Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Terjeszkednek a hazai gázszolgáltatók

MTI, 2011. április 05. - kedd 14:41
Címkék: gáz, szolgáltató, váltás
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

A Fővárosi Gázművek Zrt. (Főgáz) megkapta a Magyar Energia Hivatal (MEH) engedélyét ahhoz, hogy egyetemes gázszolgáltatói tevékenységét kiterjessze - közölte a Főgáz kedden.


A MEH januárban a Főgáz Zrt.-t jelölte ki 90 napos időtartamra az Emfesz Kft. által korábban ellátott egyetemes szolgáltatásra jogosult fogyasztók átvételére a Tigáz szolgáltatási területén. Ezen ügyfelek 90 napon túli, hosszú távú megtartásához valamint további ügyfélszerzéshez volt szükség a társaság szolgáltatói engedélyének kiterjesztésére.

A Főgáz egyetemes szolgáltatási területe 2011. április 13-án reggel 6 órától kibővül, és szolgáltatásai már tíz megyében lesznek elérhetőek.

MTIA Főgáznak közel 800 ezer fogyasztója van. A társaság szóvivője egy hónapja azt nyilatkozta, hogy 75 ezer északkelet- és közép-magyarországi fogyasztóval gyarapodhat a cég, amennyiben megkapja a szolgáltatási engedélyt a Tigáz Zrt. ellátási területén.
Hétfőn a Tigáz is jelezte, hogy engedélyt kapott a MEH-től egyetemes gázszolgáltatói tevékenység végzésére a fővárosban és Pest megye eddig el nem látott területein is. A Tigáz korábban ezeken a területeken vette át az Emfesz ügyfeleit.

A Magyar Energia Hivatal január 13-ától függesztette fel 90 napra a likviditási nehézségekbe került Emfesz szolgáltatói tevékenységét, és más a gázszolgáltatókat jelölt ki a szolgáltatás biztosítására, amelyek átvették ügyfeleit a felfüggesztés idejére.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Ivett, 2019. június 23.

https://www.kerekparcity.hu/elektromos-pedelec-kerekpar...

Városi kerékpározás, kerékpárkülsők

Mária Ádám, 2019. június 21.

A nevem Mária Ádám, Magyarországról, egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt volna, ...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Barcsák Lászlóné, 2019. június 16.

Azt szeretném tudni, hogy lehet egy hirdetett üzletet ellenőrizni hogy valóban nem piramissal ke...

MLM vagy piramisjáték?

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés