Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Terjeszkednek a hazai gázszolgáltatók

MTI, 2011. április 05. - kedd 14:41
Címkék: gáz, szolgáltató, váltás
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

A Fővárosi Gázművek Zrt. (Főgáz) megkapta a Magyar Energia Hivatal (MEH) engedélyét ahhoz, hogy egyetemes gázszolgáltatói tevékenységét kiterjessze - közölte a Főgáz kedden.


A MEH januárban a Főgáz Zrt.-t jelölte ki 90 napos időtartamra az Emfesz Kft. által korábban ellátott egyetemes szolgáltatásra jogosult fogyasztók átvételére a Tigáz szolgáltatási területén. Ezen ügyfelek 90 napon túli, hosszú távú megtartásához valamint további ügyfélszerzéshez volt szükség a társaság szolgáltatói engedélyének kiterjesztésére.

A Főgáz egyetemes szolgáltatási területe 2011. április 13-án reggel 6 órától kibővül, és szolgáltatásai már tíz megyében lesznek elérhetőek.

MTIA Főgáznak közel 800 ezer fogyasztója van. A társaság szóvivője egy hónapja azt nyilatkozta, hogy 75 ezer északkelet- és közép-magyarországi fogyasztóval gyarapodhat a cég, amennyiben megkapja a szolgáltatási engedélyt a Tigáz Zrt. ellátási területén.
Hétfőn a Tigáz is jelezte, hogy engedélyt kapott a MEH-től egyetemes gázszolgáltatói tevékenység végzésére a fővárosban és Pest megye eddig el nem látott területein is. A Tigáz korábban ezeken a területeken vette át az Emfesz ügyfeleit.

A Magyar Energia Hivatal január 13-ától függesztette fel 90 napra a likviditási nehézségekbe került Emfesz szolgáltatói tevékenységét, és más a gázszolgáltatókat jelölt ki a szolgáltatás biztosítására, amelyek átvették ügyfeleit a felfüggesztés idejére.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Kovács Márton, 2019. szeptember 20.

betegojogi k.Debreceni nem csinált semmit...

Mit tehet a betegjogi képviselő?

Sándor Tünde, 2019. szeptember 17.

Tisztelt Cím !
Érdeklődnék, hogy milyen módon lehet csatlakozni a szociális bolthálóz...

Kisbolt, közért, szociális bolthálózat

Valeria Marco, 2019. szeptember 16.

A nevem Valeria Marco. 6 hónappal ezelőtt vállalkozásom összeomlott, nem reméltem, hogy újra ...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés