Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Balkáni módszerekkel lopják az áramot

MTI, 2011. április 08. - péntek 10:01
Címkék: E.ON, áram, tolvaj
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

A Tiszántúlon minden harmadik, az E-ON-nel szerződésben levő fogyasztó lopja az áramot - írta pénteken a Magyar Nemzet Egyházi Nikolettre, a cég szóvivőjére hivatkozva, aki szerint a trükkök a Balkánról szivárognak be az országba.


Románia, Bulgária és Ukrajna bűnözői élen járnak a fejlesztésekben, ezért is fertőzöttebb az ország keleti régiója - mondta. A szóvivő szerint a bűnözők szemtelensége nem ismer határt, állásinterjúikon több olyan személyt is kiszűrtek, akiről gyanítható volt, hogy az áramlopásban segédkezet nyújtó "vállalkozás" tagja.

A céget 2009-ben 14, tavaly 11,5 milliárd forint kár érte, amelynek nagy részét eddig nem tudta behajtani, mindössze 2,5 milliárd forinthoz sikerült hozzájutnia.

Az E-ON áprilistól hamisításbiztos plombákat szerel fel a mérőóráira - tette hozzá a lap.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

hozzászóló, 2012. július 08. - vasárnap 11:44

Tűrhetetlen állapot,amit az E-ON számláz! Az ismerősöm hegyi hajlékban lakik.Nem lopja az áramot mert akkor nem tudnának kiszámlázni neki 170 ezer Ft.os csekket.Hogyan létezik,amikor csak a hűtő megy(Csökkentett fogyasztású)meg a kávéfőző naponta max 2szer.Az pár perc.A TV és a világítás is alig van használva.Havonta kiszámláztak 23 ezres díjakat.Mire fel egy kisfogyasztóra? Az egész hegy nem fogyaszt annyit! Aztán ezek a számlák ki lettek fizetve.Az ügyfél szolgálatnál be lettek mutatva a csekkek.Már ennyi járna vissza,mert túlfizetés történt.Hiába panaszkodott,mert nem történt más,mint,hogy egyösszegben fizesse be a 170 ezret 8 napon belül,mert kikötik az áramot!Kért részletezést( a semmiért,hogy ne kössék ki),de még meg is indokolta,hogy egyedűl él és csak a munkanélküli segély a jövedelme.Ez sem volt elég az E-ON.-nak,mert most kapta meg a fizetésfelszólítót,meg hogy elutasították a kérelmet és kikötik a villanyt!Hát kik ezek? Tőlem egy 2003 -as 2601Ft-os számlát követelnek a mai napig már több ezer forintos kamatokkal a "dicsős EOS Faktoring"behajtó bandájukkal.Holott azóta már a harmadik a tulajdonos és át sem lehetett volna iratni,ha nem lett volna lerendezve a számla.Azóta nekem a nevemen nincs is villany!De nem tágítanak.Egyenest zaklat a behajtó banda.Hiába panaszoltam,nem érdekli őket!Az EOS behajtó egy maffiózó banda!Ezt sokan megírták már.A hatóságok mégis engedik a tevékenységüket!!!!!Milyen aljasságok vannak,meddig mehet így? Hogy számláznak?Ha lopnánk az áramot,akkor nem fölfelé menne az óra,az bíztos! DE EZEK MINDENT MEGTUDNAK MAGYARÁZNI,HOGY CSAKIS NEKIK LEGYEN IGAZUK!Ahányan dolgoznak az ügyfélszolgálaton,mindegyik mást mond!Rengeteg a panasz a túlszámlázással kapcsolatosan.Velünk átellenben van az egyik irodájuk.Az a rengeteg ember,aki ott megfordúl naponta és azok mind csak hasonló panaszokkal,ez tűrhetetlen!Elszomorító! Aztán ezeket kell dicsőíteni? Aki lop,azt büntessék! Aki nem,mert tisztességes,azt miért?Ezért fordulunk a közvélemény elé,hogy vegyék észre a hatóságok is,hogy igenis rengeteg a probléma a számlázókkal!

Kommentek

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza