Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Ellenőrzik a lomtalanítókat az osztrák-magyar határnál

MTI, 2011. június 29. - szerda 10:21
Címkék: lomtalanítás, határ, ellenőrzés
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Akciót indít az osztrák rendőrség a magyar határnál az illegális lomtalanítók és hulladékbegyűjtők kiszűrése érdekében - számolt be róla kedden a honlapján az osztrák közszolgálati rádió.


Az engedély nélküli hulladékgyűjtés a burgenlandi rendőr főkapitányság közlése szerint 360-7.270 euró közötti bírsággal büntethető, üzletszerű tevékenység esetében pedig már első alkalommal 1800 euró lehet a büntetés - állt az ORF burgenlandi szerkesztőségének tudósításában.

-

A cikk szerint a rendőrség az engedéllyel működő burgenlandi hulladékudvarok kezdeményezése nyomán a hét végétől szigorúbb ellenőrzéseket folytat a Hegyeshalom-Miklóshalma (Nickelsdorf) és a Sopron-Kelénpatak (Klingenbach) határátkelőknél, valamint a hulladékudvarokban.

Burgenlandban "mindennaposak" a Magyarországról érkező illegális lomtalanítók, akik Ausztriában vagy Magyarországon értékesítik a még használható hulladékot, leginkább elektromos készülékeket és bútorokat. Ez azonban "szálka a Hulladék Szövetség (hulladékgyűjtő és -hasznosító vállalkozások szövetsége) szemében", hiszen nekik is bevételük származik a "jobb darabok" értékesítéséből - írta az ORF.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Radio Burgenland, 2011. július 03. - vasárnap 13:50

sok a lopás http://www.bmi.gv.at/cms/SID_Burgenland/_news/start.aspx

radai domonkos, 2011. július 02. - szombat 19:53

szegyelheti magat az aki ilyen cimszoval illeti a ciganyokat ,hogy kiűzik a cigany lomisokat az osztrakok csak hogy a magyarok többsege is ebböl el miota megnyiltak a hatarok

Kommentek

liza, 2019. október 22.


Üdvözlet mindenkinek, Liza vagyok, aki magyar vagyok, és csak egy nagyon üdvözlettel sz...

Patika trükk

liza, 2019. október 22.


Üdvözlet mindenkinek, Liza vagyok, aki magyar vagyok, és csak egy nagyon üdvözlettel sz...

Nincs tartozásom, de feketelistán vagyok...

Mr. Richard Cosmos, 2019. október 22.

Szüksége van hitelre? személyi kölcsönök? üzleti kölcsönök? karácsony kölcsön? jelzálo...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés