Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Malév járat Debrecen és Budapest között

MTI, 2011. május 09. - hétfő 14:11
Címkék: Malév, Debrecen, Budapest, busz
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Évente több ezer új utassal számol a Malév Debrecenből és vonzáskörzetéből, miután a légitársaság közvetlen buszjáratokat közlekedtet a cívisváros és a Liszt Ferenc repülőtér között.


Gergye Ottó, a Malév kereskedelmi vezérigazgató-helyettese hétfői debreceni sajtótájékoztatóján elmondta: március végétől Debrecen mellett Miskolcról, Szegedről és Pécsről szállítja buszokkal utasait a Malév. A buszjárattal utazókat ugyanazok a jogok illetik meg, mint bármely, légi járattal közlekedő utast. Ez a szolgáltatási biztonság tapasztalataik szerint főleg az üzleti célból közlekedők számára fontos - emelte ki.

Az utasjogokat részletezve elmondta: a debreceni induláskor már megtörténik az utasok regisztrációja (check-in), így Budapestre, mint átszállási pontra érkeznek, ahol gyorsabban átjutnak a különféle ellenőrzési pontokon. Ugyanez vonatkozik a járatok esetleges késésére is: a légitársaságnak kötelessége biztosítani az utas eljutását a célállomásra vagy akár szállást is biztosítani neki.

civishir

A négy magyar város nemcsak a különféle légitársaságok, de így az utazási irodák desztinációi közé is felkerültek, így akár New York-ból is lehet közvetlenül Debrecenbe foglalni repülőjegyet - jelezte a Malév kereskedelmi vezérigazgató-helyettese.

Mivel a szolgáltatás még csak néhány hete indult, Gergye Ottó szerint nem lehet messzemenő következtetéseket levonni az elmúlt időszak adataiból. Mint mondta, a mostani járat egyben piackutatási célt is szolgál és majd a nyári turistaszezon végeztével lehet kiértékelni az első adatokat.

A szakember elmondta: egy diszkont légitársaság esetleges debreceni járata nem jelentene számukra konkurenciát, hiszen a "fapadosok" sem a célállomások számában, sem az utasjogok biztosítása terén nem tudják felvenni a versenyt a Malévval.

Pajna Zoltán alpolgármester a debreceni repülőtérre irányuló menetrend szerinti járatokat firtató kérdésre elmondta: a Malév szolgáltatása az utasszám-generálásban az első lépésnek tekinthető. Szavai szerint a város fő célja, hogy dokumentálható legyen: van kereslet a régióból a légi közlekedésre.

A Malév buszai Debrecen és Budapest között naponta háromszor közlekednek mindkét irányban. A járatokat az érvényes foglalással rendelkezők június 30-ig ingyen vehetik igénybe, de a magasabb árkategóriájú jegyet váltó üzleti partnerek számára az a jövőben is térítésmentes marad.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza