Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Többórás torlódás alakult ki Röszkén

MTI, 2011. június 23. - csütörtök 13:21
Címkék: határ, forgalom, Röszke
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Két órára nőtt a várakozási idő csütörtök délelőttre a röszkei autópálya-határátkelőhelyen a kilépő személyforgalomban, ennek oka, hogy megkezdődtek a nyári szabadságolások Nyugat-Európában, és a vendégmunkások hazatérnek, illetve nyaralni indultak - közölte a rendőrség.


Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője kifejtette: kétórásra nőtt a várakozási idő annak ellenére, hogy az átkelő teljes kapacitással működik. A kilépőforgalom várhatóan július utolsó hetéig lesz intenzív, azt követően két hétig mindkét irányban sokan használják majd az átkelőt, végül augusztus második hetétől a belépőforgalom lesz nagy - tette hozzá.

A rendőrség az utazóknak azt javasolja, hogy indulás előtt tájékozódjanak a várakozási időkről a www.police.hu oldalon. A szóvivő utalt arra, hogy a szerb és a magyar állampolgárok számára alternatív lehetőség Szerbia felé a tiszaszigeti határátkelő, amely reggel nyolc és este hat óra között tart nyitva.

Mint elmondta, a forgalmi helyzetről szórólapozással is igyekeznek tájékoztatni az országba Hegyeshalomnál belépőket, s ha szükséges, leterelik a forgalmat az M5-ös autópályáról a tompai határátkelő felé.

Szenti Szabolcs felhívta a figyelmet arra, hogy mindenki elegendő vizet vigyen magával az útra, számítva az esetleges várakozásra, illetve indulás előtt ellenőrizzék úti okmányaik érvényességét.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Mr. George Anderson, 2020. május 30.

Sürgős kölcsönt keres? Megtagadták-e hitelét a bankjától vagy bármely pénzügyi vállalkoz...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mr. Dékány Endre, 2020. május 30.

Szüksége van hitelre az adósság megszilárdításához? Szüksége van kölcsönre vállalkozás...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mária Ádám, 2020. május 28.

A nevem Mária Ádám, magyar, egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza