Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Új autóbuszokat vásárol a Szabolcs Volán

MTI, 2011. június 16. - csütörtök 16:41
Címkék: Szabolcs Volán, busz
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Harmincegy új autóbusz beszerzését tervezi év végéig a Szabolcs Volán Zrt.; a mintegy 1,3-1,4 milliárd forintos beruházást bankhitelből finanszírozná a cég - közölte Ignácz László, a közlekedési társaság vezérigazgatója.


A Magyar Fejlesztési Bank (MFB) segítségével beszerzendő új buszok az elöregedett járművek kiváltására érkeznek Nyíregyházára, s a tervek szerint a helyközi forgalomban használják majd azokat. A Szabolcs Volán Zrt. a beszerzéssel négy darabbal növeli járműállományát, így összesen 317 autóbusz áll majd rendelkezésre, amiből nyolcvanhat Nyíregyháza helyi közlekedésében dolgozik - mondta a vezérigazgató.

szabolcs volan blog

A buszokat nyílt közbeszerzési eljáráson szerzik be, ennek során elsősorban egységár lesz a meghatározó a kötelező műszaki paraméterek mellett - mondta a vezérigazgató. Hozzátette: nem volna szerencsés, ha a meglévők mellett új típusokat szerezne be a cég, ugyanakkor van esély arra, hogy magyar gyártású autóbuszok érkezzenek. A társaság helyközi flottájában a régi Ikarusok mellett lengyel Autosan, svéd Volvo és magyar Credo márkájú autóbuszok futnak; utóbbiakból tavaly szeptemberben nyolc darabot állított üzembe a szabolcsi közlekedési társaság.

A 97,7 százalékban állami, 2,2 százalékban dolgozói tulajdonban lévő Szabolcs Volán Zrt. 34 helyi autóbusz-járatot működtet Nyíregyházán, az ebből származó árbevétel 2010-ben meghaladta az 1,3 milliárd forintot. A helyi közlekedésben szállított utasok száma tavaly öt százalékkal, 32 millió főre csökkent, míg a helyköziben minimálisan emelkedett a forgalom, ebben körülbelül 20 millió utas szállítását végezte a cég. A helyközi járatok árbevétele 2010-ben megközelítette a 3,8 milliárd forintot, ami 0,9 százalékkal lett több az egy évvel korábbinál.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

szarka attila, 2017. április 26. - szerda 05:13

tisztelt szabolcs volán jo lene ha 40 buszt bovitenék regel 7-20kor ées12-00 kor nagyon rosz a közlekedés és jo lene ha régi buszokat ki vonák a forgalombol nehéz felszlni rá sokan panaszkodnak koszonom tiszteletel szarka attila 0620350 2088

Kommentek

Mr. George Anderson, 2020. május 30.

Sürgős kölcsönt keres? Megtagadták-e hitelét a bankjától vagy bármely pénzügyi vállalkoz...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mr. Dékány Endre, 2020. május 30.

Szüksége van hitelre az adósság megszilárdításához? Szüksége van kölcsönre vállalkozás...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mária Ádám, 2020. május 28.

A nevem Mária Ádám, magyar, egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza