Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Siófok - Lebontják a tópartot elzáró kerítést

MTI, 2011. június 21. - kedd 10:34
Címkék: Balaton, Siófok, kerítés, bontás
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Lezárta a lakópark építtetője a strandterület egy részét Siófokon; a város polgármestere lebontatja a kerítést - írta keddi számában a Somogyi Hírlap.


A megyei napilap írása szerint Balázs Árpád siófoki polgármester arra utasította a Divinus lakóparknak a strandterületet kiadó Balaton-parti Kft. vezetőjét, hogy mondja föl a szerződést. A kft. igazgatója közölte: az egy évre kötött szerződést a polgármester utasítása nyomán a napokban közös megegyezéssel fölmondták. A divinusos vezetők pedig megígérték, hogy nyomban neki is látnak a kerítésbontásnak.

Az előzményekről az igazgató elmondta: amikor az önkormányzat a korábbi naturista kemping területét eladta a luxus apartmanházak építtetőjének, az megkereste őket, hogy bérbe venné az ingatlanuk előtti strandterületet. Vagyonvédelemre is hivatkoztak, de többet nyomott a latban, hogy fejlesztést is ígértek: azt, hogy a partszakaszt burkolattal látják el, és megoldják a partvédelmet, amire a kft.-nek nem lenne pénze.

"Megállapodtunk, hogy a fejlesztés után belépőt szedhetnek a strand azon részén" - közölte a siófoki strandokat fenntartó társaság vezetője, akinek álláspontja szerint "az extra komfortos strandért hadd szedhessenek belépőt". Aki nem akar ott fürdeni, annak is akad hely a fennmaradó strandrészen - jegyezte meg. Baráth István közölte továbbá: a törvény csak azt tiltja, hogy magánszemély saját célra kerítse le a Balaton partját.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Mark Geza Istvan, 2020. február 22.

Nekem is a Plastic World Hungary Kft-vel van kellemetlen tapasztalatom. Panel lakás ablak és ajtó...

Ablakcsere buktatókkal

Mark Geza Istvan, 2020. február 22.

Nekem is a Plastic World Hungary Kft-vel van kellemetlen tapasztalatom. Panel lakás ablak és ajtó...

Ablakcsere buktatókkal

Laszlo, 2020. február 20.

Vasaroltam egy autot amit annak rendje es modja szerint elvittem eredetvizsgara es megbukott. A buka...

Valami nem stimmel a megvett autóval

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza