Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Pápa - Áramszünet négyezer fogyasztónál

MTI, 2011. május 24. - kedd 13:21
Címkék: áram, E.ON
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Vezetékszakítás miatt megszűnt az áramszolgáltatás kedd délelőtt legalább négyezer fogyasztónál Pápán - tájékoztatott Egyházi Nikoletta, az E.ON Hungária Zrt. szóvivője.


A Kilián lakótelepen szakították el a vezetéket - a felelőst még keresik -, emiatt a vezetékrendszerben négy helyen keletkezett zárlat. A lakótelepen kívül megszűnt az elektromos szolgáltatás a belvárosban, a Fáy lakótelepen, a Celli úton és még számos utcában.

Az áramkimaradás fennakadásokat okozott a boltok, éttermek, hivatalok, bankok és üzemek munkájában - közölte a megyei napilap, a Napló online-kiadása. Tanácstalanul ácsorogtak például a vásárlók az áruházak előtt és bent is, mert se ki, se be nem tudtak menni, mivel nem működött az ajtó.

Kanozsainé Pék Mária, Pápa jegyzője azt közölte, hogy a városházán negyedórán át tartott csak az áramszünet, ami a munkában, az ügyfelek fogadásában különösebb fennakadást nem okozott.

Nagy erővel dolgoznak az E.ON munkatársai a szolgáltatás helyreállításán, így délben már csak 560 fogyasztónak kellett nélkülöznie az áramot - mondta a cég szóvivője, hozzátéve, hogy kora délutánra minden bizonnyal mindenütt lesz áram Pápán.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Mr. Dékány Endre, 2020. január 19.


Van rossz hitelképességi mutatója? Pénzügyi szempontból nem megfelelő? Hitelt adunk a...

Menekülés a UPC-től

giovannipiombi@gmail.com, 2020. január 15.

Komoly és gyors nemzetközi egyedi kölcsön-ajánlat.
Szeretne kölcsönt keresni anélkül...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

giovannipiombi@gmail.com, 2020. január 15.

Komoly és gyors nemzetközi egyedi kölcsön-ajánlat.
Szeretne kölcsönt keresni anélkül...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza