Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Fodrászatban is bankkártyával fizetnénk

MTI, 2011. április 28. - csütörtök 13:41
Címkék: bankkártya, fizetés
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Folytatódik az elektronikus fizetés térnyerése a magyar bankkártya birtokosok körében, egyre többen használják rendszeresen vásárlásra a bankkártyájukat, és növekszik a külföldi és az internetes kártyás fizetések aránya is - közölte a MasterCard csütörtökön.


A MasterCard Europe bankkártya használati szokásokat vizsgáló kutatásából kiderül, hogy megkérdezettek kilencvenhárom százalékának van legalább egy bankkártyája, másfél év alatt öt százalékkal nőtt a rendszeres vásárlók száma, a válaszadók nyolcvan százaléka havonta legalább egyszer fizet kártyával.

A nemzetközi kártyatársaság kutatása szerint Magyarországon csökkent azok aránya, akik csupán készpénzfelvételre használják a kártyájukat. Legtöbbször továbbra is a hipermarketekben fizetnek bankkártyával, de a válaszadók fele a kisebb élelmiszer áruházakban is az elektronikus fizetést választja.

photos.com

Népszerűek a benzinkutak, a gyógyszertárak, a ruházati boltok, drogériák és a könyvesboltok kártyás termináljai is. A kutatás szerint a fodrász- és kozmetikai szalonokban lenne leginkább tere a bankkártyás fizetés fejlődésének. Ezekben az üzletekben fordul meg ugyanis a legtöbb bankkártya birtokos anélkül, hogy használná a bankkártyáját - mutat rá a MarsterCard.

Nemcsics Róbert, a MasterCard kártyaelfogadásért felelős regionális vezetője a közleményben hangsúlyozza: a bankkártya-elfogadó terminálok technológiai fejlesztésének köszönhetően az elmúlt években jelentősen nőtt a bankkártyás fizetés sebessége.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

A frizuban benne lesz a bankiköltség vagy ki fogja fizetni ? Csak nem a vásárló ? , 2011. június 21. - kedd 09:12

A frizi vagy 1000 ft-al lenne drágább /koponya . De kinek is ? Vannak kik igen fizetnének ha több alkalommal nem kerülnénk olyan érdekes helyzetbe hogy nincs kapcsolata boltnak a banki szerverrel vagy egyéb teknikai probléma merül fel. Új frizuval néznénk mint a moziban hogy "Sajnos nem áll módunkban a kifizetést teljesíteni" . UNICREDIT Guten Morgen :) Nos ettől a pillanattól mikor ilyen történik az emberrel igen csak következő vásárlásnál bent mocorog a babszem a gatyóban. Kitaláltuk. LÓFAXT A BANKNAK A HÓNAP ELEJÉN LEVESSZÜK AZ ÖSSZES PÉNZT FIZETÉSEKET ÉS MEHETNEK PITSCHÁBA. A további több ezer ft-ot is megspórolhatjuk amit hónap közepén több alkalommal levennénk mondjuk 4-5 alkalommal Bankautomatánál az továbbá nem olcsó 400-500 ft-ok / leemelés , ebből már egy fél szatyor kaját vehetünk. Sajnos a világ egyre kisebb , Velence Takarékszövetkezet Autómatáján ügyes kezek elhelyeztek egy Schannert ,2009 juniban 1 hét múlva Szlovákiában lenyultak rólunk 400 EUR-t . Zajlik az élet . Bankautomaták , BANKOK , Lehúzás. Lassan oda jutunk legjobb a pénzt otthon jól elásva tárolni, mint a régi szép időkben.

Kommentek

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza