Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Eredményes rokkantkártya-razzia a II. kerületben

MTI, 2011. június 24. - péntek 15:21
Címkék: parkolás, mozgáskorlátozott kártya
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Május közepétől egy hónap alatt 30 mozgáskorlátozott-igazolvánnyal való visszaéléssel gyanúsítható emberrel szemben indított eljárást a II. kerületi Rendőrkapitányság és a II. kerületi önkormányzat városrendészeti irodája a főváros II. kerületében - közölte a II. kerületi önkormányzat pénteken.


A rokkantkártyákat jogtalanul használók kiszűrésére a Budapesti Rendőr-főkapitányság által meghirdetett fővárosi razziasorozatot az elmúlt hónapban a II. kerületben rendkívül eredményesnek nevezte a közlemény.

Mint írták, az utóbbi egy hónapban a legtöbb esetben a Széna tér melletti bevásárlóközpont környékén parkoltak mozgássérült-igazolvánnyal; a visszaéléssel gyanúsítottak zömét a Fény és a Lövőház utcában érték tetten.

Az akciósorozat kezdete után egy hónappal a városrendészek megállapították: jelentősen csökkent azok száma, akik mozgáskorlátozott-igazolvánnyal parkolnak, így a Széna tér környékén több mint a felére esett vissza a rokkantkártyát használók száma - tették hozzá.

A II. kerületi Rendőrkapitányság az önkormányzat segítségével, annak városrendészetével szorosan együttműködve tovább folytatja az akciót, "hiszen a végső cél az, hogy megszűnjön a visszaélésnek ez a formája". A Városrendészeti Iroda közterület-felügyelői és parkolóőrei ezután is azonnal értesítik a rendőrkapitányság munkatársait, ha gyanús esetet észlelnek - fogalmaztak.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Mr. Dékány Endre, 2020. február 24.

Szüksége van egy hitel fizeti ki hitelek és adósságok? Azt kell finanszírozni, hogy hozzanak l...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mark Geza Istvan, 2020. február 22.

Nekem is a Plastic World Hungary Kft-vel van kellemetlen tapasztalatom. Panel lakás ablak és ajtó...

Ablakcsere buktatókkal

Mark Geza Istvan, 2020. február 22.

Nekem is a Plastic World Hungary Kft-vel van kellemetlen tapasztalatom. Panel lakás ablak és ajtó...

Ablakcsere buktatókkal

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza