Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

NABI-buszt teszteltek Miskolcon

MTI, 2011. június 30. - csütörtök 11:51
Címkék: busz, NABI
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

A North American Bus Industries (NABI) Kft. Sirius típusú autóbuszát tesztelték az elmúlt napokban Miskolcon, az utasok és a járművezetők is általában kedvezően nyilatkoztak az amerikai tulajdonban lévő társaság új járművéről, a miskolci tömegközlekedési cég a közeljövőben mintegy száz autóbusz beszerzésével számol.


Egy hétig járta Miskolc tömegközlekedési útvonalait a futurisztikus külsejű Sirius busz, mintegy 1500 kilométeren tesztelték az utasosok, és a városi önkormányzat tulajdonában lévő Miskolci Városi Közlekedési (MVK) Zrt. munkatársai. Jószerivel valamennyien kedvezően nyilatkoztak a járműről, megemlítve persze annak hiányosságait is - mondta Braun Csaba, az MVK kommunikációs vezetője szerdai sajtótájékoztatóján.

A miskolci tömegközlekedési társaság autóbusz-parkjának átlagkora meghaladja a kilenc évet, a cég Ikarus, Rába, MAN, és Neoplan buszokat közlekedtet, a legutóbbi beszerzés 2006-ban volt, a tervek szerint a közeljövőben legalább száz új járművet vesz - tette hozzá.

Szólt arról is, hogy az utóbbi időszakban több cég autóbuszát tesztelték, legutóbb a NABI MAN motorral működő Siriusát, ám arról, hogy pontosan mikor és milyen típusú járművet vásárolnak, még nincs döntés, és az idén nem is várható - jegyezte meg Braun Csaba.

Héjj Demeter, a NABI marketing és értékesítési vezetője elmondta: az 1992-ben alapított, Budapesten és Kaposvárott gyártó és összeszerelő üzemeket működtető társaság eddig mintegy nyolcezer autóbuszt gyártott, ezek túlnyomó többsége az Egyesült Államok nagyvárosaiban közlekedik.

A cég mérnökei által kifejlesztett Sirius megfelel a jelen és a jövő kihívásainak, könnyedén továbbfejleszthető, és akár gáz, hibrid, vagy elektromos meghajtással is működhet, a magyar és európai normáknak megfelelő buszt már több városban is tisztelték - mondta a szakember.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Mumu, 2020. február 27.

Náágyon náágy hitél ájánlát ván Ámériká, én címem bishopberrysmith@gmail.com És csák...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mr. Dékány Endre, 2020. február 24.

Szüksége van egy hitel fizeti ki hitelek és adósságok? Azt kell finanszírozni, hogy hozzanak l...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mark Geza Istvan, 2020. február 22.

Nekem is a Plastic World Hungary Kft-vel van kellemetlen tapasztalatom. Panel lakás ablak és ajtó...

Ablakcsere buktatókkal

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza