Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Kéthónapos vágányzár lesz a 3-as metró vonalán

MTI, 2011. június 20. - hétfő 16:57
Címkék: metró, vágányzár,
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Kedden léptetik életbe a korábban határozatlan időre elhalasztott vágányzárat Budapesten a 3-as metró vonalán a Határ út és Kőbánya-Kispest végállomás között, az utasokat ezen a szakaszon - várhatóan augusztus 24-ig - a BKV és a Volánbusz meghosszabbított útvonalú autóbuszjáratai szállítják.


A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) közölte: a bevásárlóközpont építője teljesítette a megállapodásban vállalt kötelezettségeit és pótolta a forgalomtechnikai, forgalombiztonsági hiányosságokat, ezért megindulhat a Kőbánya-Kispest végállomás és a csatlakozó gyalogos-felüljárók átépítése.

A vágányzár idején a 93-as és a 148-as busz kivételével az egyébként Kőbánya-Kispestig közlekedő összes BKV-járat (85, 85E, 98, 98E, 136E, 182, 184, 193E, 200E, 201E, 202E, 282E, 284E) a Határ útig közlekedik, ahol ideiglenes buszvégállomást alakítanak ki a korábbi P+R parkoló területén.

A MÁV járatairól való jobb átszállás biztosítása érdekében a 85E, a 201E és a 202E jelzésű buszok ideiglenesen mindkét irányban megállnak a Sibrik Miklós úti felüljáró északi oldalán, a 68-as és a 151-es autóbusz megállójában. A 98E, a 193E és 200E jelzésű járatok oda-vissza a gyorsforgalmi úton közlekednek, ezért Kőbánya-Kispesten nem állnak meg; ezekkel a Határ útig lehet utazni, illetve ott lehet ezekre felszállni. Szintén nem érinti Kőbánya-Kispestet az Üllői úton közlekedő 136E járat, amely azonban ideiglenesen megáll Kispesten, a Kossuth térnél.

A Liszt Ferenc repülőtér a Határ úttól induló 200E jelzésű autóbusszal közelíthető meg. Ez a járat Kőbánya-Kispestet nem érinti, így onnan csak átszállással, a 98-as, a 282E vagy 284E jelzésű járatokkal, a Felsőcsatári útig utazva lehet elérni a reptérre tartó 200E buszokat.

A munkálatok ideje alatt a Volán-buszok is meghosszabbított útvonalon, a Határ útig közlekednek, valamennyi autóbusz mindkét irányban megáll Kőbánya-Kispesten. A Budapest-bérletet használók Kőbánya-Kispest és a Határ út között a Volánbusz járatait is igénybe vehetik a szabad férőhelyek erejéig. A metróról átszálló utasok a már érvényesített jeggyel Kőbánya-Kispestig bármelyik BKV-autóbusszal továbbutazhatnak.

Korábban azért halasztotta el a BKK a vágányzár életbe léptetését, mert a KöKi-Terminál elnevezésű bevásárló- és irodaközpont építője nem tudta biztosítani a biztonságos közlekedés feltételeit. A vágányzárat eredetileg június 16-án léptették volna érvénybe.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza