Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Online utazástervező szolgáltatást indított a Malév

MTI, 2011. június 27. - hétfő 11:21
Címkék: MALÉV, turizmus
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Éves szinten százmilliós nagyságrendű többletbevételt vár a Malév új, online utazástervező szolgáltatásától, amellyel kiválasztható és lefoglalható az utas által megadott összeg, vagy más paraméterek alapján elérhető út, akár egy évre előre is - ismertette Berényi János, a Malév igazgatóságának elnöke az új szolgáltatást bemutató sajtótájékoztatón hétfőn Budapesten.


Limburger Lóránt, a Malév vezérigazgatója az innovatív ötletek fontosságát, valamint azt hangsúlyozta, hogy mindent megtesznek a légitársaság helyzetének javításáért, ezért a következő hónapokban újabb fejlesztéseket jelentenek be.

Az online utazástervező mintegy húszmillió forintba került és a legkonzervatívabb becslés szerint is egy hónap alatt megtérül. Az optimális célállomás, időpont és ár megtalálása után az utas a hétfőn indult új szolgáltatással azonnal meg is vásárolhatja repülőjegyét.

Az utazástervezőben a felhasználó elsőként az árat adhatja meg egy árszint skálán, amelyet a repülőjegyre szán, ezután kiválaszthatja a célállomási preferenciáit: választhat például történelmi látnivalókat, tengerpartot, gasztronómiát, vagy természetet. Az utazástervező ezt követően grafikonon és térképen mutatja be a lehetőségeket, tételesen felsorolva az ajánlatokat.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Mr. Dékány Endre, 2020. február 24.

Szüksége van egy hitel fizeti ki hitelek és adósságok? Azt kell finanszírozni, hogy hozzanak l...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mark Geza Istvan, 2020. február 22.

Nekem is a Plastic World Hungary Kft-vel van kellemetlen tapasztalatom. Panel lakás ablak és ajtó...

Ablakcsere buktatókkal

Mark Geza Istvan, 2020. február 22.

Nekem is a Plastic World Hungary Kft-vel van kellemetlen tapasztalatom. Panel lakás ablak és ajtó...

Ablakcsere buktatókkal

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza