Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Jövő héten nyit a Construma

MTI, 2011. április 01. - péntek 14:01
Címkék: Construma, kiállítás, építőipar
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Az idén 30. alkalommal megrendezendő Construma nemzetközi építőipari szakkiállítás jövő keddtől vasárnapig látogatható, a huszonháromezer négyzetméteren 19 ország 612 kiállítója mutatkozik be - mondta Ganczer Gábor, a Hungexpo vezérigazgatója.


Az első három nap a szakmáé, a második három napon pedig a nagyközönség látogathatja a kiállítást. A Construmát három szakkiállítás kíséri: a Hungarotherm az épületgépészeté, az Ökotech a zöld technológiákat, míg a Lakberendezés+Design a belsőépítészeti megoldásokat mutatja be.

A betétkiállítások közül a Decorstone a kövek, a Dach-Tech a tetők, az Inter-Isola a szigetelések, míg az Electrolight+Building a világítástechnika bemutatója. A nagyközönség az idén is kedvezménnyel vásárolhat építőanyagokat a kiállításon.

Átadták a Construma, valamint az egyik kísérő szakkiállítás, a Hungarotherm újdonságdíjait. Az előbbi körbe tartozik az Ablakcentrum Kft. alumínium burkolatú műanyag ablaka, a másodikba pedig a Marketbau-Remeha Kft. speciális gázkazánja, amely nemcsak fűt és vizet melegít, hanem villanyáramot is termel.

Construma újdonságdíjat kapott még az Ausztroterm Kft. Zenit nevű polisztirol hőszigetelése, amely akár 35 centiméter vastag is lehet. A Tondach Zrt. a Twist nevű cserepével, míg a Wago Hungária Kft. a villamos vezeték összekötő családjával érdemelte ki a díjat.

A Hungarotherm újdonságdíjai között szerepel hőszivattyús split klíma, ipari szellőztető- és geotermikus hőszivattyú, továbbá puffertároló is.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza