Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Siófok - Lebontják a tópartot elzáró kerítést

MTI, 2011. június 21. - kedd 10:34
Címkék: Balaton, Siófok, kerítés, bontás
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Lezárta a lakópark építtetője a strandterület egy részét Siófokon; a város polgármestere lebontatja a kerítést - írta keddi számában a Somogyi Hírlap.


A megyei napilap írása szerint Balázs Árpád siófoki polgármester arra utasította a Divinus lakóparknak a strandterületet kiadó Balaton-parti Kft. vezetőjét, hogy mondja föl a szerződést. A kft. igazgatója közölte: az egy évre kötött szerződést a polgármester utasítása nyomán a napokban közös megegyezéssel fölmondták. A divinusos vezetők pedig megígérték, hogy nyomban neki is látnak a kerítésbontásnak.

Az előzményekről az igazgató elmondta: amikor az önkormányzat a korábbi naturista kemping területét eladta a luxus apartmanházak építtetőjének, az megkereste őket, hogy bérbe venné az ingatlanuk előtti strandterületet. Vagyonvédelemre is hivatkoztak, de többet nyomott a latban, hogy fejlesztést is ígértek: azt, hogy a partszakaszt burkolattal látják el, és megoldják a partvédelmet, amire a kft.-nek nem lenne pénze.

"Megállapodtunk, hogy a fejlesztés után belépőt szedhetnek a strand azon részén" - közölte a siófoki strandokat fenntartó társaság vezetője, akinek álláspontja szerint "az extra komfortos strandért hadd szedhessenek belépőt". Aki nem akar ott fürdeni, annak is akad hely a fennmaradó strandrészen - jegyezte meg. Baráth István közölte továbbá: a törvény csak azt tiltja, hogy magánszemély saját célra kerítse le a Balaton partját.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Mr. Dékány Endre, 2020. május 24.

Szüksége van befektetési kölcsönre? üzleti kölcsön? jelzálog hitel? személyi kölcsön? st...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mr. Dékány Endre, 2020. május 24.

Szüksége van befektetési kölcsönre? üzleti kölcsön? jelzálog hitel? személyi kölcsön? st...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mr. Dékány Endre, 2020. május 23.

Kínálunk kölcsönt 2% -os kamatlábbal. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot további részl...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza