Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

NABI-buszt teszteltek Miskolcon

MTI, 2011. június 30. - csütörtök 11:51
Címkék: busz, NABI
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

A North American Bus Industries (NABI) Kft. Sirius típusú autóbuszát tesztelték az elmúlt napokban Miskolcon, az utasok és a járművezetők is általában kedvezően nyilatkoztak az amerikai tulajdonban lévő társaság új járművéről, a miskolci tömegközlekedési cég a közeljövőben mintegy száz autóbusz beszerzésével számol.


Egy hétig járta Miskolc tömegközlekedési útvonalait a futurisztikus külsejű Sirius busz, mintegy 1500 kilométeren tesztelték az utasosok, és a városi önkormányzat tulajdonában lévő Miskolci Városi Közlekedési (MVK) Zrt. munkatársai. Jószerivel valamennyien kedvezően nyilatkoztak a járműről, megemlítve persze annak hiányosságait is - mondta Braun Csaba, az MVK kommunikációs vezetője szerdai sajtótájékoztatóján.

A miskolci tömegközlekedési társaság autóbusz-parkjának átlagkora meghaladja a kilenc évet, a cég Ikarus, Rába, MAN, és Neoplan buszokat közlekedtet, a legutóbbi beszerzés 2006-ban volt, a tervek szerint a közeljövőben legalább száz új járművet vesz - tette hozzá.

Szólt arról is, hogy az utóbbi időszakban több cég autóbuszát tesztelték, legutóbb a NABI MAN motorral működő Siriusát, ám arról, hogy pontosan mikor és milyen típusú járművet vásárolnak, még nincs döntés, és az idén nem is várható - jegyezte meg Braun Csaba.

Héjj Demeter, a NABI marketing és értékesítési vezetője elmondta: az 1992-ben alapított, Budapesten és Kaposvárott gyártó és összeszerelő üzemeket működtető társaság eddig mintegy nyolcezer autóbuszt gyártott, ezek túlnyomó többsége az Egyesült Államok nagyvárosaiban közlekedik.

A cég mérnökei által kifejlesztett Sirius megfelel a jelen és a jövő kihívásainak, könnyedén továbbfejleszthető, és akár gáz, hibrid, vagy elektromos meghajtással is működhet, a magyar és európai normáknak megfelelő buszt már több városban is tisztelték - mondta a szakember.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Mr. Dékány Endre, 2019. szeptember 22.


Kell kölcsönöznie? személyes hitelek? üzleti hitelek? Jelzálogkölcsönök? mezőgazda...

Nincs tartozásom, de feketelistán vagyok...

Elena, 2019. szeptember 22.

Kedves hitelkeresők!

Van bármilyen pénzügyi nehézsége? Saját vállalkozást sz...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Kovács Márton, 2019. szeptember 20.

betegojogi k.Debreceni nem csinált semmit...

Mit tehet a betegjogi képviselő?

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés