Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Játszótérreform várható a fővárosban

MTI, 2011. június 17. - péntek 10:31
Címkék: Budapest, köztér
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Állagmegóvó és minőségjavító fenntartási feladatokra, valamint a szabványváltozás miatt szükséges játszótéri átalakításokra 460 millió forint többletforrást kaphat a Főkert Nonprofit Zrt., ha a Fővárosi Közgyűlés képviselői támogatják György István főpolgármester-helyettes előterjesztését a jövő szerdai ülésen.


A városvezetés szerint a korábbi forráshiány miatt a Főkert nem tudta kellő gyakorisággal elvégezni az ápolási feladatokat, emiatt a parkok állapota látványosan romlott - áll az előterjesztésben.

György István a többlettámogatásból egyebek mellett a zöldterületek gyakoribb gondozását, a hiányzó fák pótlását, illetve hat helyszínen komplex minőségjavítást javasol. Megjegyzi, hogy a feladatok ellátásához idényjellegű létszámbővítésre, valamint további alvállalkozók foglalkoztatására is szükség lesz.

A javaslatban szerepel, hogy a 2008-ban megváltozott szabvány szerint szigorodtak a közterületi játszóterekkel kapcsolatos előírások, ezért felújítások, kismértékű átalakítások szükségesek a fővárosban. A városvezető kifejti: többnyire alkatrészcseréről, ütéscsillapító burkolatok bővítéséről van szó.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Valeria Marco, 2019. november 10.

A nevem Valeria Marco. 6 hónappal ezelőtt vállalkozásom összeomlott, nem reméltem, hogy újra ...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Lili, 2019. november 09.

Üdvözlet mindenkinek, Lili vagyok, magyarországi, és csak nagyon üdvözlettel szeretném kösz...

Kettős árfeltüntetés, durva hangnem

Valeria Marco, 2019. november 06.

A nevem Valeria Marco. 6 hónappal ezelőtt vállalkozásom összeomlott, nem reméltem, hogy újra ...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés