Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Az NMHH várja az internet káros tartalmainak bejelentését

MTI, 2011. június 02. - csütörtök 15:01
Címkék: NMHH, internet
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

A jövőben az Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) fogja üzemeltetni azt a forródrótot, amelyen bejelenthetők az interneten fellelhető káros tartalmak - ezt a hatóság elnöke, Szalai Annamária mondta az Információs társadalom parlamentje című konferencia második napján a Parlamentben.


Mint hozzátette: az erőszakos, félelemkeltő, az idegengyűlöletet, terrorizmust vagy pedofíliát megjelenítő tartalmak gyors bejelentését biztosító infrastruktúrát Magyarországon civil szervezetek üzemeltetik, ezek azonban folyamatos pénzhiánnyal küzdenek. Az NMHH a jogsértő tartalmak minél gyorsabb eltávolíthatósága érdekében ezért átveszi ezt a feladatot, azonban számít a civil szervezetek munkájára - hívta fel a figyelmet.

Az NMHH elnöke arról is beszámolt, hogy a hatóság a megegyezéshez közeli állapotban van több médiaszervezettel az úgynevezett társszabályozással kapcsolatban, amely a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa és a szervezetek közötti közigazgatási szerződés megkötése által ad lehetőséget a média és a civil szféra szereplőinek arra, hogy maguk bírálják el a jogsértésekre vonatkozó panaszokat.

Szalai Annamária emlékeztetett arra, hogy július 1-jén lép hatályba a médiatörvény sajtótermékekre és bizonyos internetes tartalmakra vonatkozó része. Az elnök hangsúlyozta: a szabályozás csak szűk területet és alapvető jogokat érint, például a gyűlöletbeszéd tilalmát vagy a kiskorúak védelmét. Hozzátette: a médiatörvény ezzel nem hozott létre új szabályokat, csak korábban más törvényekben jelenlévő előírásokat egységesített.

Az NMHH elnöke a konferencia második napjának nyitóelőadásában hosszasan sorolta annak előnyeit, hogy a mintegy tíz hónapja működő hatóság integrálja a hírközlési és a médiafelügyeleti feladatokat. Hangsúlyozta: a hírközlés és a média mára összefonódott, ezt pedig a hatóság szerkezetének is követnie kell.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

gyumika, 2018. szeptember 28. - péntek 12:01

Én nyáron vásároltam Gruppitól egy GPS.t egyenlőre nincs vele gondom. Viszont ami miatt nem ajánlom a gruppit, mert minden egyes terméket külön kell megrendelni így minden termékre ráesik a szállítási díj ami kb 1000 Ft, más webáruházakban össze lehet vonni a termékeket és bizonyos érték felett szállítási díj sincs, vannak másik webáruházak amik ugyanazokat a termékeket árulják, én onnan rendelek,

Matta Zsoltné, 2016. június 23. - csütörtök 21:39

A napokban rendeltem tőlük hajegyenesitő fésűt 2 nap mulva hozta a futàr se becsomagolva semmi had sérüljön kit érdekel!!!...még akkor kiprobàltam de màsnap màr be se kapcsolt nem működött magyarul egy ocska gagyi!!!! Most màr tudom hiba volt tőlük rendelni soha többet!!!irtam nekik legalàbb 4-szer senki nem vàladzol nem reagàl adjatok valami tánàcsot hova forduljak???? A fogyaszto védelem felé?? Mert 4600- ft om bànta et a téves rendelést le kell őket jàratni valahogy akinek tudom jelzem ne jàrjon ugy mint én!!! Ja? És azota is hirdetik ocska hibàs gagyi termékeiket!!!!!

ZSIGMOND LÁSZLÓNÉ, 2015. december 21. - hétfő 16:21

most fogom őket és a velük kapcsolatban álló cégeket is feljelenteni.két hete mióta megrendeltem a terméket nem képesek megküldeni,csak hitegetnek.de érdekes módon a másik termék egy kettőre megjött pedig mindkettőt a xentury kft nek kellett utalni,most meg miután elkérték a szlaszámot hogy visszaküldjék a pénzemet még azután is nekem kell irogatni,telefonálni,pedig a termék volt mikor megrendeltem.nem hagyom annyiban.nagyon megjárják.

Jáger László, 2015. november 18. - szerda 08:25

Most olvastam bele a kommentekbe, későn!! (harc után okos a katona)Én is rendeltem tőlük, igaz piti összegűt, még szerencsére! Szval a hírdetésben leírtakhoz képest semmi azaz 0 a valóságtartalom!! A telefont hiába hívom,igaz nekem csak 2500ft ban fáj, de nem az összeg hanem az eljárás sért!! Megpróbálkozom a fogyasztásvédelemmel, h ezt a csaló bandát letíltsák az online kereskedésről!!Bár ebben sok a joghézag!!

Robbcsi, 2015. március 19. - csütörtök 09:42

Hello K.Tommy! Mindenképpen tenni kell valamit ellenük! Én is megjártam,nem meglepő hiszen emberek becsapására építettek üzleti modelt és mondhatni jelenleg működőképesek is. Írj ide: roberto81@freemail.hu és megbeszéljük privátban, hogy nekem eddig mit sikerült "elérni". Kitartás!

K. Tommy, 2015. február 16. - hétfő 19:53

Ja, igen a telefont kár hívni, úgysem veszi fel senki!!!

K. Tommy, 2015. február 16. - hétfő 19:50

Üdv! Valaki feljelentette már ezt a mocskos, csaló bandát? A gruppi.hu-ra gondoltam, engem is átvágtak. Levelezek velük már tavaly december elejétől, de mindig csak a türelmemet kérik, meg hasonló "időhúzó" dumát írnak. Rohadékok...

KTommy, 2015. február 16. - hétfő 19:50

Üdv! Valaki feljelentette már ezt a mocskos, csaló bandát? A gruppi.hu-ra gondoltam, engem is átvágtak. Levelezek velük már tavaly december elejétől, de mindig csak a türelmemet kérik, meg hasonló "időhúzó" dumát írnak. Rohadékok...

Farkas Richárd, 2015. január 29. - csütörtök 17:24

Hát ez a gruppi áruház tényleg hihetetlen vásároltam egy tabletet tőlük rá 2 napra ki is hozták de még csak e-mail-ben sem értesitetek arról hogy feladták a csomagot a futárszolgálatnak és hogy holnapra megfog érkezni,át is vettem ki is fizetem a csomagban volt számla de magyar használati utasitás nem volt a tablethez és a tablet képernyője össze volt csikargatva és rá volt húzva egy fólia mind két oldalán mintha új lenne bekapcsolom és elég gyanus volt hogy egyből magyar nyelvű volt a tablet amikor magyar használati utasitás nem volt hozzá beléptem a galériába és hoppá mit találtam egy japán video klipet a böngésző előzményekben pedig felnőtt tartalmú oldalakat ez nagyon érdekes biztos nem véletlenül került oda soha többet nem rendelek ebből az áruházból ezzel a áruházal biztos valami nem stimmel.

Rátkai György, 2014. december 21. - vasárnap 23:45

Kb. három hete átutalással kifizettem 13eFt-t egy tabletért,amit a GRUPPI hirdetett. Az átutalás kedvezményezettje a XENTURIO Kft. Szállításról eddig nem kaptam értesítést. A GRUPPI viszont azóta is zavartalanul akciózik a neten.


1 2 3 4 5 6 7

Kommentek

giovannipiombi@gmail.com, 2020. január 15.

Komoly és gyors nemzetközi egyedi kölcsön-ajánlat.
Szeretne kölcsönt keresni anélkül...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

giovannipiombi@gmail.com, 2020. január 15.

Komoly és gyors nemzetközi egyedi kölcsön-ajánlat.
Szeretne kölcsönt keresni anélkül...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

REMY FINK, 2020. január 09.

[REMY.CREDIT111@gmail.com]

Szüksége van valamilyen hitelre vagy finanszírozásra? ...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza