Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Olcsó megoldással alakítanák át a volt Moszkva teret

MTI, 2011. június 30. - csütörtök 10:44
Címkék: Budapest,
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

A lehető legolcsóbb megoldással egy jól működő közösségi teret szeretnének létrehozni a Széll Kálmán (egykori Moszkva) tér átépítése során a tervezők - mondta el Finta József építész, a tér átépítésének építészeti koncepcióját kidolgozó tervezőiroda vezetője a Népszabadságnak.


A napilap csütörtöki számában megjelent cikkben Finta József azt is kifejtette: ehhez nincs szükség se mesterséges dombokra, se a villamos- és buszvonalak lesüllyesztésére.

A Főmterv a tér peremére tolná ki a megállókat, illetve a síneket és a busz utakat, felszabadítva a tér közepét az embereknek. Itt lehetne minőségi "találkahelyeket", közösségi funkciókat kialakítani. Ehhez a téren el kell bontani a metró legyező alakú épületét, az összes pavilont, és kiseperni az egyébként is elavult utcabútorokat és felesleges építményeket - írja a lap.

Az építész szerint ideális az lenne, ha néhány földszintes ház bontásával közvetlen kapcsolatot lehetne teremteni a Millenárissal a Fény és a Retek utca irányába, illetve a másik oldalon a Városmajorral, távlati lehetőségként a Déli pályaudvar és a Vérmező felé történő nyitásra.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Mr. Dékány Endre, 2019. szeptember 22.


Kell kölcsönöznie? személyes hitelek? üzleti hitelek? Jelzálogkölcsönök? mezőgazda...

Nincs tartozásom, de feketelistán vagyok...

Elena, 2019. szeptember 22.

Kedves hitelkeresők!

Van bármilyen pénzügyi nehézsége? Saját vállalkozást sz...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Kovács Márton, 2019. szeptember 20.

betegojogi k.Debreceni nem csinált semmit...

Mit tehet a betegjogi képviselő?

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés