Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Kereskedőket és szolgáltatókat vár az NFH

MTI, 2011. május 06. - péntek 15:01
Címkék: NFH, jótállás,
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság előadássorozatának május 10-i békéscsabai állomásán a szavatossággal, jótállással, valamint a fogyasztói kifogások intézésével kapcsolatos tudnivalókat járják körül.


A rendezvényre kereskedőket és szolgáltatókat várnak - mondta el Szebegyinszkiné Uhrin Mária, a megyei kormányhivatal fogyasztóvédelmi felügyelőségének megbízott vezetője.

" Évek óta visszatérő vizsgálati témánk, továbbá a hozzánk beérkező vásárlói jelzésekből is látjuk, hogy ez érzékeny, feszültséggel járó terület. A fogyasztóvédelmi világnapon, a közelmúltban Békéscsabán tartott fórumon is leszűrhettük, hogy a reklamációra való reagálás módját, az ide vonatkozó szabályokat nem ismerik pontosan a kereskedők" - tájékoztatott a vezető.

Hozzátette: előfordulhat, hogy a reklamáció nem jogos. Úgy vélte viszont, hogy sok múlik a hozzáálláson, a panasz kezelésén , akár az is, hogy visszatér-e abba az üzletbe a vevő, vagy örökre elkerüli. Az emberek jobban elfogadják a kereskedő érvelését, ha az pontos ismereteken alapul.

Az előadás ingyenes, egyetlen feltétel az előzetes regisztráció a megyei kereskedelmi kamaránál. Az előadás 10 órától kezdődik, a helyszín a Békéscsabai Ipartestület épülete.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Mr. Dékány Endre, 2020. február 19.

Szüksége van sürgős kölcsönre pénzügyi problémájának megoldásához, valamint vállalkoz...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mr. Dékány Endre, 2020. február 18.

Hitelre van szüksége? Adunk mindenféle kölcsönt, például adóssághitel, üzleti kölcsön, o...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mária Ádám, 2020. február 16.

A nevem Mária Ádám, magyar, egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza