Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Visszaáll a határellenőrzés az osztrák-magyar szakaszon

MTI, 2011. május 24. - kedd 14:31
Címkék: határ, ellenőrzés, Ausztria
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Ideiglenesen visszaállítják a határellenőrzést Ausztria teljes határszakaszán, így a magyar-osztrák szakaszon is június 4. és 9. között - tájékoztatott a Külügyminisztérium kedden.


Mint közölték, az osztrák hatóságok a Világgazdasági Fórum zökkenőmentes lebonyolításának megkönnyítéséért állítják vissza a légi, vízi és közúti határellenőrzést. Ebben az időszakban az intézkedés miatt várhatóan megnő az utazás menetideje - írta közleményében a tárca.

A Világgazdasági Fórum június 8-9-én rendezi meg Bécsben az európai és közép-ázsiai kérdésekkel foglalkozó tanácskozását. Az esemény központi témája, hogy míg az EU gazdaságaiban megszorító intézkedéseket alkalmaznak, és lelassult a növekedés, Közép-Ázsia egyes országaiban rohamos fejlődés figyelhető meg. A világgazdasági egyensúly megteremtéséért az érintett országoknak együtt kell működniük - olvasható a szervezet honlapján.

A Világgazdasági Fórum nem kormányzati nemzetközi szervezet, célja, hogy a világgazdaság helyzetét a befolyásos vezetők globális, regionális és iparági vitáin keresztül javítsa. A szervezet legismertebb rendezvénye a svájci Davosban megtartott csúcstalálkozó, amelyen a legbefolyásosabb politikusok, üzletemberek, értelmiségiek és tudósok vitatkoznak fontos globális kihívásokról.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Mr. Dékány Endre, 2020. február 24.

Szüksége van egy hitel fizeti ki hitelek és adósságok? Azt kell finanszírozni, hogy hozzanak l...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mark Geza Istvan, 2020. február 22.

Nekem is a Plastic World Hungary Kft-vel van kellemetlen tapasztalatom. Panel lakás ablak és ajtó...

Ablakcsere buktatókkal

Mark Geza Istvan, 2020. február 22.

Nekem is a Plastic World Hungary Kft-vel van kellemetlen tapasztalatom. Panel lakás ablak és ajtó...

Ablakcsere buktatókkal

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza