelkező, tilalmi időszak alatt horgászók és halászók kiszűrésére.

A rendőri és együttműködő erők demonstratív jelenléte elsősorban bűn- és balesetmegelőző jellegű - tette hozzá a főhadnagy.

Fedor Rita felidézte: tavaly 13, míg idén eddig már 11 holttestet találtak a megye szabadvizeiben, a vízbefúlások túlnyomó részben a fürdőzés, és a vízen tartózkodás szabályainak megsértése miatt történtek. Az illegálisan horgászókra 752 esetben szabtak ki a hatóságok halvédelmi bírságot; emellett sokan illegálisan vesznek ki vizet a mellékágakból, az árvízvédelmi töltéseken pedig engedély nélkül közlekednek, rongálva a védművet.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Mr. Dékány Endre, 2020. január 26.

Hitelre van szüksége? Bármely okból és sürgős igényként mindenféle hiteleket kínálunk, p...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mr. Dékány Endre, 2020. január 26.

Hitelre van szüksége? Bármely okból és sürgős igényként mindenféle hiteleket kínálunk, p...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mr. Dékány Endre, 2020. január 26.

Hitelre van szüksége? Bármely okból és sürgős igényként mindenféle hiteleket kínálunk, p...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza