Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Tájékoztató füzet a biztonságos nyaralásról

MTI, 2011. június 22. - szerda 12:11
Címkék: nyaralás, biztonság, Balaton
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

A Balaton és környékének veszélyeire figyelmeztető, egyúttal a segítségkérés lehetőségeiről tájékoztató kiadványt jelentetett meg a somogyi katasztrófavédelem.


A Biztonságot a Balatonon című kiadványról Heizler György katasztrófavédelmi igazgató elmondta: igyekeztek mindazokat a fontos információkat egybegyűjteni, amelyek segíthetnek abban, hogy valóban gondtalan legyen a Balatonhoz érkező turisták nyaralása. A füzetben egyebek mellett felhívják a figyelmet a fürdőzés, a vitorlázás, a csónakázás és vízi biciklizés, valamint a szabadtéri tűzgyújtás szabályaira, ismertetik a viharjelzés fokozatait, és arról is tájékoztatnak, mi a teendő közúti baleset esetén.

A Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesülettel közösen kiadott kiadványban közlik a segélyhívószámokat, és azt is, hogy baleset, veszélyhelyzet esetén milyen információra van szükségük a bejelentőtől a gyors beavatkozáshoz.

Külön fejezet foglalkozik a nyári nagy, ezernél több résztvevővel számoló rendezvények, így a fesztiválok, sportrendezvények, falunapok, tűzijátékok biztonságával, amelyre különösen nagy figyelmet fordítanak - mondta az igazgató. Kitért arra is, hogy Somogy megyében a tűzvédelmi szempontból ellenőrzött 34, engedéllyel rendelkező zenés szórakozóhely az előírásoknak megfelelően működik.

Heizler György a négyezer példányban készült kiadványról szólva elmondta: küldtek belőle a Balaton-parti települések önkormányzatainak, a Tourinform irodákba, a balatoni szállodákba, valamint megnézhető az igazgatóság honlapján (www.somogy.katasztrofavedelem.hu) is.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Á. Balázs, 2020. január 22.

Üdv! Nekünk a Baliner Bt.-ről van nagyon rossz véleményünk. Nem teljesítették határidőre a...

Ablakcsere buktatókkal

Mr. George Anderson, 2020. január 22.

Üzleti kölcsönt keres? Személyi kölcsönök, lakáscélú kölcsönök, autó kölcsönök, di...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

bishop berry smith, 2020. január 21.

Helló Szüksége van pénzügyi kölcsönre, ingatlanbefektetésre, autókölcsönre, adósságkons...

Menekülés a UPC-től

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza